1 ile 30 arası toplam 355 sonuç

Konu: FM 16 ilk izlenimler

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yakamoz0347 View Post
    arkadaşlar oyun zor mu yoksa bende mi bi sıkıntı var
    dün sigames moderatöründen cevap aldım.oyunun kontra atak sisteminin değiştirmişler.muhtemelen aldığın sonuçlar canını sıkıyor.taktik oturtmak baya zorlaşmış.yani sende sıkıntı yok.sıkıntı oyunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by yıldo_23 View Post
    dün sigames moderatöründen cevap aldım.oyunun kontra atak sisteminin değiştirmişler.muhtemelen aldığın sonuçlar canını sıkıyor.taktik oturtmak baya zorlaşmış.yani sende sıkıntı yok.sıkıntı oyunda.
    bence sıkıntı bizde. biz eskiden hep oyunun açıklarından faydalanıp taktik oluşturuyorduk. mesela yanlış hatırlamıyorsam 2012'de wing backler resmen bug gibiydi. neredeyse gol kralı çıkarıyordum corchia'dan
    her serinin böyle bi sıkıntısı vardı. ama bu seride şu ana dek çoğumuz sıkıntı yaşadık. oturup her maç için tek tek taktik yapmak durumunda kalabiliriz artık.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by serwan View Post
    bence sıkıntı bizde. biz eskiden hep oyunun açıklarından faydalanıp taktik oluşturuyorduk. mesela yanlış hatırlamıyorsam 2012'de wing backler resmen bug gibiydi. neredeyse gol kralı çıkarıyordum corchia'dan
    her serinin böyle bi sıkıntısı vardı. ama bu seride şu ana dek çoğumuz sıkıntı yaşadık. oturup her maç için tek tek taktik yapmak durumunda kalabiliriz artık.
    Vallahi istediği kadar değişiklik yapsınlar ben asla ve asla her maça özel taktikle çıkma taraftarı değilim.Gerekirse kaybedeyim ama ben doğru bildiğim sistemden vazgeçmeyi sevmiyorum. Beni buna zorlayamazlar

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Vallahi istediği kadar değişiklik yapsınlar ben asla ve asla her maça özel taktikle çıkma taraftarı değilim.Gerekirse kaybedeyim ama ben doğru bildiğim sistemden vazgeçmeyi sevmiyorum. Beni buna zorlayamazlar
    aynen katılıyorum sana.benim takımım benim sistemim.çok üst düzey takımla rakip olmadıktan sonra taktikte oynamam kolay kolay...

Quote Originally Posted by yıldo_23 View Post
    aslında buna sıkıntı olarak bakmak yerine gelişme olarak bakmalı. oyunun zor olması inanın insanları daha çok oyuna bağlayacaktır. çünkü erken gelen başarılardan doyunca oyundan soğuyorsun. oyunun açığından değil de sizin zekanızdan dolayı başarı kazandığınızı görmek daha güzel gelecektir.

tabii bu benim düşüncem. herkesin aynı şeyi düşünmeyebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    aslında buna sıkıntı olarak bakmak yerine gelişme olarak bakmalı. oyunun zor olması inanın insanları daha çok oyuna bağlayacaktır. çünkü erken gelen başarılardan doyunca oyundan soğuyorsun. oyunun açığından değil de sizin zekanızdan dolayı başarı kazandığınızı görmek daha güzel gelecektir.

tabii bu benim düşüncem. herkesin aynı şeyi düşünmeyebilir.
    oyun tabiki gelişecektir.gelişmeli de ama kaş yapayım derken de göz çıkarmamak lazım.benim paylaştığım ekran görüntülerinde o kadar çok geriden gelip berabere biten maç var ki.sigames moderatörü bunları yorumlarken kontra atak sistemini değştirdik diyor.tamam eyvallah da her takım aynı ayarda kontra yapamıyor ki.10 tane maçta olsun 2-3 tane böyle olsun.her maç benzer şeyler.ben abarttıklarını düşünüyorum ve hala betadaki maç motorunun daha tutarlı olduğu kanısındayım.bunu da defaatle sigames'de yazdım.başka yazanlar da var.kabul etmiyolar.kendileri bilirler tabi

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri