1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Football Manager 2016 Takım Önerileriniz

Hybrid View

daha önce liginde şampiyon olmamış ama potansiyelli avrupa takımlarla oynamayı çok seviyorum. hoffenheim ,gençlerbirliği, granada gibi.

tecrübeli arkadaşlardan uzun süreli kariyer için nokta atışı öneri varsa buyursunlar

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Ketchaup View Post
    daha önce liginde şampiyon olmamış ama potansiyelli avrupa takımlarla oynamayı çok seviyorum. hoffenheim ,gençlerbirliği, granada gibi.

tecrübeli arkadaşlardan uzun süreli kariyer için nokta atışı öneri varsa buyursunlar
    geçen yıl Crystal Palace ile bayağı oynamıştım acayip sarmıştı.Ayrıca sadece 1 şampiyonluğu olan Deportivo da zevkli olur gibi geliyor. Küllerinden doğacak bir takım arıyorsan da Parma derim.Ama Parma ile oynayabilmen için Serie C yi açıp 1 sezon tatile çıkman lazım Serie D de ilk sezon.

Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post
    geçen yıl Crystal Palace ile bayağı oynamıştım acayip sarmıştı.Ayrıca sadece 1 şampiyonluğu olan Deportivo da zevkli olur gibi geliyor. Küllerinden doğacak bir takım arıyorsan da Parma derim.Ama Parma ile oynayabilmen için Serie C yi açıp 1 sezon tatile çıkman lazım Serie D de ilk sezon.
    sağol öneriler için.
    parma'ya antipatim var senelerdir onları almam da italya alt liglerde lecce gözüme çarptı 2011'den beri lecce'yle oynamıyorum. onlara bi bakıcam.
    deportivo da çok yaşlı geldi zorlanırım gibi geliyor ilk sene.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri