1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Luis Enrique Barcelona 2015 + Korner Taktiği

Hybrid View

Quote Originally Posted by reisbulut View Post
    Barçanın halihazırdaki stoperleri. Buna ek olarak hızı iyi olduğu için Ömer Toprağı aldım. Dediklerinide uygularım. Şuan zaten eskisi gibi çok gol yemiyorum. Müthiş gidiyo. Birde Şampiyonlar Liginde 13-0 lık bir skor aldım.
    Henüz o kadar farklı bir sonuç alamadım senin oynadığın db den olsa gerek.Bende Alvesin yanına Kjaeri kullanıyorum defansta bir sıkıntı yok hatta top kapma olayı fazlasıyla hoşuma gidiyor kapana kadar bırakmıyorlar rakibin peşini Defans oyuncuları zamanla birbirine alışıp açıklarını kapatacaklardır.

Quote Originally Posted by byvirus View Post
    Henüz o kadar farklı bir sonuç alamadım senin oynadığın db den olsa gerek.Bende Alvesin yanına Kjaeri kullanıyorum defansta bir sıkıntı yok hatta top kapma olayı fazlasıyla hoşuma gidiyor kapana kadar bırakmıyorlar rakibin peşini Defans oyuncuları zamanla birbirine alışıp açıklarını kapatacaklardır.
    Hem kullandığım DB hemde Barça olması etken. Messi, Neymar, Suarez gibi yıldızların yanına, Tsubasa Ozhora ve Rivaul gibi Süper çizgi film karakterleride eklenince hücum hattı süper oldu.
    Aynen stoperler kovalıyo sürekli. Taktik gerçekten mükemmel. Zevkli bir oyun geçiriyorum.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri