1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Sky Bet Lig II de Kriz - Eastleigh ( Hikayede 2. Sezon )

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Hikaye şeklindeki kariyerleri hep sevmişimdir becerim olsa yaparım ama sıfır
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    İyi başlamışız umarı böyle devam
    Quote Originally Posted by bahadirkilic View Post
    başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by Bafici View Post
    Damned United 1 bu kariyer 2. Başarılar
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Hikaye şeklindeki kariyerleri hep sevmişimdir becerim olsa yaparım ama sıfır
    Hepinize teşekkürler. Kaldığım yerden devam edeyim.

Ocak ayına gelmiştik. Elimdeki oyunculardan memnundum ve transfer yapmayı düşünmüyordum. Aynı zamanda maddi imkansızlıklarla da boğuşmaktan transferi düşünemez olmuştum.

Keoman'a kızarak iptal ettiğim anlaşmadan sonra kendimize kulüp arasak da Donald kabul etmedi.

Yönetimle yapılan toplantı çok hararetli geçmiş ama bir sonuca varamamıştık. Toplantıda yönetimimizden 3 şey istedim ;

* Alt yapı tesislerinin geliştirilmesi

* Kaliteli oyuncular kiralamak için üst liglerden 1 takım ile anlaşma

* Stadyumun genişletilmesi.

3 ü de kabul edilmedi. Hepsinin reddedilmesi sinirimi bozmuş toplantı salonunu terk etmiştim. Antrenmanda yüzüm asık keyifsiz, hevessiz bir şekilde dolanıyordum. Shaun yanıma gelip olanları sordu.

* S) Hocam üzgün gördüm sizi. Bir sıkıntı mı var ?

* B) Yönetime sunduğum 3 madde de kabul görmedi. Ben bu kulübü yükseltmek yüceltmek istiyorum ama sanki yönetim bunu istemiyor.

* S) Hedeflerimize ulaşınca belki onaylanır istedikleriniz.

* B) Yeni sözleşme teklif edildi. Onlar 17 bin € aylık teklif ettiler ama ben 5 bin € ya kadar düşürdüm de imzaladım. Kafam karışık Shaun. İstifamı bile düşündüm...

* S) Oyuncuların size ihtiyacı var hocam. Ben sizin elinizden geleni yaptığınıza inanıyorum. Daha gençsiniz ve uzun yıllar bu kulübe hizmet edeceğinize inanıyorum. Ben antrenmana döneyim.

Shaun ile konuşmamız biraz olsun rahatlatsa da liderlik koltuğuna kurulmamız ve Sky Bet Lig 2 ye çıktığımızda oyuncuların maaşlarındaki olacak artışlar dengeleri bozacaktı. Maddi açıdan kulüp zor zamanlar geçiriyor ama bunu oyunculara yansıtmıyordum. Bir çok oyuncu ile yollarımız ayrılacaktı ama onların yerine de oyuncular gelecek ve dengeler yine bozulacaktı.

Günler , haftalar , aylar geçiyordu. FF Ödülü'nde yolumuza devam ediyor Ligde ilk 3 den aşşağı inmiyorduk.

Mart ayında 7 as oyuncum da sakatlanınca son 1 ay sıkıntılar çektik. Bu aslında bir fırsattı. Yedekleri denedik ve 21 Yaş altı takımındaki oyuncuların performanslarını gördük. Takımın iskeletini oluşturan oyuncular dışında hepsini göndericektim. Ama olası bir transfer yasağında ne yapacağımı bilmiyordum.

Lig bitmiş ve Şampiyonluk son maçta belli olmuştu. FF Ödülünde de Finale adımızı yazdırdık. Wrexham ile oynanan finalde 2-1 kazanarak kupaya uzandık. Oyuncular tatilde ben ise ofisimdeydim.

Ligde gol rekoru kırmıştık. Çok atak futbol oynuyor her maçımız bol gollü geçiyordu.

Sezonun oyuncusu ödülünü sağ açık oynayan oyuncumuz aldı ve ödülü bana ithaf etti. Asıl mevkii forvet olan Constable kanatlarda görev yapsa da skora çok çok büyük katkılar yaptı.

Forvet oyuncumuz Jack Midson çıktığı 42 Lig maçında 29 gol 12 asist ile Ligde gol krallığının sahibi oldu. En yakın rakibi 28 gol ile takım arkadaşı Constable...

Taraftarlarımız çifte zaferi doya doya kutlarken ben kara kara düşünüyordum. Donald maddi açıdan krizde olduğumuzu söylemiş hevesimi kursağımda bırakmıştı...

Eastleigh taraftarlarının oylarıyla belirlenen ödülleri oyuncularım kutlama gecesinde aldı.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri