1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Luis Enrique Barcelona 2015 + Korner Taktiği

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byvirus View Post
    kariyerinde başarılar,eğer işe yaramazsa forumlarda paylaşmadığım bir diğer taktik var elimde.artık 15 oynayan yok diye paylaşmıyordum onuda eklerim konuya.
    Nasıl artık 15 oynayan yok. Ne oynuyor ki insanlar
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

kariyerinde başarılar,eğer işe yaramazsa forumlarda paylaşmadığım bir diğer taktik var elimde.artık 15 oynayan yok diye paylaşmıyordum onuda eklerim konuya.
    Ben bu taktikten gayet memnunumda, ama diğer taktiğide paylaşa bilirsin. Ben FM 2016 yı nasip olursa devre arası son gübcelemeden sonra alıcam. Tüm seilerde aynı yolu izliyorum. Baya bir FM 15 oynicam yani
    Last edited by BaGa TaRKaN : 10.Eylül.2015 at 12:42 Reason: Mesajınız birleştirilmiştir.

Konuya ekleme yapamıyorum diğer taktiği buraya ekledim bir yönetici görüpte konuya eklerse sevinirim
    Last edited by BaGa TaRKaN : 11.Eylül.2015 at 11:12 Reason: Link ilk mesaja eklenmiştir.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Nasıl artık 15 oynayan yok. Ne oynuyor ki insanlar
    16 yı bekliyorlar sanırım 15 ile çok uğraşan yok ya da foruma takılan çok yok

16 yı bekliyorlar sanırım 15 ile çok uğraşan yok ya da foruma takılan çok yok
    Oynuyan vardır heleki 2 FM sitesinde( birisi burda) çıkarılan son yaz transfer güncellemesi ile tekrar başlayanlarda var. Ama forumda aktif olup olmmama konusuna katılıyorum
    Taktik içinde teşekkürler.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri