Sonuçlar aşağıda hocam^^At şunlara 9 tanede sussunlar !!!
Bende beklemiyordum hocam.Fiorentina epey absürt bi iş olmuş![]()
Fiorentina o kadar da kolay lokma olmaz. Dikkat et
3842
Ben epey geride kalmışım yahuFiorentina kalmamış ortada. Costa çok iyi transfer ama Piatti'ye gerek var mıydı bilemedim
. Şampiyonluk yolda görünüyor, Liverpool güçlü rakip ama sen de epey bir güçlüsün bu sezon. Çekişmeli maç olur.
Fio'yu iyi ezdik.Piatti'yi alma sebebim,sezon sonu Q7 büyük ihtimalle satacak olmam.Sonuçlar aşağıda^^
Çok teşekkür ederim.Fena kariyer oluyor.Hikaye çok iyi.Başarılar![]()
Liverpool maçına kadar herşey normal gelişmişti.Ziraat'te tur zaten 5-1'den sonra garantiydi.Aynı skoru evimiz de de sürdürdük.Morallerimiz yüksek,evimizde Liverpool'u karşılayacaktı.Dünya deviydiler.Roberto Firmino,Sturridge,Balotelli,Emre Can... Yıldızlar takımıydılar.Turu geçebileceğimize inanmıyordum ki aynı şekilde oldu.
Evimizde çok iyi oynamıştık,golü yemeseydik herşey çok güzel olabilirdi.Ama deplasmanda 2 gol yiyerek Avrupa Ligine vedamızı verdik.Aslına bakarsanız üzülmemiştim.Yönetim bana gruptan çıksan yeter demişti.Biz bunun fazlasını yapmıştık.İtibarımızı arttırmıştık.Şimdi üzülmek yerine,double kupa yapmalıydık.
Liverpool maç çıkışı bir açıklama yapma gereksinimi duydum.
'' Arkadaşlar,soru felan almayacağım.Hemen dağılacağız zaten.Bugün,talihsiz bir oyunla elenmiş olabiliriz.Ama bu futbolun doğasında var,kazandığımız kadar kaybedebiliriz de.Evet,çok iyi yerlere geldik.Çeyrek final oynadık.Dünyanın saygın takımlarını eledik.Yapabileceğimizin en iyisini yaptık.Buraya kadar,çok iyi geldik.Çok da iyi bitirdik.Şimdi önümüze bakıp double kupa almalıyız.Siz muhteşem taraftarlara sözüm,sezon sonunda hem Ziraat hem de Süper Lig kupası ellerimizde yükselecek. ''
-Alkış fırtınası...-
Ziraat'te Fenerbahçe'yi 8-2 ile elemiştik.Kupayı almamız gerekiyordu ve gerçekten çok iyi performans sergiliyorduk.Yarı final eşleşmemiz Galatasaray olmuştu.Aslında üzülmüştüm.Eşleşmenin zorluğundan değil,Galatasaray'la finalde karşılaşmak isterdim...
Ligde 10 puan farkla liderdik.Önümüzdeki 2 maçı kazanmamız halinde lamı cimi olmadan şampiyonduk.Bunun içinse önümüzde ki fikstür kolay sayılırdı.Tek sorun Galatasaray'la 3 maç oynayacaktık.Taraftarlar derbiye doyacaktı.