Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Yok hayır yani gerçekte ne kadar oldugunu sormustum.
    Ben internette bayağı araştırmıştım fakat bununla ilgili bir bilgiyi ne haber sitelerinde nede TFF dökümanlarında bulabildim. Düz mantık maç başı gelirlerin yarı yarıya düştüğüne göre şampiyonluk gelirleri de yarı yarıya diyebiliriz. Tabi daha düşükte olabilir ama dörtte birinden daha fazla düşük olacağını sanmıyorum. Yani benim tahminime göre:
    1.) 3,75-7,5m TL
    2.) 3-6m TL
    3.) 2,25-4,5m TL
    4.) 1,5-3m TL
    5.) 750b-1,5m TL
    6.) 375b-750b m TL arası.
    (mümkünse playoff'u kazanana 3.lük ödülü verilebilir yada 1,5 3m Tl arası ayrıca verilebilir)
    Tabi bu ayarlanırken ligin yapısına da dikkat edilmeli. Yayın gelirleride gözden geçirilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by badwolfxv View Post
    Ben internette bayağı araştırmıştım fakat bununla ilgili bir bilgiyi ne haber sitelerinde nede TFF dökümanlarında bulabildim. Düz mantık maç başı gelirlerin yarı yarıya düştüğüne göre şampiyonluk gelirleri de yarı yarıya diyebiliriz. Tabi daha düşükte olabilir ama dörtte birinden daha fazla düşük olacağını sanmıyorum. Yani benim tahminime göre:
    1.) 3,75-7,5m TL
    2.) 3-6m TL
    3.) 2,25-4,5m TL
    4.) 1,5-3m TL
    5.) 750b-1,5m TL
    6.) 375b-750b m TL arası.
    (mümkünse playoff'u kazanana 3.lük ödülü verilebilir yada 1,5 3m Tl arası ayrıca verilebilir)
    Tabi bu ayarlanırken ligin yapısına da dikkat edilmeli. Yayın gelirleride gözden geçirilmeli.
    İlk 2'ye değil miydi sadece PTT 1. Lig'de. Ben mi yanlıs anımsıyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

İlk 2'ye değil miydi sadece PTT 1. Lig'de. Ben mi yanlıs anımsıyorum.
    üstteki arkadaş 6'ya kadar demiş, bende ondan dolayı 6'ya kadar sıraladım ama üst lige çıkan her takım bir ödeme alıyor sanırım. Yani playoff'u kazananada 3. için yazdığım değerler olabilir.

Dostum yine mesaj kutun dolmuş yeni haberler var

5. Default

Merhabalar öncelikle çok teşekkür ederim. Bu kadar uğraşıp, geri dönüşlerde bulunduğun için

Şimdilik tek bir sorum olucak, son yayınladığın versiyonda fikstür belirlerken kış arası verilmiyo mu yoksa sadece benim mi başıma geldi. Yaklaşık 3-4 haftalık bi ara olması lazım diye biliyorum. Diğer arkadaşlarda teyit edebilir mi acaba? İlk yarının son maçıyla 2. yarının ilk maçı arasında kaç gün fark var? Bende 6 gün

Çok teşekkür ederim tekrardan. Kolay gelsin. ve Geçmiş olsun.

Ek: Birde Manuel Lanzini West Ham'da görünmüyor mü acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arded07 View Post
    ben gözlemlediklerimi yazdım arkadaşlar alt ligden çıkan takımlardan 3. çıkmayı hak kazanan alamıyor yamaya göre gerçi pek önemli değil alt ligden çıkan takım siz kontrol etmiyorsanız zaten otomatik düşüyor üst ligede yine aynı takımlar çıkıyor kısır döngüye giriyor bi süre sonra
    Dostum anlatamadıgım şu ki, eğer TFF'nin verdiği para ödüllerini gösterirsen eklerim. Kafadan eklemem doğru olmaz.

Quote Originally Posted by aniliano View Post
    Merhabalar öncelikle çok teşekkür ederim. Bu kadar uğraşıp, geri dönüşlerde bulunduğun için

Şimdilik tek bir sorum olucak, son yayınladığın versiyonda fikstür belirlerken kış arası verilmiyo mu yoksa sadece benim mi başıma geldi. Yaklaşık 3-4 haftalık bi ara olması lazım diye biliyorum. Diğer arkadaşlarda teyit edebilir mi acaba? İlk yarının son maçıyla 2. yarının ilk maçı arasında kaç gün fark var? Bende 6 gün

Çok teşekkür ederim tekrardan. Kolay gelsin. ve Geçmiş olsun.

Ek: Birde Manuel Lanzini West Ham'da görünmüyor mü acaba ?
    Görünüyor olması lazım. Kontrol ederim.

Kış arası olmuyor ki zaten normalde de. Ziraat Türkiye Kupası maçları oynanıyor.

09-10 Ocak 2016 Ziraat Türkiye Kupası Grup 3. Maçlar
    Ligde ikinci devre 16-17-18 Ocak 2016
    14 günlük bir ara gibi. Yansıtmaya calisirim fakat su anki halinin pek sıkıntılı oldugunu düsünmüyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

7. Default

Dostum anlatamadıgım şu ki, eğer TFF'nin verdiği para ödüllerini gösterirsen eklerim. Kafadan eklemem doğru olmaz.

Görünüyor olması lazım. Kontrol ederim.

Kış arası olmuyor ki zaten normalde de. Ziraat Türkiye Kupası maçları oynanıyor.

09-10 Ocak 2016 Ziraat Türkiye Kupası Grup 3. Maçlar
    Ligde ikinci devre 16-17-18 Ocak 2016
    14 günlük bir ara gibi. Yansıtmaya calisirim fakat su anki halinin pek sıkıntılı oldugunu düsünmüyorum.

Geri dönüş için teşekkür ederim. Bende bunu medyadan gelen bi soruyla fark ettim gerçi, diğer ligler verdiği halde bizim lig konusunda ne düşünüyorsunuz diye. ZTK'ya dikkat etmemiştim bu durumda çok da önemli değil bu. Hiç uğraşmayın

Lanzini sanırım database küçük diye görünmemiş olabilir bende.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aniliano View Post
    Geri dönüş için teşekkür ederim. Bende bunu medyadan gelen bi soruyla fark ettim gerçi, diğer ligler verdiği halde bizim lig konusunda ne düşünüyorsunuz diye. ZTK'ya dikkat etmemiştim bu durumda çok da önemli değil bu. Hiç uğraşmayın

Lanzini sanırım database küçük diye görünmemiş olabilir bende.
    Tamamdir

Lanzini var West Ham'da fakat Arap takımlarından kiralandığı için küçük db'de görünmemiş sizin oyununuzda.
    Futbolcu Bilgileri

Kardeşim ben yamada yardımcı ekiplerden istediğim kişileri bulamıyorum mesela altyapı sorumlusu Phil Cannon oyunda yok gözüküyor. Büyük ligleri açtım db'yi büyük de yaptım ama yine gözükmüyor. Mesela PSG'nin ekibine bakıyorum sadece başkan ve td gözüküyor o kadar. Oyunumda Türkiye liginin amblem ve forma yaması vardı bundan kaynaklanabilir mi? ya da benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı?

Quote Originally Posted by emrejt View Post
    Kardeşim ben yamada yardımcı ekiplerden istediğim kişileri bulamıyorum mesela altyapı sorumlusu Phil Cannon oyunda yok gözüküyor. Büyük ligleri açtım db'yi büyük de yaptım ama yine gözükmüyor. Mesela PSG'nin ekibine bakıyorum sadece başkan ve td gözüküyor o kadar. Oyunumda Türkiye liginin amblem ve forma yaması vardı bundan kaynaklanabilir mi? ya da benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı?
    Malesef, haklısın dostum gözden kaçan iyi bir detay bende de şuan da bahsettiğin sorunlar oldu ve birkaç kulüpte daha var aynı problem ama o son yamadan bu yamaya kadar 35 binden fazla değişiklik olduğu için muhtemelen düzeltilmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RvP1907 View Post
    Malesef, haklısın dostum gözden kaçan iyi bir detay bende de şuan da bahsettiğin sorunlar oldu ve birkaç kulüpte daha var aynı problem ama o son yamadan bu yamaya kadar 35 binden fazla değişiklik olduğu için muhtemelen düzeltilmiştir.
    Fransa Ligi ile ilgili değil; oyuna başlarken seçmediginiz liglerdeki takımların staffları gözükmüyor. Konuyla ilgili Sigames ile iletişime geçtim.

Phil Cannon'da database'de ekli, cözmeye calisiyorum
    Last edited by Nocna Mora : 17.Eylül.2015 at 02:12
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selamlar, 2 gündür database'deki problemleri deneme kariyerleriyle test ede ede gidermis bulunuyorum.

Ligde devre arası ayarladım. Ocak 1-14 lige ara veriliyor. Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçı 7 Ocak'ta oynanıyor. 4. tur maçın da 14 Ocak'ta oynanıyor. 17-18'inde de lig maçı oluyor. Düzeldi böylece.

Ayrıca belirtmeyi unutmusum fakat yamada fikstür sorunu da tamamen cözmüs durumdayiz. Takımlar sadece Cuma-C.tesi ve Pazar günleri maç oynuyorlar. Ve genellikle 7 gün ara oluyor lig macları arasında gerçekteki gibi.

Geriye kalan tek durum Sigames'e de yazdığım seçili olmayan liglerdeki staffların gözükmemesi. Bugün cözülecegini düşünüyorum. Beklerken 1-2 ligin transferlerini daha yapmaya calisacagim. Bu haftanın sonunda cıkar diye umuyorum yama.

Edit: Derken sigames'ten cevap geldi. Seçili olmayan liglerdeki staffların oyunda yer almaması oyunun yazılımıyla alakalı normal bir durummuş.
    Last edited by Nocna Mora : 17.Eylül.2015 at 13:21
    Futbolcu Bilgileri

şöyle bir hata alıyorum daha oyuna başlamadan. çözümü nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by beytullah8888 View Post
    şöyle bir hata alıyorum daha oyuna başlamadan. çözümü nedir
    Benim yamam değil.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=121991

Fakat belli ki yaparken sorun yaşamış.
    Futbolcu Bilgileri

anaa hakkaten. e sizin yama gözükmüyor oyunda. nerede hata yaptım acaba. C:\Users\beytbaba\Documents\Sports Interactive\Editor 2015 içinde "yaz2015bytt_C293A97E-E368-46E1-9D9A-FCCCAA233CFB.fmf" olarak sizin dosyanız var oyunda gözüklmüyor. steam üzerinden oynuyorum. farklı bir yere mi koymam gerekiyor acaba.

hatamı buldum. editör 2015 değil fm 2015 içindeki editor dataya atmam gerekiyormuş.

Selamlar, 2 gündür database'deki problemleri deneme kariyerleriyle test ede ede gidermis bulunuyorum.

Ligde devre arası ayarladım. Ocak 1-14 lige ara veriliyor. Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçı 7 Ocak'ta oynanıyor. 4. tur maçın da 14 Ocak'ta oynanıyor. 17-18'inde de lig maçı oluyor. Düzeldi böylece.

Ayrıca belirtmeyi unutmusum fakat yamada fikstür sorunu da tamamen cözmüs durumdayiz. Takımlar sadece Cuma-C.tesi ve Pazar günleri maç oynuyorlar. Ve genellikle 7 gün ara oluyor lig macları arasında gerçekteki gibi.

Geriye kalan tek durum Sigames'e de yazdığım seçili olmayan liglerdeki staffların gözükmemesi. Bugün cözülecegini düşünüyorum. Beklerken 1-2 ligin transferlerini daha yapmaya calisacagim. Bu haftanın sonunda cıkar diye umuyorum yama.

Edit: Derken sigames'ten cevap geldi. Seçili olmayan liglerdeki staffların oyunda yer almaması oyunun yazılımıyla alakalı normal bir durummuş.
    Kardeşim ben senin v4 yamanı indirmiştim en son o çıktı galiba ben de bir tane daha yabancı kuralı yaması vardı ikisi aynı anda oyundaydı ama ben oyuna başlarken sadece senin attığın yamayı seçip atıyordum. 5 tane büyük lig seçtim(İspanya, Fransa, Almanya, İngiltere, Türkiye) sonra Trabzonspor ile kariyer açtım. Oyunda PSG'nin ekibi gözükmüyor, Phil Cannon yok demiştim olayı şimdi çözdüm oyuna sadece senin yamanı atınca düzeldi her şey Phil Cannon da gözüküyor Staff ekibi de gözüküyor sorun benim attığım başka yamanın olmasındanmış, zaten eklemediğin takımın staff ekibinin gözükmemesi normal. En kısa zamanda bu yeni yamanı bekliyorum. Emeğine sağlık

bende de ilk yamayı indirdiğimde almanya italya seçilemediğinden olsa gerek michael ballack personel olarak çıkmıyordu. bi de direkt sizin yamanızla alakalı değil belki ama söyleyim dedim bu yeni yabancı kuralını ben hiç sevmedim yılların serdar taşçısını yabancı statüsünde oynatıyorsunuz çok kötü..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erpeker1907 View Post
    bende de ilk yamayı indirdiğimde almanya italya seçilemediğinden olsa gerek michael ballack personel olarak çıkmıyordu. bi de direkt sizin yamanızla alakalı değil belki ama söyleyim dedim bu yeni yabancı kuralını ben hiç sevmedim yılların serdar taşçısını yabancı statüsünde oynatıyorsunuz çok kötü..
    Serdar Taşçı'nın ikinci uyruğu Türkiye olarak yapılı. Yamada bir hata mı var deneyip söylerseniz ilgilenirim

Kardeşim ben senin v4 yamanı indirmiştim en son o çıktı galiba ben de bir tane daha yabancı kuralı yaması vardı ikisi aynı anda oyundaydı ama ben oyuna başlarken sadece senin attığın yamayı seçip atıyordum. 5 tane büyük lig seçtim(İspanya, Fransa, Almanya, İngiltere, Türkiye) sonra Trabzonspor ile kariyer açtım. Oyunda PSG'nin ekibi gözükmüyor, Phil Cannon yok demiştim olayı şimdi çözdüm oyuna sadece senin yamanı atınca düzeldi her şey Phil Cannon da gözüküyor Staff ekibi de gözüküyor sorun benim attığım başka yamanın olmasındanmış, zaten eklemediğin takımın staff ekibinin gözükmemesi normal. En kısa zamanda bu yeni yamanı bekliyorum. Emeğine sağlık
    Sevindim düzelmesine. Bende de benzer bir problem oldugu icin kontratlarını düzenledim bir çok kişinin oyunda cikmama ihtimali olan. Ne olur ne olmaz diyerek

Sadece bugün 5000'den fazla değişiklik yaptım. Spor Toto 2.Lig Grupları ve 3. Lig Grupları ayarlandı.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu akşam sonu yeni yama bitmiş olur mu acaba? sigames'ten de cevap geldiğine göre
    Söyledigim gibi deneme kariyerleriyle gerçekciligi arttirmaya devam ediyorum. Bu haftanın sonunda cıkar diye düşünüyorum. Transferini yapmak istedigim 1-2 lig daha var.
    Futbolcu Bilgileri

Söyledigim gibi deneme kariyerleriyle gerçekciligi arttirmaya devam ediyorum. Bu haftanın sonunda cıkar diye düşünüyorum. Transferini yapmak istedigim 1-2 lig daha var.
    Olanını paylaş hocam, haftalardır oyun oynamak için bekliyoruz. Zaten çoğumuza STSL lazım. Önemli ligleri ayarlamışsındır zaten,gerisine fazla gerek yok.

Quote Originally Posted by imparator16 View Post
    Olanını paylaş hocam, haftalardır oyun oynamak için bekliyoruz. Zaten çoğumuza STSL lazım. Önemli ligleri ayarlamışsındır zaten,gerisine fazla gerek yok.
    Emegine saygı duyuyorum hocam ama arkadaş haklı Türkiye ligleri kariyer açmak için pekliyoruz yamayı

Nocna Mora kardeşim üye profillerin mesaj sayısına bakman bile senin yaptığın bu emek için siteye ne kadar fazla kazandırım sağladığının kanıtı. 03/04 ten sonra aralarındaki tartışma sonucu Fm 2005'ten beri bu oyunun fanatiğiyim en az diğerleri kadar heyecanlıyım ama sana senin yaptığın bu emeğe sabır göstermememiz gerektiğinin farkındayım en son mesajımda da dediğim gibi sen bu kadar çalışıp yorulmaktan bıkmıyorsan bizim oturduğumuz yerden sıkılmamız saçma ben heyecanla haftasonunu bekliyorum emeğine sağlık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

v5 bu gün gelse çok güzel olur daha sonra v6 çıkar ) herkes nefesini tuttu yamayı bekliyor zaten 2025 yılında galatasaray ile uefadan ceza yedim neymiş efendim çok hunharca para harcamışım eee kardeşim benden önceki yönetimlerin suçu sat sat oyuncu borç ödenmiyor yeni yama ile daha düzgün kararlar vercem
    Quote Originally Posted by obivan_kenobi View Post
    Emegine saygı duyuyorum hocam ama arkadaş haklı Türkiye ligleri kariyer açmak için pekliyoruz yamayı
    Quote Originally Posted by imparator16 View Post
    Quote Originally Posted by RvP1907 View Post
    Nocna Mora kardeşim üye profillerin mesaj sayısına bakman bile senin yaptığın bu emek için siteye ne kadar fazla kazandırım sağladığının kanıtı. 03/04 ten sonra aralarındaki tartışma sonucu Fm 2005'ten beri bu oyunun fanatiğiyim en az diğerleri kadar heyecanlıyım ama sana senin yaptığın bu emeğe sabır göstermememiz gerektiğinin farkındayım en son mesajımda da dediğim gibi sen bu kadar çalışıp yorulmaktan bıkmıyorsan bizim oturduğumuz yerden sıkılmamız saçma ben heyecanla haftasonunu bekliyorum emeğine sağlık
    Hepinize teşekkür ederim. Olmuşken tam olsun diyorum. Bu kadar beklediğinize değsin. Cok bir iş kalmadı fakat ince iş oldukları icin zaman alıyorlar. 1-2 gün içerisinde tamamlayacagımı düşünüyorum. Sonrasında başından bile kalkamayacagınız bir oyun olacak.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

eline emegine saglık kardesim allah razı olsun yama icin.

Kardeş emeğine sağlık ama şöyle de bir şey var.. Burda ki çoğu insan ya çalışıyo ya okuyo sürekli bir meşakat içindeyiz. Bizlere de lazım olan STSL. Bazı büyük ligleri zaten yapmış durumdasın söylediğine göre. Fazla ayrıntıya istersen yine girersin ama her gecen saniye de zamanı olmayanlar için aleyhine işliyor. O yüzden bir an önce oynayabilmek adına şu ana kadar yaptıkların kadarını paylaşırsan bugün, çoğu kişiyi mutlu edersin.

26. Default

sizleri v4'ü oynamaktan alı koyan nedir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yarın yayınlamayı planlıyorum arkadaşlar. Bayram hediyesi olarak. Yapmam gereken bir kaç şey daha kaldı. Sonra yama sizlerle.
    Futbolcu Bilgileri

Yarın yayınlamayı planlıyorum arkadaşlar. Bayram hediyesi olarak. Yapmam gereken bir kaç şey daha kaldı. Sonra yama sizlerle.
    Teşekkürler Dostum, emeğine yüreğine sağlık. Turksportal kalitesi siz emektarların sayesinde güzelleşiyor. Diğer arkadaşlarımda eminim ki, istek üzere gönderdikleri mesajlardaki hassasiyeti -teşekkür- olarak da fazlasıyla dillendireceklerdir. Harcadığın onlarca saatin her bir saniyesi için teşekkürler yüreği, emeği Büyük insan

link yok ya da ben göremiyorum yardımcı olurmusunuz

Serdar Taşçı'nın ikinci uyruğu Türkiye olarak yapılı. Yamada bir hata mı var deneyip söylerseniz ilgilenirim

.
    yok bunun sizin yama ile alakalı olduğunu sanmıyorum tff nin yaptığı kural böyle: bizim milli takımı seçmeyen/seçemeyecek oyuncular yabancı statüsünde sayılıyor mesut özil inler eren derdiyok gibi henüz oyunda son tercihini yapmamış olanlar yerli statüsünde emre can gibi. orijinal kurlada değişiklik yapmak gerçekçi olur mu bilmiyorum ama olsa fena olmaz kolay gele...

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri