1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Shaktar Donetsk / Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Ben de Josef'in 8M edecek kadar olduğunu düşünmüyorum açıkçası, o paraya biraz daha katıp üst düzey bir oyuncu getirilebilirdi.

Bir de ben Meireles'i çok beğeniyorum.Dikkat ettim de, kimse yaptığı ideal 11'lerde bu adamı koymuyor.Bence kesinlikle ilk 11'de yer alması gereken isimlerden.

İlk yarı net Shakhtar çok daha iyiydi.Çok güzel organize oldular ve önemli pozisyonlar harcadılar.İkinci yarı Fenerbahçe toparladı ve maça ortak oldu.Ukrayna'daki maç çok zorlu geçecek, bu kadar yatırımdan sonra Şampiyonlar Ligi'ne kalınamazsa gerçekten yazık olur.

Bu arada, Fenerbahçe doping testi pozitif çıkan Fred'in oynatılmasıyla ilgili başvuru yapmış diyorlar, bakalım oradan da bir şey çıkacak mı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Banega View Post

Bu arada, Fenerbahçe doping testi pozitif çıkan Fred'in oynatılmasıyla ilgili başvuru yapmış diyorlar, bakalım oradan da bir şey çıkacak mı.
    birsey cikmaz.. yapilan basvuru cok sacma bileginin hakkiyla eleyeceksin adamlari.. böyle sacma sapan oyunlarla diskalifiye edilmelerini beklemesinler...

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    birsey cikmaz.. yapilan basvuru cok sacma bileginin hakkiyla eleyeceksin adamlari.. böyle sacma sapan oyunlarla diskalifiye edilmelerini beklemesinler...
    UEFA'nın kuralları katı değil miydi ? En ufak bir şüphede takımları men ederiz diyen bunlar değil miydi? Bence bir yaptırım olacak eğer diğer testide pozitif çıkarsa

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri