Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 277 sonuç

Konu: Final Sezonu|İngiltere | Southampton & Nottingham Forest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Takımının Uefa Kupası Final'ini küçümseyen Plzen menajeri için biz Plzen'i Şampiyonluğunu kutlayan ilk kulüp olduk.
    Ama yine de sormak istiyorum. Kendisi Final'e çıkarken kimleri elemiş?
    Ve ayrıca Plzen menajeri bu sezonki aşırı başarısızlığının ardından Lig içinde önem vermedik ama seneye şampiyon olacağız demiş.

Bir Çek atasözü derki, kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Seneye bizde burada olacağız. Ama Plzen ile rekabetimiz eskisi gibi
    olmayacak. Son olarak şunu söylüyorum. Biz büyük takım olarak Lig kupasını önemsemedik bu gerçekçi yaklaşım...Sahi bu yıl Lig Kupasını kim aldı acaba?
    Ligi önemsemeyenler mi?

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Pavel Vrba 'dan Silhavy'e Cevap;

Ah Barak ah sana şu resmimdeki gibi gülümsedim çok komiksin.
    -İlk olarak benim AL deki performansım ile başlayalım Gent'i 8-2 , Fenerbahçeyi toplamda 5-0,Villarael 'i 4-0 , Benficayı toplamda 8-3 gibi skorlarla yenerek Finale yükseldim.Burda kolay takım Gent ' e diyebilirsin başka kime dersin FB ye mi ve Final de bu sezon ŞL yi alan Chelsea yi 2-0 yendim. Şu performansla senin zar zor geçtiğin takımları kıyaslayınca küçümsemem gayet doğal dostum
    - İkinci olarak; Lig kupasını kasmadan rahatça aldık.Kupayı verdiler vermeyin mi diyecektik.
    - Ve Ligi önemsememin sebebini gelirsek.Her sohbetimiz de bana ''
    Sen 2. olsan da ön elemeleri geçersin benim direk gruplara gitmek için şampiyon olmam lazım'' diyerek,kendini acındıran sen değilmiydin bunları açıkla Barak efendi

Bu Tokat'lılar da Hep Böyle Yahu Hemen Kıskanıyorlar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Tokat'lılar da Hep Böyle Yahu Hemen Kıskanıyorlar
    AL kupasını almışken, AL finalini neden kıskanayım ki.

Olsun Bir Şekilde Bulursun Sen Bir Şey

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Silhavy, Bu Kez Bel Altı Çalıştı

Geçen sezon transfer dönemini herkes çok iyi hatırlayacak ki, onlardan 250 K'ya aldığımız oyuncuyu
    11 Milyon Euro'ya 2 sezon üst üste gol kralı olarak sattık.

Ayrıca Lüftner başta olmak üzere iki oyuncumu da Plzen'e 20 Milyon Euro'ya sattık
    Üstüne Avrupa Liginde Final oynadık.Şampiyonluk yaşadık. Plzen Menajeri herşey den önce biraz ön görü sahibi olmalı,
    onu yendim bunu aldımla olmuyor. 30 Milyon Euro + Avrupa Ligi Finali + Şampiyonluk bence muazzam bir başarıdır.
    Şuan Çek Cumhuriyetinin Finansı çok şükür en rahat kulübüyüz.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Pavel Vrba'dan cevap;

Barak dostum yeter kafada saç bırakmadın her şeye bir cevap.
    Transferde ben sana ucuz veririm sen bana pahalı verirsin önemli olan yardımlaşmak aramızdaki dostluğun bozulmaması ve senden yeni oyuncular alabilmek adına bu tartışmayı sonlandırıyorum ve Bu sezon ki başarılarından dolayı tebrik ediyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Ateslordu View Post
    Takımlar şl için yeterli değil gruptan çıkmak bile başarı olur umarım kolay gruplar düşer diyeceğimde kolay grup yok :/.
    Artık bundan sonra en azından ŞL gruplarından çıkacağımı düşünüyorum.Ümitsiz olmana gerek yok ama bir Jablonec taraftarı olarak ümitsiz olabilirsin

Quote Originally Posted by Seti1903 View Post
    Ikinizde birbirinize üstünlüğü sağlıyamıyorsunuz. Bu ikinizinde çok iyi menajer olduğunu gösterir. Jablonec Avrupa'nın moral bozukluğuyla ligide verirse şaşırmam açıkçası yanlız lig bitmeden mi Final oynandı?
    Yok ya ne moral bozukluğu Jablonec bu finale çıkmış daha ne olsun aynen lig bitmeden final oynandı benimde kupa maçım vardı Jablonecin yanında olamadım

Nesil
    2014

29-30.Haftalar.

