1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Taktik Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by IlGiurista View Post
    Forvet oyuncularıma nasıl pres yaptırabilirim?
    Vereceğin role dikkat et öncelikle . Serbest ve Fırsatçı golcü kaçak dövüşür. Çalışkan forvet rolü max pres uygulayan roldür . Takımın pres düzeyi de önemli bunun yanında . Forvetinin direktiflerine girip adam markajı , mesela rakip stoper , verebilirsin . Ayrıca oyuncuna sıkı markaj yap diyerek rakipten çok da uzaklaşmadan oynayacaktır bu da rakibi daha rahatsız edecektir.

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Vereceğin role dikkat et öncelikle . Serbest ve Fırsatçı golcü kaçak dövüşür. Çalışkan forvet rolü max pres uygulayan roldür . Takımın pres düzeyi de önemli bunun yanında . Forvetinin direktiflerine girip adam markajı , mesela rakip stoper , verebilirsin . Ayrıca oyuncuna sıkı markaj yap diyerek rakipten çok da uzaklaşmadan oynayacaktır bu da rakibi daha rahatsız edecektir.
    Oyunu rakip sahaya yıkmak ve rakip sahada bol pas yapmak istiyorum. Oyunu rakip sahaya yıkabilmek için de forvet oyuncularımın sürekli pres yapması gerekiyor.

Mentalite olarak kontrol mu atak mı daha uygun olur?

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by IlGiurista View Post
    Oyunu rakip sahaya yıkmak ve rakip sahada bol pas yapmak istiyorum. Oyunu rakip sahaya yıkabilmek için de forvet oyuncularımın sürekli pres yapması gerekiyor.

Mentalite olarak kontrol mu atak mı daha uygun olur?
    İstediğin aksiyonu ben de seviyorum. Hatta imzamdaki taktiğimde de onu uyguluyorum. Bir göz at derim. Hücum yerine kontrolü tavsiye ederim. Bir de bu oyunda kanatlardan yapılan ortalar çok etkili. Tavsiyem kanattaki adamlara özel markaj uygula.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri