1 ile 30 arası toplam 314 sonuç

Konu: Merhaba Premier Lig | Arsenal FC (5. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2014

Benim premier ligde çoğu maçım senin Newcastle maçın gibi geçiyor. Gidiyoruz hatta rakibe otobüs çektiriyoruz ama rakib 2 kere gelip boş dönmüyor. Yani atmayana atarlar olur.

Senin kadroda kusursuzmuş özellikle Aboubakar fena zımbalıyodur.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Benim premier ligde çoğu maçım senin Newcastle maçın gibi geçiyor. Gidiyoruz hatta rakibe otobüs çektiriyoruz ama rakib 2 kere gelip boş dönmüyor. Yani atmayana atarlar olur.

Senin kadroda kusursuzmuş özellikle Aboubakar fena zımbalıyodur.
    Kadro güzel ya. Aboubakar deli edercesine gol kaçırıyor. Tamam gol atıyor, ligde 7 golü var. Ama öyle kritik anlarda öyle goller kaçırıyor ki çıldırtıyor. Alexis Sanchez'i forvete alıştırıp forvette kullanmayı düşünüyorum artık.

Aynen dediğin gibi. Ben rahat bir deplasman maçı henüz oynamadım. İlginç bir şekilde en rahatı Manchester City deplasmanıydı. Mesela şimdi Everton deplasmanını oynadım. Top bende, ataklar bende ama bir yolunu bulup atıyorlar. Sonra son dakikada anca galibiyeti alabiliyorum.

(12. Hafta)

Her deplasman maçında son dakikalarda öndeysek kanatları geri alıp savunma yaptırıyorum ben de ne yapayım. Aboubakar biraz adam olup o kadar golü kaçırmasaydı gerek kalmazdı ama kaçırıyor adam.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri