Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Galatasaray SK/Fransa (4.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Galatasaray SK/Fransa (4.Sezon)

Fazla söze gerek yok.Galatasarayımız ile bir kariyer açmak istedi canım.Staj falan sırasında akşamları yorgunluk atarken kendim eğlenirken burada da paylaşarak hem kendi zevkimi arttırmayı hem de sizle bir şeyler paylaşmayı istedim.Hedefim falan yok.Daha sakin dinlenmeli yavaş bir kariyer de olabilir.Gaza gelip yarım sezonu bir gün de bitiredebilirim.Daha önce çok oldu böyle olaylar.Spam gibi sadece kendi mesajlarım dolardı burada
    Sözü uzatmaya gerek yok.Diğer mesajlarım da zaten takım, taktik vs. paylaşımına başlarım.
    Okudum kabul ediyorum.

Gecikme için özür dileriz. Onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Gecikme için özür dileriz. Onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
    Bir ara ben şüpheye düştüm açmayı mı beceremedim diye.Teşekkürler
    Quote Originally Posted by burakdinc View Post
    Başarılar.
    Saolun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spoiler: Kendimizi biraz daha antreman da etkili kıldık 

Spoiler: Oynamayı düşündüğüm diziliş.Bu sefer diğer kariyerlerimde ki gibi fanteziye girmedim fazla 

Spoiler: TFF Super Kupa 

Fener çok iyi top kesmesine rağmen biz daha çok üstlerine geldik.Uzaktan bombalamayı denedik.Attıkları ilk gole yatmasınlar diye uğraşımızın sonucunu kupayla aldık
    Spoiler: Dişimize göre rakipler geldi gibi(Şampiyonlar Ligi Grupları Belli Oldu!) 

Spoiler: 1.Hafta 

Zorlandığımız söylenemese de Hakan'ın gereksiz kart yemesi bize yakışan bir durum değildi.Uyarısını verdik.
    Spoiler: 2. Hafta 

İki takımda sanki ölüm kalım mücadelesindeymiş gibi çok sertti.Futbol yoktu ortada.
    Spoiler: ŞL A Grubu 1. Maç 

Deplasman da ezildiğimiz rakibimize karşı müthiş bir galibiyete imza atıyoruz.Orta sahalarımız iki takımın forvetlerine de oyunu öğretti
    Spoiler: 3. Hafta 

Fazla söze gerek yok.Helal olsun
    Spoiler: 4. Hafta 

Beşiktaş'ın FM takımından her zaman çekinmişimdir.Neyseki korkulan olmadı.Deplasmanda kazanmasını bildik
    Spoiler: ŞL A Grubu 2. Maç 

Çok temiz oynadık.Rakip bizi küçümsedi mi bilmiyorum ama rakibin ceza sahasına girmek ve golleri atmak hiç zor olmadı.Yine de bir geri dönüş beklemedim değil Leverkusen'den
    Spoiler: 5. Hafta 

Standart her Avrupa galibiyetinden sonra takımın yatışlara geçmesi.Tabi onlara da bir şey diyemiyorum arada 2 gün var.
    Transfer yapmadım.Oyuncu da satmadım.İlk sezon takımın yaşlılarıyla devam edip piyasa yaptırıcaz onlara.Yoksa ne kendileri aldıkları paralardan dolayı gitmek istiyor.Ne ben kar edebiliyorum.Bir de transfer olayın da dünya da kabul gören 24 ayın üstüne çıkmak istemiyorum.O yüzden taksite de yönelmedim.Bu sene böyle idare edicez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spoiler: 6. Hafta 

Gerek maç yorumu gerek maçın adamıyla beni güldüren bir maç oldu
    Spoiler: ŞL A Grubu 3. Maç 

Rakip evinde olduğumuzu iyi hatırlattı ama yenilmeyi haketmemiştik.Yazık oldu.
    Spoiler: 7. Hafta 

Spoiler: 8. Hafta 

Melo'nun kendini tutamaması 2 puana mal oldu
    Spoiler: ŞL A Grubu 4. Maç 

Rakibi yendik ama rakibin sol bekinin oynadığı çirkin oyun 3 oyuncu mu sakatladı.
    Spoiler: 9. Hafta 

Yorumsuz bir ŞL sonrası maçı daha
    Spoiler: 10. Hafta 
    Last edited by LifeYourself : 16.Ağustos.2015 at 14:46

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir bayağı zorlamış seni

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spoiler: ŞL A Grubu 5. Maç 

Spoiler: 11. Hafta 

Spoiler: 12. Hafta 

Spoiler: ŞL A Grubu 6. Maç 

Liderlik avantajımızı kaybedik tur atlama şansımızı da zora soktuk
    Spoiler: ŞL A Grubu 

Spoiler: 13. Hafta 

Spoiler: ŞL 1. Eleme 
    Önemli olan katılmaktı
    Spoiler: 14. Hafta 

Spoiler: 15. Hafta 

Genel durum değerlendirmesi=Geçen haftalara şöyle bir baktığımızda Avrupa'da başarılı bir performans gösterdik ve görünüşe göre yolun sonuna geldik.Kupa'da gruplar sürüyor.Rakibimiz belli olunca oraya değinicem.Ligde işe ŞL ile arasında gün farkı olmaması sebebiyle sürekli kötü sonuçlar alıp baya puan kaybettik.Bu maçların telafisini diğer yarı da veremezsek şampiyonluk sıkıntıya giricek.
    Bütçe olarak iyi durumdayız.Seneye 30+ oyuncuları satıp kadroyu gençleştirmek istiyorum.Kulüpte biraz desteklerse bir şeyler başarırız diye umuyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir bayağı zorlamış seni
    ctrlnin azizliği

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spoiler: 16. Hafta 

Spoiler: 17. Hafta 

Spoiler: 18. Hafta 

Spoiler: Türkiye Kupası Grup Aşamaları Sonlandı 

Spoiler: 19. Hafta 

Spoiler: ŞL 1. Eleme 1. Ayak 

Barçalandık kısacası.Bir ara ümitlenmedim değil ama
    Spoiler: 20. Hafta 

Spoiler: 21. Hafta 

Spoiler: 22. Hafta 

Spoiler: Semih Gündoğdu 
    Evet ilk regenimiz çıktı.Güzel duruyor.Bakalım geliştirebilecek miyiz?
    Spoiler: 23. Hafta 

Spoiler: ŞL 1. Eleme 2. Ayak 

İlk 10 dk'da ihtiyacı olanı alıp bizim zevk almamız için çabaladılar daha sonra
    Spoiler: 24. Hafta 

Spoiler: Puan Durumu 

Durum görüldüğü gibi.Hoş bir yerde değiliz.Ezeli rakibimizin tek yenilgisi bize karşı.Diğer maç evimiz de olucak.Tabi kazanabilir miyiz görücez.Onun dışında diğer rakipler de yenilmek nedir bilmiyor.Herkes çabalıyor.İlk 5 arasında yoğun bir mücadele var.
    Taktiksel Değişiklik:Güçlü takımlara diş geçirmemize rağmen taktiğimle küçük takımları deplasmanda alt edemiyorduk.Bu nedenle artık orta sahanın göbeğini rakibin zorluğuna göre ileri geri yapıp nerede kalabalık lazımsa oraya yönlendireceğim.

İsot'um Dönmüş Hoş Gelmiş

Senin Ne İşin Var Leyn GS'de Git Ordu'ya, Git Solihull'a

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Sparta'yı yensen de gelen rakip çok değişmiyomuş Leverkusen de 1.olmasına rağmen Arsenal'i çekmiş. Yanlız diziliş pek senin tarzın değil bildiğim 10 forvetli bir takımla sahaya çıkıyodun sen öyle kalmış aklımda
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Sparta'yı yensen de gelen rakip çok değişmiyomuş Leverkusen de 1.olmasına rağmen Arsenal'i çekmiş. Yanlız diziliş pek senin tarzın değil bildiğim 10 forvetli bir takımla sahaya çıkıyodun sen öyle kalmış aklımda
    Ahaha doğru kalmış hocam 2 defans ile oynuyordum genelde.Bu kariyeri öyle rahat takılmak için açtığımdan taktik yapmaya bile uğraşmadım.Standart eski usül göze hoş gelen bir dizilim yaptım.
    Zaten transfer ile falan da uğraşmadım ilk sene.Bu sene bir piyasayı kontrol edicem bakalım
    Ayrıca aynen zaten ilk grup açıklandığında UEFA istiyordum.Güzel galibiyetlerden sonra iştahım kabardı ama umduğumu bulamadım
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    İsot'um Dönmüş Hoş Gelmiş

Senin Ne İşin Var Leyn GS'de Git Ordu'ya, Git Solihull'a
    Ahaha abi haklısın.Yaşlandık abi artık bizde Baktım uzun soluklu kariyer yapamıyorum.Dedim açayım bir Galatasaray yata yata ilerleyeyim ^^

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spoiler: Avrupa Ligi Dortmund'un! 

Spoiler: Türkiye Kupası tabiki de bizim 

Spoiler: Şampiyonlar Ligi PSG'nin 

Spoiler: Gelirler açıklandı yeterli değil 

Spoiler: Kısır bir sezon geçirdik istatiklerden görüldüğü gibi 

Spoiler: Takımın en iyi ismi; Bruma  

Spoiler: Takip listem de bir sürü genç var ama para yok 

Spoiler: Tabiki taraftar da Bruma diyor  

Spoiler: Geçen senenin şampiyonu grubumuzda  

Spoiler: Yeni oluşturduğumuz takım 

Açıkcası çok kötü bir transfer sezonu geçirdim.Oyuncularımın hepsini sattım ve klübün kasasına 35 milyon kadar bir para soktum.Bundan yararlanacağımı düşünürken 3 milyonunu bana transfer bütçesi olarak verdiler.Üstelik sattığım çoğu oyuncu peşin gönderilmişti.24 ay taksit kullanarak 2 oyuncu aldım ve bu para bitti.Ne yapıcam diye kara kara düşünürken aklıma Avrupa'nın zengin kulüplerinin satılık oyuncularına bakmak geldi.Tabi hepsi de güzel paralar istiyordu.Dedim kiralık verir misiniz.Sattığım oyunculardan açılan maaş bütçesi sayesinde para vermek yerine maaş bütçesi kullandım ve oyuncuları aldım.Daha sonra Denis bana önerildi.Öyle almam gereken bir futbolcu değildi ama yönetimi denemek için bana alır mısınız çok önemli benim için dedim.Herife direk 7.5 basıp aldılar ve bana hediye ettiler.Madem bu para var bana verin ben transfer yapayım Neyseki lig başlayınca satış gelirlerini %50 paylaşıma açtılar.Artık sattığım oyuncudan para gelicek tabi kalmadığı için oyuncu para da yok
    Spoiler: Transfer Geçmişi 

Scout sistemimi daha yenilemediğimden deneme usulü tüm oyuncuları kiralayıp kadroyu oluşturduktan sonra bir kısmını geri yolladım.Kadroda satın aldığım gençler ve takımdaki Türkler dışında Türk kalmadı.Aslında fazla yabancı oynatmayı düşünmüyordum ama durum bu hale geldi.Diğer mesajımda oyuncu tanıtımı yaparız artık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spoiler: 25. Hafta 

Spoiler: Serkan Koçer 

Kendisinden bir şey bekliyorum ama kişiliğinden dolayı pek anlaşamıycaz gibi.Masa başındaki tavırları acayip sinirimi bozdu
    Spoiler: 26. Hafta 

Spoiler: Sezer Atasoy 

İyi bir yedek forvet olabilecek kapasitesi var.Yine de umutluyum.
    Spoiler: 27. Hafta 

Spoiler: 28. Hafta 

Spoiler: 29. Hafta 

Spoiler: 30. Hafta 

Spoiler: Bruma ile nikah tazeledik 

Spoiler: 31. Hafta 

Bu takımla kimyam uyuşmadı.Ligdeki 3 yenilgimizin 2'si bunlara kafayı yiycem
    Spoiler: 32. Hafta 

Spoiler: Türkiye Kupası Finalistleri belli oldu 

Spoiler: 33. Hafta 

Bu maç var ya bu maç harikaydı.Çocukluğuma döndüm.Normalde lig maçları heyecansız geçerdi GS aldım da ama bu sefer neredeyse son 2 haftaya kaldı şampiyonluk mücadelesi.Hatta bu maçta 2-1 geriye düştüğüm de şampiyonluğu kaybetmiştim belki de.Fakat uzaklardan Pandev en sonunda da Burak bizi 1. liğe taşıdı ve şampiyonluk son haftaya kaldı.Bende ise tırnak kalmadı.Sözde eğlencesine oynuyordum.Ama şu tadı tatmaya değerdi.2015'den ilk defa aldım bu zevki.
    Spoiler: 34. Hafta 

Spoiler: Şampiyon Galatasaray!!! 

Elimizde ki kadro ile şampiyon olmayı başardık.Bunları yayınladıktan sonra kupa finalini oynayacağım ve işte takımın falan sslerini alırım.Güzel bir sezondu.Tarık ile Neymar tutmaya çalışmanın çaresizliği.Küçük takımların 10 kişilik savunmasını bir türlü kıramamayı özlemişiz.Hep küçük takımla oynadığımdan defans kırma gibi bir sorunum olmuyordu.Zaten herkes üzerime geliyordu.Burada ise tam tersi herkes kapanıyor ve kontra yapıyor.Bir pas hatası ölümcül bir kontraya dönüyor.Ligin son sırasında ki takımlar bile benle oynarken kral olduğundan acayip can sıktığı söylenebilir.Yine de Fener'in yönetim değişikliği sırasında kaybettiği formu iyi değerlendirip güzel yükseldik ve şampiyonluğa son haftada da olsa oturduk.Gelir hala sıkıntılı.Boşaltmam lazım şu takımı.

Güzel transferler ancak satılan oyunculardan iyi bir gelir elde etmiş olsak büyük bir transfer başarısı olurdu.Kadroyu çok fazla şişirmemeye bak bence. Başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spoiler: Denis 

Yönetimin bize armağanı yetenekli bir çocuk ama kadroda kendisiyle birlikte 4 tane iyi kanat var.Forma şanslarını iyi değerlendirmesi lazım
    Spoiler: Lucas 

Yaşı Melo'yu uğurladıktan sonra kendisini kadromuza kattık.Genç, dinamik ve zamanla onun görevini yerine getirebilecek seviyeye gelicek diye umuyorum.
    Spoiler: Bas 

Bize Dost kazığı gibi oldu.Burak'dan iyi diye beklerken istediğim profil çıkmadı.Yine de kendisinden kar edebilirsek iyi transfer
    Spoiler: Jesus 

Gelişime açık müthiş bir stoper.Kendisinden çok şey bekliyorum
    Spoiler: Josue 

Raporlarda iyi gözükmese de bana Riquelme'yi hatırlatıyor.O nedenle kendisine sık sık forma vermek istiyorum
    Spoiler: Nani 

Bruma soldan Nani sağdan yardırıcaklar mı bakalım bu sezon
    Spoiler: Jose 

Telles'i satınca kendisine yöneldik
    Spoiler: Luke 

Jose'nin alternatifi beklediğimizi alamazsak
    Spoiler: Marco 

Gerek ofansif gerek göbekte oynayabilmesi bizim için onu bulunmaz hint kumaşı yapıyor.
    Spoiler: Victor 

Takımın şu anlık 4. sıradaki kanat oyuncusu.Yine de sıkıntı çıkarırsa forma vermeyi düşünüyorum.
    Spoiler: Carl 

Tarık ile sağ bek ona emanet.İkisi de pek güven veriyor denemez
    Spoiler: Kalas 

Gerek soyadı gerekse vücudu onu muhteşem bir defans yapıyor.Fakat sezona sakat başlaması uyum açısından kötü oldu
    Spoiler: Transfer sezonu sırasındaki maçlar 

Spoiler: ŞL B Grubu 1. Maç  

3. Olmak istiyoruz.Bunun için bu puanlar şart
    Spoiler: Silva'dan kötü haber 

Neyse ki Marco göbekte oynayabiliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sogutumu View Post
    Güzel transferler ancak satılan oyunculardan iyi bir gelir elde etmiş olsak büyük bir transfer başarısı olurdu.Kadroyu çok fazla şişirmemeye bak bence. Başarılar
    Telles ve Sneijder mutsuzluk satışı olduğundan pek kar edemedim.Telles yoksa daha hoş bir fiyata satılırdı.Hatta satılmasına gerek yoktu.Falsolu ortalarını özliyeceğim
    Kadro şişkin değil hatta boş.Orada ki kiralik oyuncuların yarısı geri yollandı.12 Transfer yapıldı.Hepsi yabancı zaten 2 tane de bizde var.Bir de 16 yaşında aldığım 2 Türk kadroya katıldı.Biz de kalan Selçuk, Koray, Semih, Yekta, Burak ve Tarık yanlış hatırlamıyorsam kadro da kaldı.12 transferin çoğunluğu kiralık olduğu düşünülünce gelecek için oyuncu lazım hatta.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Telles ve Sneijder mutsuzluk satışı olduğundan pek kar edemedim.Telles yoksa daha hoş bir fiyata satılırdı.Hatta satılmasına gerek yoktu.Falsolu ortalarını özliyeceğim
    Kadro şişkin değil hatta boş.Orada ki kiralik oyuncuların yarısı geri yollandı.12 Transfer yapıldı.Hepsi yabancı zaten 2 tane de bizde var.Bir de 16 yaşında aldığım 2 Türk kadroya katıldı.Biz de kalan Selçuk, Koray, Semih, Yekta, Burak ve Tarık yanlış hatırlamıyorsam kadro da kaldı.12 transferin çoğunluğu kiralık olduğu düşünülünce gelecek için oyuncu lazım hatta.
    Ha o zaman sıkıntı yok hocam.Beklemedeyim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Josue iş yapacaktır bence boşver raporları

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    Josue iş yapacaktır bence boşver raporları
    Bende aynı fikirdeyim.Silva'nın da sakatlanmasıyla baya forma şansı buluyor.Tabi bir Riquelme değil

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spoiler: Teknik kadroda da revizyona gittik 

Spoiler: 5. Hafta 

Spoiler: Burak Yatışlarda 

Üstüne kapımı çaldılar ve bana yüklemeye çalıştılar sorunu.Tabi kabul etmedim ve herkesin payı olduğunu söyledim.Burak hariç herkes kabul etti
    Spoiler: 6. Hafta 

Spoiler: Ağlamalarda başladı 

Spoiler: ŞL B Grubu 2. Maç 

Spoiler: 7. Hafta 

Spoiler: 8. Hafta 

Spoiler: ŞL B Grubu 3. Maç 

Spoiler: 9. Hafta 

Spoiler: 10. Hafta 

Bu son beraberlik canıma tak etti ve benden 4'lü defans standart teknik adam olamayacağını anladım.Tekrar eski taktiklerime dönüyorum.
    Spoiler: Başkan beni şaşırtıyor 

Spoiler: ŞL B Grubu 4. Maç 

Şampiyonu neredeyse yenicektik.Geçen maçta aynısı oldu.Kalite farkı belli ediyor kendini
    Spoiler: İşte kendi orjinal taktiğim 

Bu taktiğin anısı çoktur.Orduspor ile ne galibiyetler aldık ne mağlubiyetler de almışımdır.Beşiktaş'dan 6 yiyip GS'ye 5'de atmışızdır.Çok tatlı ve çılgın bir taktiktir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Transferleri beğendim, özellikle Vallejo ve Cheryshev iyi iş yaparlar gibi ama senin takımda yer bulamıyorlar sanırım

Sağ kanat ararsan Simon Moses diye bir adam var Gent'te. Ben alamadım sen al

Yabancı sınırı da kalkmışken selçuk burak kankaları yollayın hocam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by comenman View Post
    Yabancı sınırı da kalkmışken selçuk burak kankaları yollayın hocam.
    Emin ol hocam benim de istediğim o yönde.Her kötü olayda kapımı çalıyorlar.Selçuk halden anlıyor ama Burak hiç anlamıyor.Fırsatını bulduğum da bende satmak istiyorum.Özellikle de Burak'ın bizde emekli olmasını hiç istemiyorum.Sözleşme yenilemeyip bile bırakabilirim yani satamazsam o derece.
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Transferleri beğendim, özellikle Vallejo ve Cheryshev iyi iş yaparlar gibi ama senin takımda yer bulamıyorlar sanırım

Sağ kanat ararsan Simon Moses diye bir adam var Gent'te. Ben alamadım sen al
    Sakatlıklar saolsun forma bulabiliyorlar Üstüne Bruma'yı kaybettik as oldu Cheryshev.Moses'e bakalım lazım kanat

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spoiler: 11. Hafta 

Spoiler: 12. Hafta 

Spoiler: Revirden bir görüntü 

Spoiler: ŞL B Grubu 5. Maç  

Spoiler: 13. Hafta 

Spoiler: Burak sahalara geri döndü 

Spoiler: 14. Hafta 

Spoiler: ŞL B Grubu 6. Maç  

Spoiler: Neredeyse lider oluyorduk 

Spoiler: 15. Hafta 

Spoiler: 16. Hafta 

Spoiler: 17. Hafta 

Spoiler: 18. Hafta 

Spoiler: Kendi taktiğime döndükten sonra sonuçlar  

Spoiler: ZTK'da üst tura çıkıyoruz 

Son gelişmeler= Oyunda acayip olaylar döndü devre arasında.Günter ve Bruma'yı maalesef kadroda tutamadık.Üzücü olan yanı ise Bruma çok ucuza gitti.Sözleşmede ki serbest kalma maddesini direk vericek bir kulüp olmaz diyordum.Sözleşme de imzalayamıyorduk çocukla.Sonunda Man City önerdiği teklifleri reddediyoruz diye bastı serbest kalmayı aldı oyuncuyu.
    Üstüne bir diğer sinir bozucu olay Enes konusunda gelişti.Sene sonu sözleşmesi biticek ve bize gelicek gözüyle bakıyoruz.Bursaspor sırf bana gelmesin diye oyuncuyu bedavadan Milan'a verdi.Bedava bildiğiniz bedava.Ben para öneriyorum 16 milyondan açıyor kapıyı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spoiler: 19. Hafta 

Spoiler:  

Şöyle bir tablo ile gerçek hayatta Galatasaray'da karşılaşmak istemem açıkcası.Fakat gerekli de Avrupa'da başarı için.Sonumuz hayrolsun
    Spoiler: 20. Hafta 

Spoiler: Mağlubiyet yüzü görmüyoruz 

Spoiler: Transfer sezonu kapandı 

Bizim için çok kötü bir ara dönemdi.İki as oyuncumuzu kaybettik.Yerine hiçbir adam almadık.Dipnot:Chris'i deneme maksatlı aldım.Beğenmeyip gönderdim evine.
    Spoiler: Cazares 

Kendisi bedavaya olduğu için kadroya katıldı geçen senenin başında.Biraz kar ettireceğini düşünüyorum açıkcası
    Spoiler: Dinis 

Benim planlarım dışında yönetim transferi olarak geldi.Fakat kötü bir çocuk değil.İleride rotasyon+para kazanmak için satılma fonksiyonlarını kullanabiliriz.
    Spoiler: 21. Hafta 

Spoiler: 22. Hafta 

Spoiler: UEFA 1. Eleme 1. Ayak 

Spoiler: 23. Hafta 

Şurada olanlar yüzünden Avrupa'dan elenmek üzdü açıkcası
    Spoiler: UEFA 1. Eleme 2. Ayak 

Spoiler: 24. Hafta 

Spoiler: 25. Hafta 

Spoiler: Lig'de son durum  

UEFA ve kupada elendikten sonra elimiz de sadece lig kaldı.Üzücü bir durum.Özellikle UEFA'da önümüz açıktı.Elden bir şey gelmiyor.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Gelen giden oyuncular iyi ama yönetimden para alamamışız.Ligdeki durumumuz iyi ama peşimizdekilerle farkı açmak lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spoiler: 26. Hafta 

Spoiler: 27. Hafta 

Spoiler: 28. Hafta 

Spoiler: 29. Hafta 

Spoiler: 30. Hafta 

Spoiler: Bu sefer aynı heyecanı tadamadık 

Malum kupadan ve Avrupa'dan elenince elimizde sadece lig kaldı rahat bir lig oldu o yüzden.
    Spoiler: 31. Hafta 

Spoiler: 32. Hafta 

Spoiler: 33. Hafta 

Spoiler: 34. Hafta 

Spoiler: TSL Bitiyor 

Spoiler: Bu sene güzel bir performans gösterdik 

Spoiler: Ödüller 

Yılın oyuncusu olan Burak'ın yılın forveti ve takımına seçilmemesi enteresan oldu tabi
    Spoiler: Şampiyonlar Ligi Chelsea'nin 

Spoiler: UEFA ise R.Madrid'in evine gidiyor 

Ayrıca Balikesirspor ile oynanan finalde Beşiktaş ZTK'yi müzesine götüren takım oldu.Avrupa'da çok kötü bir sonla karşılaştık.Yoğun bir yaz süreci geçirmeyi düşünüyorum.Umarım bu sefer umduğumu bulurum.Eğer istediğim tatlılıkta bir kadro kurarsak artık sadece Avrupa'yı yayınlamayı düşünüyorum.Diğerlerini daha üstün körü fikstür anlatımı şeklinde yapmak daha hoş olur diye karar verdim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Gelen giden oyuncular iyi ama yönetimden para alamamışız.Ligdeki durumumuz iyi ama peşimizdekilerle farkı açmak lazım.
    Bu sene yönetim değişiyor.Belki bu sefer alırız.Çok fazla borç var faiziyle 300 milyonu buluyor.Bundan kurtulmadıkça her sattığım oyuncudan %20 falan geliri anca elde edebiliyorum.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri