kariyerinizde başarılar dilerim hocam( hayal gücünüze ve hikayeyi kurgulama yeteneğinizi çok beğendim umarım çok güzel bir keriyer olur
)
kariyerinizde başarılar dilerim hocam( hayal gücünüze ve hikayeyi kurgulama yeteneğinizi çok beğendim umarım çok güzel bir keriyer olur
)
Teşekkürler. Elimden geldiğince zevkli bir kariyer sunmaya çalışacağım...
Antrenmanlar taraftarlara açıktı. Ben ofisten çıkmıyor kadrodaki oyuncularla nasıl bir taktik ve oyun stili yaratabilirim onu düşünüyordum. Elimde transfer bütçesi olmadığından bonservis bedeli ödemeden imza attırmak ve kiralama formülünden faydalanacaktık. Southampton ile pilot kulüp anlaşmamız olduğundan önceliğimiz orasıydı. Lakin oyuncularını daha üst düzey liglerde oynatmak istediğini söyleyen Keoman'a resti çekerek anlaşmayı iptal ettim. Elimizde Oxford vardı ve orada da çok üst düzey oyuncu yoktu. Genç Ruffels'ı kiralayarak Oxford defterini kapattık. Premier Lig'e yeni çıkan Bournemouth'dan istediğimizi alsak da 2 oyuncusu 5-7 ay sakatlandı bizde kiralık anlaşmasını fesh ettik. Callum Bukley ve Matt Butcher kulüplerine geri dönünce yerine oyuncular baktık.
Bu arada hazırlık maçlarını Shaun'a bırakmış transfer görüşmelerini bizzat kendim yürütüyordum. Oyuncu izliyor anlaşmalar imzalıyordum.
4-4-2 ve 4-1-2-2-1 taktiklerini çalıştırsam da takıma fayda sağlayamadık ve en sonunda 4-2-3-1 e dönerek verim almaya başladık.
Lig başlamış ve iyi bir giriş yapmıştık. Takım yavaş yavaş oyun stiline alışmıştı. Nitekim ilk ay sonunda meyvesini yemeye başladım. Takım 3 yiyorsa 4 atıyordu. Bu da maçların bol gollü geçmesini sağlıyordu.
Sezondan beklentiler aşikardı. Medya tahmini 2. olsa da Donald Bey Amca şampiyonluk istiyordu.
İlk aydan ödülleri de kapmaya başlamıştık. Kulüpde pozitif bir hava hakimdi. Bu işin zorlukları da olacağı için hepimiz canla başla çalışıyorduk.
Oyuncularım hoşgeldin hediyesini böyle takdim ettiler...
Kulüpte beklentileri karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. Evimizdeki Macc maçını kaybetmeseydik daha sevinçli bile olabilirdik...
Gol krallığında sağ kanat oyuncumuz estiriyor... Bakalım sezon sonu bize neyi gösterecek...