Açıkcası çok kötü bir transfer sezonu geçirdim.Oyuncularımın hepsini sattım ve klübün kasasına 35 milyon kadar bir para soktum.Bundan yararlanacağımı düşünürken 3 milyonunu bana transfer bütçesi olarak verdiler.Üstelik sattığım çoğu oyuncu peşin gönderilmişti.24 ay taksit kullanarak 2 oyuncu aldım ve bu para bitti.Ne yapıcam diye kara kara düşünürken aklıma Avrupa'nın zengin kulüplerinin satılık oyuncularına bakmak geldi.Tabi hepsi de güzel paralar istiyordu.Dedim kiralık verir misiniz.Sattığım oyunculardan açılan maaş bütçesi sayesinde para vermek yerine maaş bütçesi kullandım ve oyuncuları aldım.Daha sonra Denis bana önerildi.Öyle almam gereken bir futbolcu değildi ama yönetimi denemek için bana alır mısınız çok önemli benim için dedim.Herife direk 7.5 basıp aldılar ve bana hediye ettiler.Madem bu para var bana verin ben transfer yapayım
Neyseki lig başlayınca satış gelirlerini %50 paylaşıma açtılar.Artık sattığım oyuncudan para gelicek tabi kalmadığı için oyuncu para da yok 
Scout sistemimi daha yenilemediğimden deneme usulü tüm oyuncuları kiralayıp kadroyu oluşturduktan sonra bir kısmını geri yolladım.Kadroda satın aldığım gençler ve takımdaki Türkler dışında Türk kalmadı.Aslında fazla yabancı oynatmayı düşünmüyordum ama durum bu hale geldi.Diğer mesajımda oyuncu tanıtımı yaparız artık