Originally Posted by
Nocna Mora
Hakemlik bir şey yok. Buz gibi galibiyet. Hakem hatası arayanlara La Liga ve Premier Lig maçlarını öneriyorum. 15 metre ofsayttan gol atıldıgını gördüm ben o liglerde. Televizyondaki agır cekimlerden 10 cm ile ölctügünüz ofsaytı normal hayat hızında bi insandan görmesini bekliyorsunuz, göremeyince de AUUUUV. Hakem su futbol denen oyunda en son konusulması gereken aktör. İlla hakem konusmak isteyenleri 2014 Dünya Kupası'nda Hollanda-Brezilya macına havale ediyorum. Robben'in penaltı pozisyonu pozisyon penaltı değil + net kırmızı kart es geçildi.
Bugün kü maca gelirsek Beşiktaş'ın verilmeyen bir penaltısı var ve bana göre Ersan çok kaşındı fakat 2. sarılık hareketi olmadı. Orta sahada ki faul pozisyonunda arkasında 5 Beşiktaş'lı daha vardı kartlık bir şey oldugu söylenemez. Atsa neden attın diyemezsin, atmasada niye atmadın denecek bir şey yok. Van Persie, Gomez gibi adamlar var ligde hala daha maglubiyetten dolayı hakem suclayanlar var. Futbol bu kardeşim, hakemi de yeneceksin. İşini hakeme bırakmayacaksın. Gerisi ağlamak oluyor.