1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Pas oyunu ( Analiz)

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Football manager 2015 te pas oyunuyla kafayı yemiş durumdayım. 1200 küsürat pas sayısını gördüğüm maçlar oldu. Fakat şu an %70 oranlarda oynasam da pas sayısı en yuksek 800 oluyor. Bunun en büyük nedenlerinden birisi korner, faul, taç çok oluyor.

Çalışmalara devam

Quote Originally Posted by nostalgia View Post
    Football manager 2015 te pas oyunuyla kafayı yemiş durumdayım. 1200 küsürat pas sayısını gördüğüm maçlar oldu. Fakat şu an %70 oranlarda oynasam da pas sayısı en yuksek 800 oluyor. Bunun en büyük nedenlerinden birisi korner, faul, taç çok oluyor.

Çalışmalara devam
    Ben 700 800 u iyi goruyorum. Ben kriterlerimi rakip sahada oynamak olarak belirliyorum.Topa sahip olmak pas yapmak güzel sahada ama rakip sahada oynamak daha onemli bence.

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by vancart View Post
    Ben 700 800 u iyi goruyorum. Ben kriterlerimi rakip sahada oynamak olarak belirliyorum.Topa sahip olmak pas yapmak güzel sahada ama rakip sahada oynamak daha onemli bence.
    Çok zevk aldığım bir maçtı fakat bu istatistikleri tekrar yakalayamıyorum

Quote Originally Posted by nostalgia View Post
    Çok zevk aldığım bir maçtı fakat bu istatistikleri tekrar yakalayamıyorum

4-4-2 veyahut 3-5-2 denemeni tavsiye ederim.Tabi forvetsizde 3-7-0 da oynayabilirsin. ilerde 2 tane caliskan forvet secersen top hakimiyetine cok buyuk katkı saglıcaktır.Pas oyununda en onemli unsur topu geri kazanmaktır.Senin taktik icinde eger taktigi paylasırsan yorum yapabilirim.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri