1 ile 30 arası toplam 530 sonuç

Konu: Football Manager 2016 16.3 Yaması Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Benim Bildiğim Şu Şekilde Eksiğim Varsa Ömer Hocam Tamamlar.

Gelecek Satışlardan Kazanç Oranı; Alt Yapısı Senin Takımından Yetişmiş Oyuncuyu Sattığın Zaman Yetiştirme Bedelini Alırsın Ayrıca O Takımdan Başka Takımlara Satıldığında Sen Yine Pay Almaya Devam Edersin.

Sonraki Satıştan Pay ise; Herhangi Bir Oyuncuyu Kulübünden Almak/Satmak İçin Bir Seferliğine Geçerli Sonraki Satıştan Pay Alabiliyorsun
    Ama öyleyse neden benim takımdan yetişmemiş bir oyuncuya öyle bir seçenek koymuşlar. Tuzak mı kurmuşlar Tuzak kurdularsa başardılar,ben düştüm

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Ama öyleyse neden benim takımdan yetişmemiş bir oyuncuya öyle bir seçenek koymuşlar. Tuzak mı kurmuşlar Tuzak kurdularsa başardılar,ben düştüm
    Değil. Genç Oyuncuların Belli Döneme Kadar Kendini Geliştirebilmesi Tek Bir Kulüpte de Olabilir, Birden Fazla Kulüpte de Olabilir. Sen Misal Başka Takımdan Almışsın Yetiştirmişsin Belli Bir Çıtanın Üzerine Çıkarmışsın Oyuncuyu O Yüzden Sattığında da Oyun Bu Emeğini Boşa Çıkarmıyor Sana Bu Hakkı Veriyor.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Değil. Genç Oyuncuların Belli Döneme Kadar Kendini Geliştirebilmesi Tek Bir Kulüpte de Olabilir, Birden Fazla Kulüpte de Olabilir. Sen Misal Başka Takımdan Almışsın Yetiştirmişsin Belli Bir Çıtanın Üzerine Çıkarmışsın Oyuncuyu O Yüzden Sattığında da Oyun Bu Emeğini Boşa Çıkarmıyor Sana Bu Hakkı Veriyor.
    Adam 23 yaşında. Yarım sezon oynattım sadece

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri