1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Potansiyel gençleri adapte etme

Hybrid View

Quote Originally Posted by SahteFWRasit View Post
    Kardeşim potansiyeli normalde sabit kalır. 176 PA sanırım Premier ligte yıldız bir kanat oyuncusu olmasına yetecek potansiyel demek. Bir Messi, Ronaldo olmayacak ama Bale, Di Maria falan olacak anlamında.

176 Pa hep sabit. O yıldızlar değişsse bile aynı kalacak. Çünkü yıldızı senin takımına göre veriyor.
    Değişen şey şuanki yeteneği olacak. Şuan 1 yıldızsa tahminimce süper ligte olduğu için 100 ca falandır.
    Karakteri-forma şansı bulması, antreman vs tüm faktörler eklenecek ve
    Şuanki yeteneği hep artacak. Potansiyeli de sabit kalacak. Gelişmesi de 24 yaşına kadar hızla sürecek.
    24 Yaşında diyelim ki 3 yıldız oldu taş çatlasa 3.5 yıldız olur o adam. Daha fazla gelişmez.

Bu adamda Premier Lig için Bale olma şansı var ama ne olacağını zaman gösterecek. Yani Bale potansiyeli olur arkadaş hiç şans vermez gider bu adam Serdar Özkan yeteneğinde bir adam olur.
    Ya da arada sırada oynatır bunun bir tık üstü Yasin Öztekin yeteneğinde olur.
    Ha hep oynatır üzerine titrer adete adamın adam Gökhan Töre olur. Biraz daha gelişirse Arda çapında topçu olur.
    Mantık bu.

Anlatabildim mi?

Kesinlikle anlatabildin hocam.

benim kafaya taktıgımda adam ilk sene as takıma kilit oyuncu olma potansiyeli olarak başlıyor sonraki yıllar sıra ile as takıma verimli oyuncu olma,iyi oyuncu olma ve en sonunda klüpte forma giyecek kalitede değildir noktasına geliyor.hali ile bende serbest bırakıyorum.

Senin yazdıgın yazıdan ben yeterince gerekli sonucu cıkardım.Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by deadknight View Post
    Kesinlikle anlatabildin hocam.

benim kafaya taktıgımda adam ilk sene as takıma kilit oyuncu olma potansiyeli olarak başlıyor sonraki yıllar sıra ile as takıma verimli oyuncu olma,iyi oyuncu olma ve en sonunda klüpte forma giyecek kalitede değildir noktasına geliyor.hali ile bende serbest bırakıyorum.

Senin yazdıgın yazıdan ben yeterince gerekli sonucu cıkardım.Teşekkür ederim.
    Kadro kaliten ile alakalı işte.
    Ben Çaykur Rize ile oynuyorum Kweuke 4 yıldız mesela. Yıldız oyuncu diyor. GS'nin başında olsam 2 yıldız verip ortalama oyuncu diyecek bu adama.
    İlk sene sen Rizeysen
    Genç yıldızına 4 yıldız potansiyel veriyorsa Bu adam Kweuke ve üstünde potansiyele sahip demek.
    Ama ertesi yıl yaptığın takviyelerle Kweuke 3 yıldızlık oyuncu gözüküyor takımında.
    Gencinde bakıyorsun o da 3 yıldız potansiyelli. Yani adamın potansiyeli hep aynıydı zaten. Değişen senin kadro kaliten.
    2-3 yıl sonra senin takımın çok güçleniyor. Kweuke tarzı adamlar 1.5 yıldız gözüküyor.
    Gencinin potansiyeli de 1.5 yıldız. Ama Kweuke potansiyelinde.

Quote Originally Posted by SahteFWRasit View Post
    Kadro kaliten ile alakalı işte.
    Ben Çaykur Rize ile oynuyorum Kweuke 4 yıldız mesela. Yıldız oyuncu diyor. GS'nin başında olsam 2 yıldız verip ortalama oyuncu diyecek bu adama.
    İlk sene sen Rizeysen
    Genç yıldızına 4 yıldız potansiyel veriyorsa Bu adam Kweuke ve üstünde potansiyele sahip demek.
    Ama ertesi yıl yaptığın takviyelerle Kweuke 3 yıldızlık oyuncu gözüküyor takımında.
    Gencinde bakıyorsun o da 3 yıldız potansiyelli. Yani adamın potansiyeli hep aynıydı zaten. Değişen senin kadro kaliten.
    2-3 yıl sonra senin takımın çok güçleniyor. Kweuke tarzı adamlar 1.5 yıldız gözüküyor.
    Gencinin potansiyeli de 1.5 yıldız. Ama Kweuke potansiyelinde.
    Takim kalitesi yükseldikçe çıkan genclerin düşük kaliteli oldugunu görmek çok acı. özlüyorum seni 2.lig ))))))

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri