1 ile 30 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Hybrid View

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Yok hayır yani gerçekte ne kadar oldugunu sormustum.
    Ben internette bayağı araştırmıştım fakat bununla ilgili bir bilgiyi ne haber sitelerinde nede TFF dökümanlarında bulabildim. Düz mantık maç başı gelirlerin yarı yarıya düştüğüne göre şampiyonluk gelirleri de yarı yarıya diyebiliriz. Tabi daha düşükte olabilir ama dörtte birinden daha fazla düşük olacağını sanmıyorum. Yani benim tahminime göre:
    1.) 3,75-7,5m TL
    2.) 3-6m TL
    3.) 2,25-4,5m TL
    4.) 1,5-3m TL
    5.) 750b-1,5m TL
    6.) 375b-750b m TL arası.
    (mümkünse playoff'u kazanana 3.lük ödülü verilebilir yada 1,5 3m Tl arası ayrıca verilebilir)
    Tabi bu ayarlanırken ligin yapısına da dikkat edilmeli. Yayın gelirleride gözden geçirilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by badwolfxv View Post
    Ben internette bayağı araştırmıştım fakat bununla ilgili bir bilgiyi ne haber sitelerinde nede TFF dökümanlarında bulabildim. Düz mantık maç başı gelirlerin yarı yarıya düştüğüne göre şampiyonluk gelirleri de yarı yarıya diyebiliriz. Tabi daha düşükte olabilir ama dörtte birinden daha fazla düşük olacağını sanmıyorum. Yani benim tahminime göre:
    1.) 3,75-7,5m TL
    2.) 3-6m TL
    3.) 2,25-4,5m TL
    4.) 1,5-3m TL
    5.) 750b-1,5m TL
    6.) 375b-750b m TL arası.
    (mümkünse playoff'u kazanana 3.lük ödülü verilebilir yada 1,5 3m Tl arası ayrıca verilebilir)
    Tabi bu ayarlanırken ligin yapısına da dikkat edilmeli. Yayın gelirleride gözden geçirilmeli.
    İlk 2'ye değil miydi sadece PTT 1. Lig'de. Ben mi yanlıs anımsıyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    İlk 2'ye değil miydi sadece PTT 1. Lig'de. Ben mi yanlıs anımsıyorum.
    üstteki arkadaş 6'ya kadar demiş, bende ondan dolayı 6'ya kadar sıraladım ama üst lige çıkan her takım bir ödeme alıyor sanırım. Yani playoff'u kazananada 3. için yazdığım değerler olabilir.

Dostum yine mesaj kutun dolmuş yeni haberler var

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri