Anladım, ama bu şekilde olması oyuncunun DC olması anlamına gelmez sen de biliyorsun. DMC ve DC arasında demek ki Aykut ve Attamah değişmeli oynayıp oyunu idare ediyorlar ancak bunun en büyük dezavantajı defanstaki diğer oyuncu uyum açısından.
Yine de 5-10 arasında bir defans değeri eklense de fena olmaz ama bu 1-2 maçlık da olabilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Rica ederim, son maçta Adana Demirspor - Giresunspor maçını izledikten sonra da yanılmadığımı gördüm. Defansta gerçekten çok kötüydü Aykut. Stoper olmadığı hemen her posizyonda bas bas bağırdı. Bana kalırsa maçı da bu sebepten kaybettiler. Oynama sebebine gelince de Attamah'ı eli ayağı daha düzgün diye stoperden ön liberoya devşirmişler ama onun yerine de ön liberodan Aykut'u stoper yapmak pek mantıklı gelmedi bana onun yerine başka bir stoper oynayıp da Attamah DMC oynasa daha verimli olabilirler.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"