Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

3 30.00%
  • Berabere Biter

2 20.00%
  • Fenerbahçe Kazanır

5 50.00%
1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: 6.Hafta | Beşiktaş 3 - 2 Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Güzel bir maç oldu, hakem kararları ne olursa olsun her derbiden sonra konuşulur buna alışkınız zaten. Takım/renk farketmiyor.

Maça iyi başladık attığımız 2 golle birlikte takım da moral buldu ama Ersan'ın da dediği gibi artık tutmamız gereken Tosic'i kaçırdık ve skor 2-1'e geldi.

Bu dakikadan sonra oyun Fenerbahçe'ye kaydı yavaş yavaş, Volkan'ın oyuna girmesiyle (Markovic çıkması ve Nani'nin bitikliği) Fenerbahçe'Nin kanatları hareketlendi.

Öte yandan Fenerbahçe'de 3 tane bana göre gereksiz ön libero + inanılmaz formsuz olan Caner ve Nani için artık birşeyler yapılmalı diye düşünüyorum.

Her 2 takım oyuncularını da tebrik etmek gerekiyor.

O kadar posizyon var yorumculara göre ancak oyuncular sadece Ersan'ın kırmızı kart ve Van Persie'nin golü öncesi Volkan'In topu çıktı mı çıkmadı mı tartışmalarında hakeme itiraz ettiler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Güzel bir maç oldu, hakem kararları ne olursa olsun her derbiden sonra konuşulur buna alışkınız zaten. Takım/renk farketmiyor.

Maça iyi başladık attığımız 2 golle birlikte takım da moral buldu ama Ersan'ın da dediği gibi artık tutmamız gereken Tosic'i kaçırdık ve skor 2-1'e geldi.

Bu dakikadan sonra oyun Fenerbahçe'ye kaydı yavaş yavaş, Volkan'ın oyuna girmesiyle (Markovic çıkması ve Nani'nin bitikliği) Fenerbahçe'Nin kanatları hareketlendi.

Öte yandan Fenerbahçe'de 3 tane bana göre gereksiz ön libero + inanılmaz formsuz olan Caner ve Nani için artık birşeyler yapılmalı diye düşünüyorum.

Her 2 takım oyuncularını da tebrik etmek gerekiyor.

O kadar posizyon var yorumculara göre ancak oyuncular sadece Ersan'ın kırmızı kart ve Van Persie'nin golü öncesi Volkan'In topu çıktı mı çıkmadı mı tartışmalarında hakeme itiraz ettiler.
    Maça Fenerbahçe bariz daha üstün başladı. İlk 10-15 dakkada topla oynamayı %60-%40 yaptı ve Beşiktaş'ın bölgesinde topla oynadı. Beşiktaş maça kötü başlamışken bulduğu 2 golle durumu toparladı, gollerden sonra 5-10 dakka iyiydi sonrasında Fenerbahçe oyunun hemen hemen her anında skorda geri olmasının da sebebiyle oyuna hakim oldu.

Caner konusunda haklısın çok kötü başladı sezona Hasan Ali'nin kesilmesine anlam veremedim zaten ama Nani konusunda katılmıyorum. İlk 5 maçta iyi performans gösterdi ve 3 gol 2 asist gibi bir istatislik yaptı. Bu maç kötüydü olabilir her maç iyi oynayamaz bir futbolcu ama şu bariz ki deplasmanlarda Nani'nin performansı maalesef düşüyor.

Şunu da belirtmek isterim Fenerbahçe'de derbi öncesi Nani etkili olur dedik adam kötü oynadı. Markovic'e de aynısını dedik 36 dakka sahada kaldı. RvP'ye de aynısını dedik 33 dakka oynadı. Buna rağmen oyun anlamında ve pozisyon bulma konusunda Fenerbahçe bariz öndeydi bu maçta.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri