1 ile 30 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Hybrid View

Çok güzel hocam yama elinize sağlık. Aslında bende yapmıştım böyle bir yama ama ca/pa ları ayarlarken istemeden de olsa torpil geçebiliyordum bazı oyunculara o yüzden kendimi veremiyordum oyuna. Sen çok hakkaniyetli davranmışsın bu konuda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Elelrin dert görmesin kardeş..FM 2016 demosu gibi oldu(bir ara Vanilya ve çilek vardı)..
    Hatirliyorum o günleri Beğenmenize sevindim.

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Çok güzel hocam yama elinize sağlık. Aslında bende yapmıştım böyle bir yama ama ca/pa ları ayarlarken istemeden de olsa torpil geçebiliyordum bazı oyunculara o yüzden kendimi veremiyordum oyuna. Sen çok hakkaniyetli davranmışsın bu konuda
    İyi oyunlar dilerim. Şahsen ben her yeni FM serisinde olduğu gibi FM 16'nın da kendine gelmesini ve fiyatının düşmesini bekleyeceğim. Şubat ayında ki indirimde 10-20 liraya alıp, son güncellemesi ile başlayacağım. FM 15 şu ana kadar yapılan en iyi maç motoruna sahipti. Bu yama sayesinde FM 16 kadrolarıyla oynamış olacağız hepimiz. Ve bu kadar detaylısı da yok hiç bir yerde..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri