Pavel Vrba 'dan Silhavy'e Cevap;
Ah Barak ah sana şu resmimdeki gibi gülümsedim çok komiksin.
-İlk olarak benim AL deki performansım ile başlayalım Gent'i 8-2 , Fenerbahçeyi toplamda 5-0,Villarael 'i 4-0 , Benficayı toplamda 8-3 gibi skorlarla yenerek Finale yükseldim.Burda kolay takım Gent ' e diyebilirsin başka kime dersin FB ye mive Final de bu sezon ŞL yi alan Chelsea yi 2-0 yendim. Şu performansla senin zar zor geçtiğin takımları kıyaslayınca küçümsemem gayet doğal dostum
- İkinci olarak; Lig kupasını kasmadan rahatça aldık.Kupayı verdiler vermeyin mi diyecektik.
- Ve Ligi önemsememin sebebini gelirsek.Her sohbetimiz de bana ''Sen 2. olsan da ön elemeleri geçersin benim direk gruplara gitmek için şampiyon olmam lazım'' diyerek,kendini acındıran sen değilmiydin bunları açıkla Barak efendi
Bu Tokat'lılar da Hep Böyle YahuHemen Kıskanıyorlar
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Olsun Bir Şekilde Bulursun Sen Bir Şey![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Silhavy, Bu Kez Bel Altı Çalıştı
Geçen sezon transfer dönemini herkes çok iyi hatırlayacak ki, onlardan 250 K'ya aldığımız oyuncuyu
11 Milyon Euro'ya 2 sezon üst üste gol kralı olarak sattık.
Ayrıca Lüftner başta olmak üzere iki oyuncumu da Plzen'e 20 Milyon Euro'ya sattık
Üstüne Avrupa Liginde Final oynadık.Şampiyonluk yaşadık. Plzen Menajeri herşey den önce biraz ön görü sahibi olmalı,
onu yendim bunu aldımla olmuyor. 30 Milyon Euro + Avrupa Ligi Finali + Şampiyonluk bence muazzam bir başarıdır.
Şuan Çek Cumhuriyetinin Finansı çok şükür en rahat kulübüyüz.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Pavel Vrba'dan cevap;
Barak dostum yeter kafada saç bırakmadın her şeye bir cevap.
Transferde ben sana ucuz veririm sen bana pahalı verirsin önemli olan yardımlaşmak aramızdaki dostluğun bozulmaması ve senden yeni oyuncular alabilmek adınabu tartışmayı sonlandırıyorum ve Bu sezon ki başarılarından dolayı tebrik ediyorum
Artık bundan sonra en azından ŞL gruplarından çıkacağımı düşünüyorum.Ümitsiz olmana gerek yok ama bir Jablonec taraftarı olarak ümitsiz olabilirsin
Yok ya ne moral bozukluğu Jablonec bu finale çıkmış daha ne olsunaynen lig bitmeden final oynandı benimde kupa maçım vardı Jablonecin yanında olamadım
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Bir solukta okudum kariyerinizi gerçekten büyük zevk aldımtakipteyim daha büyük başarılar bekliyoruz
TRANSFER DÖNEMİ
Normal şartlarda transfer dönemini bu kadar hareketli geçirme planım yoktu. Alt yapı oyuncumuz Kubista'nın
sonraki sezon sözleşmesi bitiyordu 2 sezondur da gitmek istiyordu. Sözleşme yenilemediği için satmak zorunda kaldım.
Locigno ise 3 sezon önce 375K karşılığında takıma katılmıştı. Belçika Milli Takımına kadar yükseldi. Onu da satmak gibi bir niyetimiz yoktu ama
burada azıcık pirelenen hemen gitmek istiyor. Neyseki sağlam para bırakarak gitti
Gelelim Allione'ye Güney Amerika'da Palmeiras'ta sürtüyodu mutsuz şekilde takılıyordu. Aldık Avrupa'ya ve Avrupa'nın en güzel ülkesine getirdik.
Yine de takımın Avrupa Ligi finalinde katıkısı yüksekti. Geçen sezon 6 milyon euro gibi bir rakama almıştık. Yine kar yapıp gönderdiğimiz oyunculardan oldu.
Gelen oyuncularda ise planlanan kişiler sadece 2 kişiydi. Samir ve Bazoer'di. Özellikle Bazoer uzun süre radarımızdaydı. Bruma, Allione yerine alındı. Burada Plzen
menajerine teşekkür ediyorum. Serbest olarak sayesinde aldık.