Avrupa Ligi sonrası buruk sevincimiz oldu. Kalan maçlarda hata yapmayarak Tarihimizde 2. Şampiyonluğumuza ulaştık

Herşeyden önemlisi tüm bu başarıları 20 yaş ortalaması olan bir takımla başardık.

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Evet bu sezon başarısız gözüksekte 2 tane kupa kazandık. Barak'ı da şanslı şampiyonluğu için tebrik ederim

''Son 2 Maçımız''

Bir solukta okudum kariyerinizi gerçekten büyük zevk aldım takipteyim daha büyük başarılar bekliyoruz

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by TyrionLannister View Post
    Bir solukta okudum kariyerinizi gerçekten büyük zevk aldım takipteyim daha büyük başarılar bekliyoruz
    Teşekkürler hocam İnş. yakın zamanda Şampiyonlar Liginde de büyük başarılar yakalayacağız
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

TRANSFER DÖNEMİ

Normal şartlarda transfer dönemini bu kadar hareketli geçirme planım yoktu. Alt yapı oyuncumuz Kubista'nın
    sonraki sezon sözleşmesi bitiyordu 2 sezondur da gitmek istiyordu. Sözleşme yenilemediği için satmak zorunda kaldım.

Locigno ise 3 sezon önce 375K karşılığında takıma katılmıştı. Belçika Milli Takımına kadar yükseldi. Onu da satmak gibi bir niyetimiz yoktu ama
    burada azıcık pirelenen hemen gitmek istiyor. Neyseki sağlam para bırakarak gitti

Gelelim Allione'ye Güney Amerika'da Palmeiras'ta sürtüyodu mutsuz şekilde takılıyordu. Aldık Avrupa'ya ve Avrupa'nın en güzel ülkesine getirdik.
    Yine de takımın Avrupa Ligi finalinde katıkısı yüksekti. Geçen sezon 6 milyon euro gibi bir rakama almıştık. Yine kar yapıp gönderdiğimiz oyunculardan oldu.

Gelen oyuncularda ise planlanan kişiler sadece 2 kişiydi. Samir ve Bazoer'di. Özellikle Bazoer uzun süre radarımızdaydı. Bruma, Allione yerine alındı. Burada Plzen
    menajerine teşekkür ediyorum. Serbest olarak sayesinde aldık.

Takımda ufaktan bir Hollanda'lı ekolü kurmaya çalışıyoruz. Genelde Ajax ve PSV sürekli takibimizde şuan Hollandalı sayımız 6 ve 4'ünden çok ümitliyim.
    Zaten biri 2 sezondur kiralık.

Cengiz Ünder'e de bir parantez açmak gerekirse oyun başında hatırlayacaksınız kariyere 3 kişi başlamıştık. Sparta Prag menajeri ilk sezon Cengiz'i kadrosuna kattı.
    Bizde rotasyon ve kupa maçları için Prag'tan satın aldık. Hatta bu sezon 90. dakika da maç kurtarmışlığı bile var

Takımın Genel Görünümü

ilk 6 Maçlık Periyot

İlk 6 hafta da 4 kere Hattrick yaptık. Hollandalı oyuncumuz Pereiro'nun sezona girişi harika oldu.

Fakat 6 haftadan sonra takıma sakatlık kabusu çöktü. Üst üste çok ağır sakatlıklar yaşadık. Çok önemli 3-4 oyuncumuz bu haftalardan sonra
    takımla birlikte olamadı.

Şampiyonlar Ligi Grubumuz tam istediğimiz gibi ah bir de şu sakatlıklar bu denli olmasaydı.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by TyrionLannister View Post
    Teşekkür ederim
    -Birazdan Yeni transferlerimi ve her zaman olduğu gibi bir ölüm grubu na daha dahil olduk onu paylaşacağım.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

TRANSFER DÖNEMİ

İlk olarak Baraktan 9 milyona alıp yetiştirdiğim(Barak'ında emeği vardır) Karaoğlanı'm Vilakazi nin serbest kalma maddesiyle Leverkusen 'e gitmesi beni hüzünlendirmişti. Burada 700bin alırken orada 5.4 milyon maaş alacak.Onuda anlıyorum inşallah başarılı olur.

-------------------------------
    Gelenler

Geçen sezon sözleşmesi bitmek üzereyken anlaştık faydalı olacağına inandığım bir transfer.
    -

Yedek Sol bek ve Stoperi Çek Cumhuriyetinden bulduk.İnşallah çok iyi gelişecekler.
    -

Bu oyuncuda büyük ihtimalle Vilakazi gibi gidecek.Mecburen 10 milyon serbest kalma maddesi koydurdular. 2. yarı sözleşme yenileyebilirsem kaldırmaya çalışacağım.
    -

Vilakazi'nin gidişiyle Gil Romero yu ŞL kayıtlarının son gününde yetiştirebildik.Kendi koyduğumuz kurallar gereği yaşı uygun olmasada bir istisna yaptık.Ayrıca %50 Sonraki satıştan pay ile satmıştım.Geri aldığımda Monterrey kulübü 4.5 milyonda bana para verdi
    -

Ve bomba transferimiz. Sadece 700 bin e aldık.Genie Scout vs kullanmak yasak zaten de birde özellikler gizli olduğu için uzun bir gözlem süresi oldu.Bu oyuncuya denk geldiğim için çok şanslıyım

Takıma biraz geç katıldı.Sebebi yukarda Dünya Kupasını kaldırıyorumuş

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ''Çek Ligi 1-6 Hafta Maçları''
    ---

Yine çok zor bir kura geldi.Geçen sezon Barak'ı ŞL gruplarında yenen Marsilya ve AL finalinde yenen Everton.Birde BARÇA var tabi.

V.Plzen ne transferler yapmış öyle, gerçekten ayakta alkışlıyorum. Ligde çekişme son haftaya kalacak gibi yine , Şampiyonlar liginde Jablonec'in şansı daha yüksek duruyor. Plzen yine ateşten gömlek giymiş

Nesil
    2006
    Yer
    06

Maşallah diyorum Kolombiya'lı regen oyundan soğutur [MENTION=297426]Barak[/MENTION]'ı , gaza getirip kariyer açtıracan Yunus Emre

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

barak yine şampiyon olmuş tebrikler.Transferler de iyi iki takımında.Avrupada neler yapacaksınız bu sefer bakalım

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

V.Plzen ne transferler yapmış öyle, gerçekten ayakta alkışlıyorum. Ligde çekişme son haftaya kalacak gibi yine , Şampiyonlar liginde Jablonec'in şansı daha yüksek duruyor. Plzen yine ateşten gömlek giymiş
    Teşekkür ederim ŞL de bu gruptan çıkarsak.O gazla çok daha iyi yerlere geliriz.
    Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Maşallah diyorum Kolombiya'lı regen oyundan soğutur @Barak , gaza getirip kariyer açtıracan Yunus Emre
    Aç Hocam sende bir tane Barak'ın O regeni görünce demediği kalmadı zaten
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    barak yine şampiyon olmuş tebrikler.Transferler de iyi iki takımında.Avrupada neler yapacaksınız bu sefer bakalım
    Avrupada yine iddalıyım ama 4.olursam da sürpriz olmayacak bir gruba düştüm maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Jablonec'in transferleri de güzel ama Plzen'in transferleri daha iyi. Özellikle sol kanada yaptığı Junior ve Saldarriaga transferleri çok güzel. Sol kanadı ikisi otobana çevirecektir. En azından özellikleri öyle gösteriyor

Nesil
    2014

7-16.Hafta arası maçlar

Şampiyonlar Ligi Grup Maçları

Şampiyonlar Ligine ilk 2 maçta şanssız beraberlikler aldık. Sonra Arsenal'i özellikle içeride sürklase
    ettik. 2. Maç beklendiği gibi sonuçlandı. Nitekim FB ve Porto ile oynadığımız son maçlar gücümüzü gösterdiğimiz
    maçlar oldu.

Ara Transfer Dönemi

Takımızda 4 adet kiralık oyuncu bulunmakta, yavaş yavaş onlarında alternatifini bulmak adına bu dönemde 2 oyuncuyu takıma kattık.

Pereiro'yu satmak gibi bir niyetim yoktu. Tabi gelen teklif bu kadar çılgın olunca mecbur sattk.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''Şampiyonlar Ligi B Grubu Maçları''

-

-

-

-

-

-

İstatistiklerden de anlaşılacağı üzere Gruptan kötü oynadığımız için değil, Şansız olduğumuz için çıkamadık. 2 Galibiyetimizi de 10 kişi kaldığımız maçlarda almamız işin ilginç yanıydı. Çıkamadığım için üzgünüm

''Çek Ligi 7-16 Hafta Maçları''

Ligde çok iyi gidiyoruz. Artık hedef ikinci AL kupasını kazanmak.
    ---------------------

Calabria yı daha önceki kariyerimden almıştım çok memnun kalmıştım.Fakat bu kariyerde gelişme çağında gelişememiş.Gözlemciler de çok kötü rapor verdi.Ben de deneme amaçlı aldım bakalım gözlemcilerin şuan ki potansiyel ön görümünden daha yükseklere çıkarabilecekmiyiz.
    -

İtalyan savunması iyidir dedik bir regen aldık.
    -

Bu da Saldarriga nın arkadaşı. Seneye bizimle olacak
    ---------

Saldarriaga demişken şunu paylaşayım

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Jablonec'in transferleri de güzel ama Plzen'in transferleri daha iyi. Özellikle sol kanada yaptığı Junior ve Saldarriaga transferleri çok güzel. Sol kanadı ikisi otobana çevirecektir. En azından özellikleri öyle gösteriyor
    Teşekkürler. İkisindende memnunum ama Junior ŞL son maçında penaltı yaptırmasaydı daha memnun olacaktım.Elenmemize sebep versede gençliğine,tecrübesizliğine veriyorum.

Güncelleme gelir mi bugün

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Güncelleme gelir mi bugün
    Birazdan geliyor

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

''Avrupa Ligi 1.Eleme Turu''

İlk maçı 4-0 kazandık ama ss almayı unutmuşum,toplamda 5-1 ile Dinamo Zagreb'i eledik.
    -
    ''Avrupa Ligi 2.Eleme Turu''

Güçlü rakibimizi eze eze eledik
    -
    ''Avrupa Ligi Çeyrek Final''

Zorlandığımızı maçlar oldu.Neyse ki çıktık yarı finale
    -
    ''Avrupa Ligi Yarı Final''

En rahat maçlarımı Valencia ya karşı oynadım Sadece kalecileri Diego fark olmasını engelledi.
    -
    ''Avrupa Ligi Final''

Atalanta da Monaco yu eleyerek finale çıktı.Fakat finalde sürpriz olmadı yine biz kazandık. 2. Avrupa Ligi kupası hayırlı uğurlu olsun

Nesil
    2014

ÇEK CUMHURİYET'i kariyeri akşam son güncelleme ile son bulacak. Burayı noktalayıp, İngiltere'den devam kararı aldık.

Çok net şekilde Çek Cumhuriyet'inde [MENTION=263022]rexpo1994[/MENTION] üstün işler yaptı. 2 Avrupa Ligi 2 Çek Ligi 2-3 tane Lig Kupası ve Avrupa Süper kupası kazandı. Şampiyonlar Ligine 5 kere katılıp 3 kere çıkma başarısı gösterdi. Benimle oynadığı hemen hemen her maçta üstün performans sergiledi. Yani Çek Cumhuriyeti kariyerimizde her alanda bana üstünlüğü kabul ettirdi.

Tabi şimdi bizim de başarılarımız çokta kötü değil hani O kadar olmasa da 1 Avrupa Ligi Finali 2 Çek Ligi 2 tane Lig Kupası kazandık. Avrupa'da ezildiğim hiç bir maçı hatırlamıyorum. Mesela hiç 8 yemedik ( Adamı önce överim sonra gömerim ) Jablonec'e ilk geldiğim sene Avrupa'da 209. sıradaydı şimdi 24. sırada tesis olarak harika tesisler ve muhteşem bir finansla bıraktım. Plzen'de aynı şekilde Finans harkülade, Avrupa'da ilk 15 içerisinde, Çek Cumhuriyeti ise kazandırdığımız puanlar sayesinde kat sayılar bazında 7. sıraya ilerledi.

Kariyer 6. Sezon'unda Southampton ve Nottingham Forest

Last edited by Barak : 14.Eylül.2015 at 16:28
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

İngiltere ligi daha zevkli geçeceğe benziyor şimdiden ikinize de başarılar ama Nottingham'ı kim alırsa o favorim

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

İkin ci Kupada hayırlı olsun Yeni maceranızda da başarılar dilerim.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    İngiltere ligi daha zevkli geçeceğe benziyor şimdiden ikinize de başarılar ama Nottingham'ı kim alırsa o favorim
    Teşekkürler Nottingham Forest ı ben aldım
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    İkin ci Kupada hayırlı olsun Yeni maceranızda da başarılar dilerim.
    Teşekkürler

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri