Teşekkürler... Hep pas tam pas rakiplere bas babam bas![]()
Transfer sezonu bitmiş ama FFP kurallarına aykırı bir mali tablo çizdiğimiz için transfer yasağımız kalkmamıştı. Yönetimle toplantı talep etmiştim.
D - Buyur Adem. Toplantı talep ettin görüşelim.
B - Elimde oyuncu yok başkanım. Bu lige uygun starımız yok. Kulübe nakit para sıcak para sağlamamız lazım.
D - Sen elindekilerle idare et. Şu aşamada yapacağımız birşey yok.
B - Talep ettiğiniz başarılar bu kadro için üst seviyede. Beklentileri aşşağı çekersem olmaz.
D - Bak Adem senin gelmenden sonra takımın popülaritesi arttı. Bunda hemfikiriz. Senin takıma katkın tartışılmaz ama bizide anla. Elimizde avucumuzda para kalmadı.
B - Oyunculardan rica edip sözleşme yenilerken FEDA demelerini ve indirime gitmelerini isteyeceğim. Kulübü en yüskeğe çıkartmak için elimden geleni yapacağım.
D - Bi bunu dene bakalım eğer olursa daha sonradan kulüp rahatlayınca istediklerini veririz onlara...
B - Tamam başkanım. Elimden geleni yapacağım. İyi günler...
Daniel Galbairth - Dan Harding - Jai Reason - Ben Wyatt dışında her oyuncu ile anlaştık. Ross Lafayette ve Mike Green ile sözleşme yenilememe kararı aldık.
Daniel geçen sezon takıma katıldı ve büyük işler başardı. Dan Harding agresif bir oyuncu olmasına karşın sol bek de vazgeçemediğim oyuncularımın başındaydı. Jai Reason ve Ben Wyatt yedek oyuncular olsa da etkili oyunculardı. Sezon sonuna kadar kararları değişmezse üzülerek yol ayrımında olacağız.
Günler haftalar geçmiş. Ligde orta seviyede bir grafik çizerek yolumuzda ilerliyoruz. Oyuncuların genç olması ve takımdaki adaptasyon sıkıntısı bir hayli fazla. Tecrübeli oyuncu olmayışı rotasyon yapmamı engellesede kupalardan elenerek sevindik diyebilirim.
Ligin ortasına geldiğimizde oluşan tablo tatminkardı. Hedefimiz 14-10 arası bir yerde bitirmek olduğu için pek üzüldük diyemeyiz.
Belki süpriz yapıp playoff a kalabilirsek eğer kulübün kasası biraz olsun para görür de bizde düzlüğe çıkarız...