Takımda ufaktan bir Hollanda'lı ekolü kurmaya çalışıyoruz. Genelde Ajax ve PSV sürekli takibimizde şuan Hollandalı sayımız 6 ve 4'ünden çok ümitliyim.
Zaten biri 2 sezondur kiralık.
Cengiz Ünder'e de bir parantez açmak gerekirse oyun başında hatırlayacaksınız kariyere 3 kişi başlamıştık. Sparta Prag menajeri ilk sezon Cengiz'i kadrosuna kattı.
Bizde rotasyon ve kupa maçları için Prag'tan satın aldık. Hatta bu sezon 90. dakika da maç kurtarmışlığı bile var
Takımın Genel Görünümü
ilk 6 Maçlık Periyot
İlk 6 hafta da 4 kere Hattrick yaptık. Hollandalı oyuncumuz Pereiro'nun sezona girişi harika oldu.
Fakat 6 haftadan sonra takıma sakatlık kabusu çöktü. Üst üste çok ağır sakatlıklar yaşadık. Çok önemli 3-4 oyuncumuz bu haftalardan sonra
takımla birlikte olamadı.
Şampiyonlar Ligi Grubumuz tam istediğimiz gibi ah bir de şu sakatlıklar bu denli olmasaydı.
TRANSFER DÖNEMİ
İlk olarak Baraktan 9 milyona alıp yetiştirdiğim(Barak'ında emeği vardır) Karaoğlanı'm Vilakazi nin serbest kalma maddesiyle Leverkusen 'e gitmesi beni hüzünlendirmişti. Burada 700bin alırken orada 5.4 milyon maaş alacak.Onuda anlıyorum inşallah başarılı olur.
-------------------------------
Gelenler
Geçen sezon sözleşmesi bitmek üzereyken anlaştık faydalı olacağına inandığım bir transfer.
-
Yedek Sol bek ve Stoperi Çek Cumhuriyetinden bulduk.İnşallah çok iyi gelişecekler.
-
Bu oyuncuda büyük ihtimalle Vilakazi gibi gidecek.Mecburen 10 milyon serbest kalma maddesi koydurdular. 2. yarı sözleşme yenileyebilirsem kaldırmaya çalışacağım.
-
Vilakazi'nin gidişiyle Gil Romero yu ŞL kayıtlarının son gününde yetiştirebildik.Kendi koyduğumuz kurallar gereği yaşı uygun olmasada bir istisna yaptık.Ayrıca %50 Sonraki satıştan pay ile satmıştım.Geri aldığımda Monterrey kulübü 4.5 milyonda bana para verdi
-
Ve bomba transferimiz. Sadece 700 bin e aldık.Genie Scout vs kullanmak yasak zaten de birde özellikler gizli olduğu için uzun bir gözlem süresi oldu.Bu oyuncuya denk geldiğim için çok şanslıyım
Takıma biraz geç katıldı.Sebebi yukarda Dünya Kupasını kaldırıyorumuş
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
''Çek Ligi 1-6 Hafta Maçları''
---
Yine çok zor bir kura geldi.Geçen sezon Barak'ı ŞL gruplarında yenen Marsilya ve AL finalinde yenen Everton.Birde BARÇA var tabi.
V.Plzen ne transferler yapmış öyle, gerçekten ayakta alkışlıyorum. Ligde çekişme son haftaya kalacak gibi yine , Şampiyonlar liginde Jablonec'in şansı daha yüksek duruyor. Plzen yine ateşten gömlek giymiş
Maşallah diyorum Kolombiya'lı regen oyundan soğutur [MENTION=297426]Barak[/MENTION]'ı, gaza getirip kariyer açtıracan Yunus Emre
![]()
steam : aytekin79
barak yine şampiyon olmuş tebrikler.Transferler de iyi iki takımında.Avrupada neler yapacaksınız bu sefer bakalım![]()
Teşekkür ederimŞL de bu gruptan çıkarsak.O gazla çok daha iyi yerlere geliriz.
Aç Hocam sende bir taneBarak'ın O regeni görünce demediği kalmadı zaten
Avrupada yine iddalıyım ama 4.olursam da sürpriz olmayacak bir gruba düştüm maalesef.
Jablonec'in transferleri de güzel ama Plzen'in transferleri daha iyi. Özellikle sol kanada yaptığı Junior ve Saldarriaga transferleri çok güzel. Sol kanadı ikisi otobana çevirecektir. En azından özellikleri öyle gösteriyor![]()
7-16.Hafta arası maçlar
Şampiyonlar Ligi Grup Maçları
Şampiyonlar Ligine ilk 2 maçta şanssız beraberlikler aldık. Sonra Arsenal'i özellikle içeride sürklase
ettik. 2. Maç beklendiği gibi sonuçlandı. Nitekim FB ve Porto ile oynadığımız son maçlar gücümüzü gösterdiğimiz
maçlar oldu.
Ara Transfer Dönemi
Takımızda 4 adet kiralık oyuncu bulunmakta, yavaş yavaş onlarında alternatifini bulmak adına bu dönemde 2 oyuncuyu takıma kattık.
Pereiro'yu satmak gibi bir niyetim yoktu. Tabi gelen teklif bu kadar çılgın olunca mecbur sattk.
''Şampiyonlar Ligi B Grubu Maçları''
-
-
-
-
-
-
İstatistiklerden de anlaşılacağı üzere Gruptan kötü oynadığımız için değil, Şansız olduğumuz için çıkamadık. 2 Galibiyetimizi de 10 kişi kaldığımız maçlarda almamız işin ilginç yanıydı. Çıkamadığım için üzgünüm
''Çek Ligi 7-16 Hafta Maçları''
Ligde çok iyi gidiyoruz. Artık hedef ikinci AL kupasını kazanmak.
---------------------
Calabria yı daha önceki kariyerimden almıştım çok memnun kalmıştım.Fakat bu kariyerde gelişme çağında gelişememiş.Gözlemciler de çok kötü rapor verdi.Ben de deneme amaçlı aldım bakalım gözlemcilerin şuan ki potansiyel ön görümünden daha yükseklere çıkarabilecekmiyiz.
-
İtalyan savunması iyidir dedik bir regen aldık.
-
Bu da Saldarriga nın arkadaşı. Seneye bizimle olacak
---------
Saldarriaga demişken şunu paylaşayım![]()
Güncelleme gelir mi bugün
''Avrupa Ligi 1.Eleme Turu''
İlk maçı 4-0 kazandık ama ss almayı unutmuşum,toplamda 5-1 ile Dinamo Zagreb'i eledik.
-
''Avrupa Ligi 2.Eleme Turu''
Güçlü rakibimizi eze eze eledik
-
''Avrupa Ligi Çeyrek Final''
Zorlandığımızı maçlar oldu.Neyse ki çıktık yarı finale
-
''Avrupa Ligi Yarı Final''
![]()
En rahat maçlarımı Valencia ya karşı oynadımSadece kalecileri Diego fark olmasını engelledi.
-
''Avrupa Ligi Final''
Atalanta da Monaco yu eleyerek finale çıktı.Fakat finalde sürpriz olmadı yine biz kazandık. 2. Avrupa Ligi kupası hayırlı uğurlu olsun
ÇEK CUMHURİYET'i kariyeri akşam son güncelleme ile son bulacak. Burayı noktalayıp, İngiltere'den devam kararı aldık.
Çok net şekilde Çek Cumhuriyet'inde [MENTION=263022]rexpo1994[/MENTION] üstün işler yaptı. 2 Avrupa Ligi 2 Çek Ligi 2-3 tane Lig Kupası ve Avrupa Süper kupası kazandı. Şampiyonlar Ligine 5 kere katılıp 3 kere çıkma başarısı gösterdi. Benimle oynadığı hemen hemen her maçta üstün performans sergiledi. Yani Çek Cumhuriyeti kariyerimizde her alanda bana üstünlüğü kabul ettirdi.
Tabi şimdi bizim de başarılarımız çokta kötü değil haniO kadar olmasa da 1 Avrupa Ligi Finali 2 Çek Ligi 2 tane Lig Kupası kazandık. Avrupa'da ezildiğim hiç bir maçı hatırlamıyorum. Mesela hiç 8 yemedik
( Adamı önce överim sonra gömerim
) Jablonec'e ilk geldiğim sene Avrupa'da 209. sıradaydı şimdi 24. sırada tesis olarak harika tesisler ve muhteşem bir finansla bıraktım. Plzen'de aynı şekilde Finans harkülade, Avrupa'da ilk 15 içerisinde, Çek Cumhuriyeti ise kazandırdığımız puanlar sayesinde kat sayılar bazında 7. sıraya ilerledi.
Kariyer 6. Sezon'unda Southampton ve Nottingham Forest
Last edited by Barak : 14.Eylül.2015 at 16:28
İngiltere ligi daha zevkli geçeceğe benziyor şimdidenikinize de başarılar ama Nottingham'ı kim alırsa o favorim
![]()
İkin ci Kupada hayırlı olsunYeni maceranızda da başarılar dilerim.