1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Her iki maçta da defans hattı ; Şenol Can, Attamah, Fereira, Ahmet Burak

Değil miydi ben mi yanlış biliyorum yoksa bunlardan birisi ön libero mu oynadı Aykut'la değişmeli ?
    Attamah DOS bölgesinde oynadı hocam. Aykutta o bölgede oynadı. Oyunda Aykutu biraz DC çalışması yapınca kabiliyetli oluyor onu 10 hafta da farkettim
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Attamah DOS bölgesinde oynadı hocam. Aykutta o bölgede oynadı. Oyunda Aykutu biraz DC çalışması yapınca kabiliyetli oluyor onu 10 hafta da farkettim
    Anladım, ama bu şekilde olması oyuncunun DC olması anlamına gelmez sen de biliyorsun. DMC ve DC arasında demek ki Aykut ve Attamah değişmeli oynayıp oyunu idare ediyorlar ancak bunun en büyük dezavantajı defanstaki diğer oyuncu uyum açısından.

Yine de 5-10 arasında bir defans değeri eklense de fena olmaz ama bu 1-2 maçlık da olabilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Anladım, ama bu şekilde olması oyuncunun DC olması anlamına gelmez sen de biliyorsun. DMC ve DC arasında demek ki Aykut ve Attamah değişmeli oynayıp oyunu idare ediyorlar ancak bunun en büyük dezavantajı defanstaki diğer oyuncu uyum açısından.

Yine de 5-10 arasında bir defans değeri eklense de fena olmaz ama bu 1-2 maçlık da olabilir.
    Katılıyorum aynen. Defans ve on libero bölgesi bu şekilde sağlıyoruz. Bunun sayesinde defans hattından on nunara pas çıkartıyorlar. Araştırdığınız için teşekkür ederim
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Katılıyorum aynen. Defans ve on libero bölgesi bu şekilde sağlıyoruz. Bunun sayesinde defans hattından on nunara pas çıkartıyorlar. Araştırdığınız için teşekkür ederim
    Rica ederim, son maçta Adana Demirspor - Giresunspor maçını izledikten sonra da yanılmadığımı gördüm. Defansta gerçekten çok kötüydü Aykut. Stoper olmadığı hemen her posizyonda bas bas bağırdı. Bana kalırsa maçı da bu sebepten kaybettiler. Oynama sebebine gelince de Attamah'ı eli ayağı daha düzgün diye stoperden ön liberoya devşirmişler ama onun yerine de ön liberodan Aykut'u stoper yapmak pek mantıklı gelmedi bana onun yerine başka bir stoper oynayıp da Attamah DMC oynasa daha verimli olabilirler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri