Fener çok iyi top kesmesine rağmen biz daha çok üstlerine geldik.Uzaktan bombalamayı denedik.Attıkları ilk gole yatmasınlar diye uğraşımızın sonucunu kupayla aldık 
Zorlandığımız söylenemese de Hakan'ın gereksiz kart yemesi bize yakışan bir durum değildi.Uyarısını verdik.
İki takımda sanki ölüm kalım mücadelesindeymiş gibi çok sertti.Futbol yoktu ortada.
Deplasman da ezildiğimiz rakibimize karşı müthiş bir galibiyete imza atıyoruz.Orta sahalarımız iki takımın forvetlerine de oyunu öğretti 
Fazla söze gerek yok.Helal olsun 
Beşiktaş'ın FM takımından her zaman çekinmişimdir.Neyseki korkulan olmadı.Deplasmanda kazanmasını bildik
Çok temiz oynadık.Rakip bizi küçümsedi mi bilmiyorum ama rakibin ceza sahasına girmek ve golleri atmak hiç zor olmadı.Yine de bir geri dönüş beklemedim değil Leverkusen'den 
Standart her Avrupa galibiyetinden sonra takımın yatışlara geçmesi.Tabi onlara da bir şey diyemiyorum arada 2 gün var.
Transfer yapmadım.Oyuncu da satmadım.İlk sezon takımın yaşlılarıyla devam edip piyasa yaptırıcaz onlara.Yoksa ne kendileri aldıkları paralardan dolayı gitmek istiyor.Ne ben kar edebiliyorum.Bir de transfer olayın da dünya da kabul gören 24 ayın üstüne çıkmak istemiyorum.O yüzden taksite de yönelmedim.Bu sene böyle idare edicez.