Geçtiğimiz seneki oyunun "ilk" full sürümünde sakatlık sorunu ciddi derecedeydi gerçekten.Ben sadece geçtiğimiz seneki oyunun ve onun da bahsettiğim ilk full sürümünde yaşadım bu sakatlık sıkıntısını.Onun dışında sakatlık durumları her zaman gerçekte gördüğümüz sıklıkta seyretti genelde. [MENTION=219703]illet[/MENTION] arkadaşın bahsettiği gibi maç sırasında oyuncuların kondisyonlarını sürekli takip ediyorum.%70 altına düşenler riskli alana girmiş oluyor gözümde.Doktor ve kondisyonerleri alabileceğim en iyi olanlardan seçiyorum.Rotasyon çok önemli,ki zaten son iki yıldır çıkan "Oynamamaktan dolayı çok mutsuzum" serzenişlerinden sonra bazen mecburiyetten rotasyon uyguluyorumİlk başlarda birkaç ay kondisyon sıkıntısı çekilse de,sonraları maçın 75-80. dakikalarına kadar yorulduğu için değiştirilmesi gerekecek oyuncu bulamıyorum sahada mesela.
Bu arada bu "Oynamamaktan dolayı çok mutsuzum" serzenişlerinden sonra,eğer futbolcuya "Tamam önümüzdeki birkaç maçta as başlayacaksın" dediğim zaman,asistan menajerim maç kadrosunu oluştururken önünde daha iyi bir oyuncu olsa bile söz verilen futbolcuyu ilk 11'de başlatıyor.Bu da bir yenilik olmuş gibi sanki.