Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 314 sonuç

Konu: Merhaba Premier Lig | Arsenal FC (5. Sezon)

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

hayırlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Al Onur'u madem kalecileri satmışsın Hem Onur önünde ki zayıf defanslara alışıktır.Neuer sıkıntı çeker
    Zayıf defans dedi ya Göreceksin zayıf defansı

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    hayırlı olsun
    Teşekkür ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arsenal Patronu Prenslerini Transfer Etti

Alen Halilovic

Güray, 3 sezondur gittiği her takıma getirdiği Halilovic'i Arsenal'e transfer etti. Transfer 3.8 M Euroya gerçekleşti.

Arsenal Barça'yı soydu yorumları yapılıyor. Halilovic 3 sezon önce Avrupa'da Yılın Genç oyuncusu ve geçen sezon Şampiyonlar Ligi En İyi Oyuncusu ödülünü kazanmıştı.

David Alaba

Arsenal transfer için 66 M Euro harcadı. Transferden sonra forma satışları patladı.

-

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arsenal Kaleyi Bonservis Ödemeden Kapattı

Jeronimo Rulli

Fernando Muslera

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Defansa Büyük Takviye

Aramızdan Ayrılan Tüm Oyuncular

Muhtemelen ayrılan oyuncu olmazsa başka girişimimiz olmayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupa Süper Kupası

Sezona Kupayla başlıyoruz. Maç boyunca topa hakim olan ve pozisyonlara giren taraf olduk. Maçın ilk yarısında 4-2-3-1, ikinci yarısında 4-4-1-1 formasyonlarını kullandık ve ikisi de çok verimli oldu. Gol Wilshere'in muhteşem frikik golüyle geldi.

Transferler çok iyi hocam rulli çok beğendiğim bir kaleci Süper kupa için tebrikler

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferleri beğendim. Yanlız Rulli nottingham forest da görülmüş Şifreyi çöz bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Transferler çok iyi hocam rulli çok beğendiğim bir kaleci Süper kupa için tebrikler
    Teşekkür ederim. Çok güzel bir bütçe verildi bana ben de bunu güzelce kullanmaya çalıştım. Bayern'de işimiz kolaydı ama bu sefer işimiz zor. Sadece Manchester, Londra ekipleri ve Liverpool değil tüm takımlar güçlü Premier Lig'te. Almanya'da karşımıza çıkacak kimse çıkmamıştı.

Süper Kupayı alırken de beni kupadan çok memnun eden şey çok güçlü bir takıma karşı bu kadar üstün bir futbol oynayabilmemiz oldu.

Transferleri beğendim. Yanlız Rulli nottingham forest da görülmüş Şifreyi çöz bakalım
    Yeni takımın ve kalecin hayırlı olsun. Yalnız bende Rulli bazen değişik hareketler yapıyor korkutuyor. Gerçi Neuer etkisidir o.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ligdeki dördüncü maçı tamamladıktan sonra bir güncelleme paylaşacağım. Şimdilik söyleyebileceğim beklediğimden daha kötü bir başlangıç yaptık.

Capital One Cup'taki
    ilk rakibimiz Swansea olacak. Diğer takımlara göre daha dişli bir ekip.

Şampiyonlar Ligi'nde ise kolay bir gruptayız. Ama kek takım yok.

Bu da süper regenimiz Malo Carre

Yeni Henry olur mu ne dersiniz?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Geçtiğimiz Transfer Dönemi'nde Gençlerbirliği ne yaptı?

Benim getirdiğim oyunculardan kâr etmeye devam ediyorlar ama Amartey, Weigl ve Ben Yedder daha pahalıya satılabilirdi. Rüdiger'i ben satmıştım, ondan da kâr yaptılar.

Papadopoulos için daha çok para istiyordum ama Gençler isteyince verdim gitti.

Ekleme: Gençler Şampiyonlar Ligi Play Off turunda Monaco'ya elendi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1. Hafta (vs Birmingham)

2. Hafta (vs Newcastle)

Direkten dönen 5 şutumuzu görebilmeniz açısında ayrıntılı istatistikli bir görüntü tercih ettim. Nasıl kaybettik aklım almadı.

3. Hafta (vs Liverpool)

Erken 10 kişi kalmasaydık bir yolunu bulur gölü atardık gibime geliyor.

4. Hafta (vs Manchester City)

İlk 4 haftanın hatta belki de sezonun en kritik maçlarından birini oynadık. Deplasmanda 3 puan almak kaybettiğimiz puanlardan sonra biraz rahatlattı.

4 maçta da rakiplerimize karşı üstün futbol oynadık, en azından bu sevindirici bir gelişme oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

A Grubu

1. Maç (vs Villarreal)

Oyunun hakimiyetini almakta çok zorlandık. Maç 1-1'ken Muslera'nın kurtadığı penaltı ile takım ateşlendi ve iki kontra atakla golleri bulduk.

2. Maç (vs Celtic)

3. Tur (vs Swansea)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

5. Hafta (vs Burnley)

6. Hafta (vs Wigan)

7. Hafta (vs Norwich)

8. Hafta (vs Cardiff)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

9. Hafta (vs Crystal Palace)

A Grubu

3. Maç (vs Monaco)

4. Tur (vs Cardiff)

Kuzey Londra derbisi yaklaşıyor. Genellikle küfürlerin edildiği, tekmelerin savrulduğu derbide bu sefer neler olacak göreceğiz.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bu premier ligde deplasmanlar aşırı zor oluyormuş Kolay gelsin. Rulli ye 30 milyon verdim sen bedavaya almışsın ama çok sağlam kaleci

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

iyi bir seriyle şampiyonluğu yakalarız

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

10. Hafta (North London Derby)

Maç öngördüğüm gibi çok sert geçti. Tottenham bizi ortasahada sürklase etti. (İpucu: Ramsey 6.4 ile Wilshere de gol atmasına rağmen 6.9'la oynadı) Golü karambolden bulduk. Daha defansif bir oyun sergilemeye başladık. Alaba atılana kadar maç ortadaydı ama sonrasında Tottenham yüklendi ve beraberlik golünü buldu. Böylesine zorlu bir deplasmandan 1 puanı yeterli görüyorum.

Birazdan ilk 10 haftanın toplu sonuçları, değerlendirmesi ve puan tablosu paylaşımı yapacağım.

Carre çok iyi , takım avrupa ve ligde çok iyi ne deyim tebrikler hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu premier ligde deplasmanlar aşırı zor oluyormuş Kolay gelsin. Rulli ye 30 milyon verdim sen bedavaya almışsın ama çok sağlam kaleci
    Birazdan deplasmanlar konusuna değineceğim. Sana da kolay gelsin. Şanslıydım, ben Arsenal'e gelene kadar başkası neden ön protokol imzalamamış şaşırdım açıkçası.

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    iyi bir seriyle şampiyonluğu yakalarız
    Premier Lig'de galibiyet serisi yapmak ne kadar zor olsa da yenilmemezlik serisi çok önemli. 8 Maçtır yenilmiyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1. - 10. Hafta Toplu Sonuçlar

İlk 10 haftayı kabul edilebilir bir performansla tamamladık. Bu süreçte özellikle şu oyuncu çok iyiydi ve takımı sırtlıyor diyebileceğimiz bir oyuncu olmadı. Oyuncularımızın çoğu istikrar sıkıntısı çekti.

Premier Lig deplasmanlarının zorluğunu deneyimledik. 4 puan kaybımızdan 3'ü deplasmanda gerçekleşti. Rahattık diyebileceğim tek deplasman maçı City'yle oynadığımız maçtı. Cardiff maçında ne kadar 2 - 0 yenmiş görünsek de daha yetenekli ayakları olsaydı bizi yenebilirlerdi. 71'de bulduğumuz golden sonra bile 2 gol atabilirlerdi.

Eylül Ayında Alexis Sanchez Ayın Oyuncusu, Malo Carre Ayın Genç Oyuncusu ödülünü kazandı.

Ekim Ayında ise ben Ayın Teknik Adamı ödülünü kazandım.

Puan Durumu

Şu aşamada 8 maçlık bir yenilmemezlik serimiz var ama Manchester United'ın 10 maçlık yenilmemezlik serisi onları lider yaptı. En az gol yiyen takım durumundalar. Geçen sezonların canavarı Manchester City Pellegrini'nin gidişinden sonra yarıştan biraz geri kaldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Takımı sırtlayan oyuncu yok dedim bizim çocuklar patladı.

(11. Hafta)

Nesil
    2014

Benim premier ligde çoğu maçım senin Newcastle maçın gibi geçiyor. Gidiyoruz hatta rakibe otobüs çektiriyoruz ama rakib 2 kere gelip boş dönmüyor. Yani atmayana atarlar olur.

Senin kadroda kusursuzmuş özellikle Aboubakar fena zımbalıyodur.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Benim premier ligde çoğu maçım senin Newcastle maçın gibi geçiyor. Gidiyoruz hatta rakibe otobüs çektiriyoruz ama rakib 2 kere gelip boş dönmüyor. Yani atmayana atarlar olur.

Senin kadroda kusursuzmuş özellikle Aboubakar fena zımbalıyodur.
    Kadro güzel ya. Aboubakar deli edercesine gol kaçırıyor. Tamam gol atıyor, ligde 7 golü var. Ama öyle kritik anlarda öyle goller kaçırıyor ki çıldırtıyor. Alexis Sanchez'i forvete alıştırıp forvette kullanmayı düşünüyorum artık.

Aynen dediğin gibi. Ben rahat bir deplasman maçı henüz oynamadım. İlginç bir şekilde en rahatı Manchester City deplasmanıydı. Mesela şimdi Everton deplasmanını oynadım. Top bende, ataklar bende ama bir yolunu bulup atıyorlar. Sonra son dakikada anca galibiyeti alabiliyorum.

(12. Hafta)

Her deplasman maçında son dakikalarda öndeysek kanatları geri alıp savunma yaptırıyorum ben de ne yapayım. Aboubakar biraz adam olup o kadar golü kaçırmasaydı gerek kalmazdı ama kaçırıyor adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Varane'ı, Bartra'yı ve Alaba'yı almasaydık ne olacaktı acaba.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Varane'ı, Bartra'yı ve Alaba'yı almasaydık ne olacaktı acaba.
    Aynı dert bende de var. Belki ligin en iyi defansına sahibim ama çok rahat gol yiyoruz. Ve bunların büyük çoğunluğu deplasmanlarda oluyor. Gerçi oyunda şöyle bir şey var. Ev sahibi takımlara oyun taraftar dolayısıyla galibiyet yüzdesini arttırıyor. Tabi arada uçurum bir kadro ve rep yoksa
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Aynı dert bende de var. Belki ligin en iyi defansına sahibim ama çok rahat gol yiyoruz. Ve bunların büyük çoğunluğu deplasmanlarda oluyor. Gerçi oyunda şöyle bir şey var. Ev sahibi takımlara oyun taraftar dolayısıyla galibiyet yüzdesini arttırıyor. Tabi arada uçurum bir kadro ve rep yoksa
    Bu gerçekte de olan bir şey, ki Premier Lig'te daha belirgindir ev sahibi takımın avantajı (Örnek: Son Everton - Chelsea maçı) ama sırf yenilmeyecekler veya galip gelecekler diye her deplasmanda en az 3 topumuz direkten dönmesin.

Oyun hakimiyetine ortak olabiliyorlarsa olsunlar, pozisyon bulabiliyorlarsa bulsunlar ve öyle golleri atsınlar laf etmem. Sürekli bir karamboldür, duran toptur veya defans hatasıdır, bir şeyler oluyor ve top bizim kaleye giriveriyor.

Önümüzde iki kritik maç var.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

13. ve 14. Hafta

Topçular İki Hafta Süren Savaşı Kazandı

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Sen baya sağlam gidiyorsun. Şampiyonluk gelecek bence

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Carre çok iyi , takım avrupa ve ligde çok iyi ne deyim tebrikler hocam
    Teşekkür ederim. Carre'yi elimden geldiğince oynatmaya çalışıyorum. Çok önemli goller de attı zaten şimdiye kadar.

Sen baya sağlam gidiyorsun. Şampiyonluk gelecek bence
    Hiç belli olmaz, gelir biri bizi çarpar da yenilirsek takımın durumu ne olur bilemiyorum. Takım toplantısı yaptım bu güzel oyunu devam ettirip taraftarlara mutluluk şarkıları söyletelim dedim. Oyuncular bence biz oynayabileceğimizin en iyisini oynuyoruz zaten deyip terslediler beni.

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri