Beyler saçmalamayın ne oluyoruz. Burada harcanmış bir emek var ve bunu yapmak içinde hiç bir zorunluluğu da yok. Ben o kadar site gezdim bundan iki hafta önce kadar isim vermek istemiyorum kendilerini Fm uzmanları olarak görenler bile buna yakın kalitede bile bir güncelleme yayınlayamadı. Tamam hak veriyorum bugün-yarın-akşam sözleri bekleyenleri kırabilir belki düşünmeden o anlık yazmış olup ekstradan bir düzenleme getirmiş olabilir ama bu ASLA ona hakaret yaftası vurmanız hakkını size vermez. Mesajları okudum art arda hepinizin Acil psikoloğa gitmenizde yarar var

Beyler hayatınızda Fm den başka bir şey yok mu annenin-babanız kardeşiniz sorumluluğunuzda olan kimse filan? Arkadaşınız yok mu arkadaşınız.. Yerine alternatif oyun demiyorum bak. Yazık yani ya şu mesajları okuyorumda Fm ile soluduğunuzu anlıyorum Fm yokken ile sanki biri canınıza kast ediyormuşcasına saldırmanıza anlam veremiyorum. Hepinizi tek tek psikoloğa davet ediyor; hayatınızı, bu dünyaya neden geldiğinizin anlamını, yaşlandığınız da oyuna gösterdiğiniz değeri gösteremediğiniz hangi arkadaşlarınız tarafından hatırlanacağınızı düşünmeye davet ediyorum...