1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Taktik Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ozanocal View Post
    hocam kaçıncı sezondasın bilmiyorum sol kanata redmond adında bir oyuncu aldım hatta almadım adamın sözlemesinin bitmesine az kalmıştı bedavadan aldım potensiyeli yüksekti ilk sezonda 20 yaşında filan olması lazım ben 23 yaşında aldım gayet iyi oyuncu manchester filan peşine düştü satmadım ben istifa ettikten sonra 20m civarına satmışlar kaleye zoet i almıştım forvetede richario zivkovic i aldım ajaxtan 20m civarına fm2015 ten iyi olduğunu biliyordum zaten değeride hiç düşmüyor yaşı 19 kar ederek satılabilir
    İkinci sezondayım hocam. Kısaca yazayım gelen giden transferleri. Sözleşmeleri biten fabiano, ba, alves, kadlec, serdar kesimal, mehmet topuz, meireles, holmen takımdan ayrıldı. Gökhan, caner ve mehmet topal'la sözleşme uzattım. Diego'yu sevilla'ya, stoch,u werder bremen'e, emenike'yi de west ham'a sattım. Salih'i kadroya aldım. Kaleye juve'den netoyu satın alma opsiyonuyla kiraladım. Savunmaya corinthias'tan gil ve bursaspor'dan serdar aziz takviyelerini yaptım. Bütçemi biraz daha ofansif bölgeler için kullandım o yüzden 3 stoper + topal'la idare ediyorum. Orta sahaya cska'dan natkho'yu, ajax'tan klaassen'i kanat olarak gremio'dan luan'ı aldım. Forvete'de benfica'dan raul jimenez'i aldım. Toplamda 7 transfer yaptım 11 oyuncu gönderdim.

Quote Originally Posted by hknshr View Post
    İkinci sezondayım hocam. Kısaca yazayım gelen giden transferleri. Sözleşmeleri biten fabiano, ba, alves, kadlec, serdar kesimal, mehmet topuz, meireles, holmen takımdan ayrıldı. Gökhan, caner ve mehmet topal'la sözleşme uzattım. Diego'yu sevilla'ya, stoch,u werder bremen'e, emenike'yi de west ham'a sattım. Salih'i kadroya aldım. Kaleye juve'den netoyu satın alma opsiyonuyla kiraladım. Savunmaya corinthias'tan gil ve bursaspor'dan serdar aziz takviyelerini yaptım. Bütçemi biraz daha ofansif bölgeler için kullandım o yüzden 3 stoper + topal'la idare ediyorum. Orta sahaya cska'dan natkho'yu, ajax'tan klaassen'i kanat olarak gremio'dan luan'ı aldım. Forvete'de benfica'dan raul jimenez'i aldım. Toplamda 7 transfer yaptım 11 oyuncu gönderdim.
    caneri tutamadım ben liverpool aklını çeldi sözleşme imzalatamadım bir türlü 3. sezonumda gitmişti

Gil i bende transfer ettim. Gökhan'ı Tottenham, Caner'i Monaco'ya yönetim transfere el atıp kabul ettiği için sattım yerlerine Zappocosta ile Ward'ı aldım. Kjer-Gil 2 lisine alternatif olarak Papy Djilobodji ve Steven Taylor'ı transfer etmiştim.

Fabiano'nun yerine, ŞL kadro bildir0iminde SAÇMA OLAN alt yapı oyuncusu bulundurma zorunluluğundan Volkan Babacan'ı aldım. Salih'i kadroya dahil edip, Kanatlar için Markovic in yerine Romain Alessandrini yi, 4. alternatif içinde Joel i transfer etmiştim

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri