1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by asg23 View Post
    demagoji yapıyorsun söylediğim o değildi benim oymuş gibi yansıtma lütfen.ben şunu söylüyorum tam olarak.tolgayın iyi olacağını söylemiyorum.tolgay zaten iyi diyorum.burası çok önemli.anlıyor musun?su an iyi zaten bana kanıtlayacak bir şeyi yok.ben ondaki kaliteyi kuması biliyorum gördüm.kararımı verdim.tolgay ilerde daha da iyi olacak.ama bahsettiğim o değil.tolgayın o seviyeye yukselmesini istemek-ronaldo örnegi gereksiz çünkü.ben tolgayın su anki kumasından eksik yansıtıldıgından bahsediyorum.

kısa bir örnek.ben tolgayın şu an evertonda oynayabileceğini düşünüyorum mesela.yani ilerde evertonda oynamasından bahsetmiyorum.onun bir seviye ilerisi artık manchester united.schneiderlin nasıl gidiyorsa o da gider.ama söylediğin şey bu.ben şu an manchester seviyesinde demiyorum.ilerde olabilir diyorum.olur olmaz ayrı.ama sen diyorsun ki tolgay su an everton seviyesinde de değil.bence yanlış.
    Tolgay iyiyse bunun verilerini gorelim, yanlis bir sey dusunmussek tekrar degerlendirelim diyorum.
    Bana, veriye gerek yok o zaten iyi diyorsunuz.
    Yani tek veri sizin oyuncu hakkindaki dusunceniz.

Ben de Douglao en iyi stoper diyorum. Ayni yere vardik mi?

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Tolgay iyiyse bunun verilerini gorelim, yanlis bir sey dusunmussek tekrar degerlendirelim diyorum.
    Bana, veriye gerek yok o zaten iyi diyorsunuz.
    Yani tek veri sizin oyuncu hakkindaki dusunceniz.

Ben de Douglao en iyi stoper diyorum. Ayni yere vardik mi?

Hocam ben de diyorum ki bu alperin profilini görüyorum ben alperin..clasie noble falan filan geçtim hadi onlar ingilizlerin referansları olsun.ben alperi bilmem kimi görüyorum.karşılaştırma yapıyorum.bir yerde yanlışlık var.ya başkalarını da o şekilde analiz edeceksiniz ya tolgayı yukarı cekeceksiniz.bütün eleştirim bu.adı üstünde elestiri sayfasına yazıyorum.

Daha fazla da büyütmeye gerek yok herkesin kişisel fikirleri çok net bir şekilde katılmıyorum ama saygı duyuyorum.zaman gösterecek.siz diyeceksiniz ki tolgay kendini geliştirdi fm 17de profili ondan güçlendi.ben söyleyeyim burda dursun bu.16da olmalıydı o profil.Tıpkı başka liglerde başka araştırmacıların es geçtiği oyunculardan biri olarak değerlendiriyorum.

neyse tartısma için tesekkürler.bu arada yöneticilere iletir misiniz?iki gündür kariyer açtığım konunun gozukmesını beklıyorum.2 kez konu actım ama ikisi de hala cıkmadı.özelden de yazamıyorum hata veriyor sayfa.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by asg23 View Post
    Hocam ben de diyorum ki bu alperin profilini görüyorum ben alperin..clasie noble falan filan geçtim hadi onlar ingilizlerin referansları olsun.ben alperi bilmem kimi görüyorum.karşılaştırma yapıyorum.bir yerde yanlışlık var.ya başkalarını da o şekilde analiz edeceksiniz ya tolgayı yukarı cekeceksiniz.bütün eleştirim bu.adı üstünde elestiri sayfasına yazıyorum.

Daha fazla da büyütmeye gerek yok herkesin kişisel fikirleri çok net bir şekilde katılmıyorum ama saygı duyuyorum.zaman gösterecek.siz diyeceksiniz ki tolgay kendini geliştirdi fm 17de profili ondan güçlendi.ben söyleyeyim burda dursun bu.16da olmalıydı o profil.Tıpkı başka liglerde başka araştırmacıların es geçtiği oyunculardan biri olarak değerlendiriyorum.

neyse tartısma için tesekkürler.bu arada yöneticilere iletir misiniz?iki gündür kariyer açtığım konunun gozukmesını beklıyorum.2 kez konu actım ama ikisi de hala cıkmadı.özelden de yazamıyorum hata veriyor sayfa.
    Alper'in profilinde ne gibi bir sorun var? Tolgay, veritabaninda Alper'in gerisinde degil. Ikisi de benzer seviyede oyuncular.
    Alper'in pas becerisi ve vizyonu Tolgay'a gore daha zayif. Alper'in driplingleri biraz daha etkili.
    Tolgay'in soguk kanliligi ve sut becerisi Alper'in onunde.
    Bununla beraber Alper sol ayagini pek kullanabilen bir oyuncu degil, Tolgay ise cift ayakli.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri