Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 355 sonuç

Konu: FM 16 ilk izlenimler

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Benim bildiğim kadarıyla kendileri istiyorlar. Bu senenin çevirisinde bir ara günler boyunca sadece oyuncu-teknik direktör diyalogları çevirdik.
    FM16'da yönetimle konuşurken "Hacı abi" gibi bir söz dikkatimi çekti Screenshot aldım ama painte atmayı unutmuşum.Allahaşkına hanginizin aklına geldi. Çok güldüm yeminle

Oyunda takılmalar var çok can sıkıcı. Özellikle üst panel, takvimde ilerlerken takılıyor ve arka planda oyun devam ederken ekran kilitleniyor. Oyun aslında devam ediyor fakat biz devam edemiyoruz. Yetkili arkadaşlara duyurulur, gelecek güncellemelerle düzeltilmesi gereken bir konu bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

hahah demek sende baktın tadına Ayoze Pere'in

Arkadaşlar bu sol taraftaki sekmeleri eski fm oyunlarında olduğu gibi üst tarafa alabiliyor muyuz? Bir de hazırlık maçlarını ve basınla ilgili tüm konuları yardımcı menajere havale etmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım
    Last edited by Bohater : 13.Kasım.2015 at 11:26

Quote Originally Posted by elensar77 View Post
    * Boşta oyuncular için artık daha iyi bir search kısmı getirilemez mi? Örneğin ben değerlere göre sıraladığımda hiç yoksa bazı oyuncuları kalitesini algılayabiliyorum fakat serbest oyuncuların değerlerini, nasıl özelliklerini olduğunu bulmak için her birine tek tek girmemiz gerekiyor. Bu oyunculara en azından antrenör ararken ki gibi dünya tarafından verilen değer koyulabilir. Böylece yıldız oyuncuları daha çabuk bulabiliriz. Ne kadar yavaş ta oynamak istesem, 2 saat süresi içerisinde çoğunlukla serbest oyuncuları gezdim fakat yarısını bile tespit edemedim. * Fotoğraflar, logolar vs ler olmalı artık. Oyun Türkçe çıkıyorsa sponsorlarda bir şekilde oyunda olmalı diye düşünüyorum. Oynamaya devam ettikçe paylaşmaya devam edeceğimi düşünüyorum.
    Boşta oyuncuları aratırken ben milli olma kriteri getirerek arıyorum nispeten daha kaliteli oyuncular ekrana geliyor. Lisanslama konusuna kesinlikle katılıyorum, oyunu sürekli yamalarla yok oyuncu resmi yok alman milli takımı yok liglerin doğru isimleri ve logoları diye uğraştırıyorlar. Oyunun bunu maliyetlerinden ötürü kasten yapmadığını düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Bohater View Post
    Arkadaşlar bu sol taraftaki sekmeleri eksi fm oyunlarında olduğu gibi üst tarafa alabiliyor muyuz?
    Oyuna başlarken ligleri seçerken seçenekler var gözükmeyen. Oradan kapatıyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Oyuna başlarken ligleri seçerken seçenekler var gözükmeyen. Oradan kapatıyorsun.
    Bunu yeni öğrendim ben de deneyeyim

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

tam sürümle birlikte maç motoru değişti mi? yoksa eski maç motoru ile aynı mı sürüm numarası ben henüz deneyemedim de...

Nesil
    2006
    Yer
    06

Hocam sen bunun ekran görüntüsünü alıp paylaşabilir misin ? ben bulamadım hala.

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Hocam sen bunun ekran görüntüsünü alıp paylaşabilir misin ? ben bulamadım hala.

Veritabanı seçeneklerinin altında bir ok var. O kapalı konumda olarak ayarlanmış. Ona basıp açtığınızda böyle ek seçenekler geliyor. Oyuncuların Özelikleri Gizlenmesini aktiv ederseniz puanları scoutingden önce gözükür.

Beşiktaşım'a almak için ucuz wonderkid tavsiyelerine ihtiyacım var

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Wonderkid'ler için kapıyı 30-40m'dan açıyolar bu sene. Ama wonderkid olmayan yetenekler uygun fiyata gelebiliyor. Hangi mevki mesela?

aşağıdaki linkte bu seneki wonderkid listesi mevcuttur

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=124350

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Wonderkid'ler için kapıyı 30-40m'dan açıyolar bu sene. Ama wonderkid olmayan yetenekler uygun fiyata gelebiliyor. Hangi mevki mesela?
    bence aksine bu seneki wonderkidleri ilk sene almaya çalışırsanız çok uyguna gelenler olabiliyor.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=124350

oyuncu fiyatlarına ne olmuş böyle herkes 50 milyon dan başlıyor sneijder'in 14.25 m serbest kalma maddesi vardı o da kalkmış. güncelleme ile daha da bozuldu oyun.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Veritabanı seçeneklerinin altında bir ok var. O kapalı konumda olarak ayarlanmış. Ona basıp açtığınızda böyle ek seçenekler geliyor. Oyuncuların Özelikleri Gizlenmesini aktiv ederseniz puanları scoutingden önce gözükür.

Sen olayı yanlış anlamışsın o zaman. Bunu biliyorum. Benim sorduğum sol taraftaki sekmeleri nasıl üste alırız onun cevabıydı. Arkadaş da onu sormuş. Neyse böyle bişey yok zannımca

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Sen olayı yanlış anlamışsın o zaman. Bunu biliyorum. Benim sorduğum sol taraftaki sekmeleri nasıl üste alırız onun cevabıydı. Arkadaş da onu sormuş. Neyse böyle bişey yok zannımca
    Pardon ya valla ne oldu anlamadım ben sanki arkadaşın sorusunu oyuncuların özeliklerinin gizlenmesini nasıl kaldırırız şeklinde okudum nasıl okuduysam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar oyuncumu satarken karşılaştığım bir durum. Dikkat edin böyle şeylere... İllaki detayları görüntüleyin. Ek maddelerde sıkıntı olmasın.

Sentugo.

Bitirciliği 20 olan Poldi

Nereye yazacağımı bulamadım o yüzden buradan soruyorum. Arkadaşlar az evvel oyunun demosunu indirdim. Demo oyunda sadece 1 sezon mu oynayabiliyoruz yoksa bir kısıtlama yok mu ?

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Nereye yazacağımı bulamadım o yüzden buradan soruyorum. Arkadaşlar az evvel oyunun demosunu indirdim. Demo oyunda sadece 1 sezon mu oynayabiliyoruz yoksa bir kısıtlama yok mu ?

6 ay yani ligin ilk yarısına kadar.

Quote Originally Posted by edgaras1905 View Post
    6 ay yani ligin ilk yarısına kadar.
    Teşekkür ettim hocam o zamana kadar fulü alırım.

yeni çıkan potential ability sistemi ve verilen değerlerin anlamı nedir acaba bilen var mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rcrdnh View Post
    yeni çıkan potential ability sistemi ve verilen değerlerin anlamı nedir acaba bilen var mı ?
    Burada kaynamasın diye yeni bir konu açtım.

http://forum.turksportal.net/vb/show...4474&p=2751331
    Sentugo.

Konuyla alakasız olacak biraz ve yeni başlıkta açmak istemedim ama editörü steam'da nerden indireceğiz arkadaşlar ben bulamadım bi türlü. İn Game Editör var 12 TL bu oyun içi editör sanırım

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 33avci33 View Post
    Konuyla alakasız olacak biraz ve yeni başlıkta açmak istemedim ama editörü steam'da nerden indireceğiz arkadaşlar ben bulamadım bi türlü. İn Game Editör var 12 TL bu oyun içi editör sanırım
    bulmuşsunuz aslında dediğiniz oyun içi editör işte

yine de linki koyalım yardımcı olur;

Football Manager 2016 In-Game Editor on Steam

Oyun içi olmayan editörü diyorsan Steamda Kütüphane kısmında Araçlara girip oradaki listede arayıp yükleyebilirsiniz.

crash dump alıyorum zaman zaman siz de alıyor musunuz?

Quote Originally Posted by Viper Thorne View Post
    bulmuşsunuz aslında dediğiniz oyun içi editör işte

yine de linki koyalım yardımcı olur;

Football Manager 2016 In-Game Editor on Steam
    Oyun içi editör değil bu oyunu oynarken hile yapman için geçen sene aldım pişman oldum bütün zevkini kaçırdı oyunun. Benim istediğim bu değil. Liglerin ayarlarını falan değiştirecek asıl editör

Quote Originally Posted by 33avci33 View Post
    Oyun içi editör değil bu oyunu oynarken hile yapman için geçen sene aldım pişman oldum bütün zevkini kaçırdı oyunun. Benim istediğim bu değil. Liglerin ayarlarını falan değiştirecek asıl editör
    steamde araçlar kısmında abi az bi bak kurcala bi bak banko görürsün

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri