1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Football Manager 2016 Takım Önerileriniz

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

bende ne zaman açılacak bu konu diyordum geçen yıl acayip zevk aldığım RB Leipzig kesinlikle çok zevkli.Bu yılda açıp şöyle bir baktım gayet iyi bir takım,5.000.000 bütçe var,oyuncular potansiyelli.İlk sezon için yükselme istiyor yönetim.
    GEçen yıl en uzun kariyer yaptığım Crystal Palace olabilir.Ayrıca bu yıl mutlaka denemeke istediğim Eibar var. Bir kaç sezon geçen arkadaşlar Parma tekrar Seria C'ye yükseliyor mu??? İlk sezon sonunda çıkıyorlarsa boş oyun açıp 1 sezon tatil yapıpı Parma nın başına geçmeyi çok istiyorum...

Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post
    bende ne zaman açılacak bu konu diyordum geçen yıl acayip zevk aldığım RB Leipzig kesinlikle çok zevkli.Bu yılda açıp şöyle bir baktım gayet iyi bir takım,5.000.000 bütçe var,oyuncular potansiyelli.İlk sezon için yükselme istiyor yönetim.
    GEçen yıl en uzun kariyer yaptığım Crystal Palace olabilir.Ayrıca bu yıl mutlaka denemeke istediğim Eibar var. Bir kaç sezon geçen arkadaşlar Parma tekrar Seria C'ye yükseliyor mu??? İlk sezon sonunda çıkıyorlarsa boş oyun açıp 1 sezon tatil yapıpı Parma nın başına geçmeyi çok istiyorum...
    Parma ile oynayacaksan 1 sezon tatile çıkmana gerek yok. Oyun kurarken başlanacak tarihi 2015-2016 sezonu olarak seçebilirsin. Geçen senede olmayan farklı bir yenilik daha ki bence çok iyi olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Saul17 View Post
    Parma ile oynayacaksan 1 sezon tatile çıkmana gerek yok. Oyun kurarken başlanacak tarihi 2015-2016 sezonu olarak seçebilirsin. Geçen senede olmayan farklı bir yenilik daha ki bence çok iyi olmuş.
    Böyle bir seçenek nerede bulunuyor ,ben bulamadım . En fazla Avrupa kupaları öncesi yazıyor lig seçme ekranında

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Saul17 View Post
    usta bende bulamadım onu adamlar direk Seria D ye düşürüldüler.Bildiğim kadarıyla en az 1 sezon geçirmeden Parma yı tekrar oynabilme şansım yok...

edit: şimdi tekrar kontrol ettim en son 8.ayın 11 inde başlayabiliyorum.bir sezon sonraya atmıyor
    Last edited by La BruJiTa : 09.Kasım.2015 at 22:39

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post
    ... Bir kaç sezon geçen arkadaşlar Parma tekrar Seria C'ye yükseliyor mu??? İlk sezon sonunda çıkıyorlarsa boş oyun açıp 1 sezon tatil yapıpı Parma nın başına geçmeyi çok istiyorum...
    Hocam çok güzel bir fikir, aşırı zevkli ve gerçekçi bir kariyere dönüşebilir.. Oyunun tam sürümünün yayınlanmasıyla birlikte bu fikri ben de deneyeceğim.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri