1 ile 30 arası toplam 355 sonuç

Konu: FM 16 ilk izlenimler

Hybrid View

Arkadaşlar bu sol taraftaki sekmeleri eski fm oyunlarında olduğu gibi üst tarafa alabiliyor muyuz? Bir de hazırlık maçlarını ve basınla ilgili tüm konuları yardımcı menajere havale etmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım
    Last edited by Bohater : 13.Kasım.2015 at 11:26

Quote Originally Posted by Bohater View Post
    Arkadaşlar bu sol taraftaki sekmeleri eksi fm oyunlarında olduğu gibi üst tarafa alabiliyor muyuz?
    Oyuna başlarken ligleri seçerken seçenekler var gözükmeyen. Oradan kapatıyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by themanticors View Post
    Oyuna başlarken ligleri seçerken seçenekler var gözükmeyen. Oradan kapatıyorsun.
    Bunu yeni öğrendim ben de deneyeyim

Nesil
    2006
    Yer
    06

Hocam sen bunun ekran görüntüsünü alıp paylaşabilir misin ? ben bulamadım hala.

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Hocam sen bunun ekran görüntüsünü alıp paylaşabilir misin ? ben bulamadım hala.

Veritabanı seçeneklerinin altında bir ok var. O kapalı konumda olarak ayarlanmış. Ona basıp açtığınızda böyle ek seçenekler geliyor. Oyuncuların Özelikleri Gizlenmesini aktiv ederseniz puanları scoutingden önce gözükür.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Veritabanı seçeneklerinin altında bir ok var. O kapalı konumda olarak ayarlanmış. Ona basıp açtığınızda böyle ek seçenekler geliyor. Oyuncuların Özelikleri Gizlenmesini aktiv ederseniz puanları scoutingden önce gözükür.

Sen olayı yanlış anlamışsın o zaman. Bunu biliyorum. Benim sorduğum sol taraftaki sekmeleri nasıl üste alırız onun cevabıydı. Arkadaş da onu sormuş. Neyse böyle bişey yok zannımca

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Sen olayı yanlış anlamışsın o zaman. Bunu biliyorum. Benim sorduğum sol taraftaki sekmeleri nasıl üste alırız onun cevabıydı. Arkadaş da onu sormuş. Neyse böyle bişey yok zannımca
    Pardon ya valla ne oldu anlamadım ben sanki arkadaşın sorusunu oyuncuların özeliklerinin gizlenmesini nasıl kaldırırız şeklinde okudum nasıl okuduysam

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri