1 ile 30 arası toplam 261 sonuç

Konu: Dünya devi olma yolunda | 1860 München (4. Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Bundesliga süper olmuş özellikle mali tablonun bu an önce düzelmesi ve gelirlerin artması için iyi bir iskelet var. Tesislere yatırım yapmamı çok takdir ettim doğru bir karar. Pivot için ıranlı bu genç var şimdi ismi aklıma gelmiyor tabi ben anadolu takımı için kullanmıştık senin işini görür mu bilmem.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Çok ilginç şekilde bu kariyeri yeni fark ettim Tamamını bir solukta okudum Mali durum epey yıpratıcı, bonservis yerine öncelik sanırım kaliteli kiralıklar ve kaliteli serbest oyuncular olacakdır.
    Vollmann'ı çok beğendim. Yaşı da çok genç uzun yıllar orada takıma liderlik yapar. Sonraki sezon için başarılar.
    Dediğin gibi önceliğimiz serbest oyuncular ve kiralık oyunculardı. Fakat yeni sponsorluk anlaşmaları ve başkanın değişmesiyle ekonomik açıdan güvenli bir duruma geldik. Üstüne bir de satacağımız oyuncular da olacak ve bir kaç oyuncuya bonservis bedeli ödeyebileceğiz.

Vollmann çok yönlü çok tatlı bir arkadaşımız. Kendisini her 1860'la oynadığımda sevmişimdir. 1 sezon sonra sözleşmesi bitecek, bakalım ne olacak.

Başarı dileklerin için de teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    tebrik ederim hocam
    Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Tebrikler..
    Teşekkür ederim, şansın yardımıyla Bundesliga'ya çıkmayı başardık. Umarım Bundesliga'da da o şans bizimle olur.

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    Bundesliga süper olmuş özellikle mali tablonun bu an önce düzelmesi ve gelirlerin artması için iyi bir iskelet var. Tesislere yatırım yapmamı çok takdir ettim doğru bir karar. Pivot için ıranlı bu genç var şimdi ismi aklıma gelmiyor tabi ben anadolu takımı için kullanmıştık senin işini görür mu bilmem.
    Bundesliga'ya çıkmadan önce Mali Tablo 0 çizgisinin altına kadar düşmüştü ama hem ikinciye verilen 11 Milyon Euroluk ödül hem de sponsorluk anlaşmaları bizi Mali olarak daha idare edebilir bir konuma getirdi. Yine de halen gelir - gider dengesi oluşmuş değil.

Allianz Arena'ya yıllık 4 Milyon Euro kira ödüyoruz, acaba yöneticiler ilerde bu kiradan kaçabilmek için yeni bir stadyum inşaatı düşünür mü bilmiyorum. 75000 kişilik Allianz Arena'yı doldurabileceğimizi zannetmiyorum. Stadın hakları da tamamen Bayern'de.
    35000 kişilik kendi mabedimizi inşa edip dolu tribünlere oynamayı tercih ederim ben.

Tesislere yatırım uzun yıllar Bundesliga'ya tutunabilmek ve başarı sağlayabilmek için kilit nokta. Eğer tesislerin yeterince iyi değilse sana geleceğin Ronaldinho'ları Messi'leri gelsin, sen onlardan ancak ve ancak Piatti ayarında oyuncular yaratabiliyorsun.

Yönetimin tek şartı kendi altyapımızdan genç oyuncular yetiştirmek olduğu için de bu isteklerimizi reddetmediler. Kulüp felsefesine paralel isteklerdi çünkü bunlar.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri