Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 261 sonuç

Konu: Dünya devi olma yolunda | 1860 München (4. Sezon)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Ha gayret biz geliyoruz BAYERN MUNİCH BEKLE!!!
    Onu demeye daha bir kaç senemiz var.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Öncelikle başarılar dilerim. Lig de çok puan kaybı yaşamamıza rağmen üst sıralardayız. Bir seri yakalarsak rahat bir şekilde üst lige çıkabiliriz.
    Teşekkür ederim.

Almanya, İngiltere gibi elit futbol ülkelerinin ikinci liglerinin doğasında var bahsedeceğim şey;
    Lig adeta savaş meydanına dönüyor, kim kimi yener kim kime yenilir hiç belli olmuyor. Özellikle son haftalarda herkes birbirinin ayağını kaydırıyor ve kaydırmaya çalışıyor. Biz de bu sezon son haftalarda bu savaşın baş rollerinden biri olduk...

31. - 34. Hafta

Attığımız gol sayısı ile Braunschweig'ı sollayıp Bundesliga'ya yükselmeyi başardık.

Son haftalar lig tam bir savaş alanına döndü. Mağlubiyetlerden önce ikinciydik, iki mağlubiyete rağmen anca üçüncülüğe devrildik. Playoff oynayabilmek için bile son maçta kesin galibiyet almamız gerekiyordu.

Namzet de son maç esnasında heyecanı benimle paylaştı, teşekkürler Namzet

İşte o gergin geçen son maçın ekran görüntüsü:

Maça zorlanarak başladık ama rakibin kendi kalesine attığı golle araya önde girdik, Braunschweig ise yarıya 2-0 geride girmişti. İkinci yarı oyuna giren Neudecker adeta yay civarlarından ateş etti ve farkı ikiye çıkardık.

Bu sırada alttan Union Berlin kendi maçında öne geçti, Braunschweig ise beraberliği yakaladı.

Penaltı kararı verilene kadar çok rahattık, 70'inci dakikadan sonra ise Karlsruhe sayısız gol fırsatı buldu ama bunları gole çeviremedi.

Braunschweig maçını 2 - 2 berabere tamamlayınca, sezonu eşit puanda ve eşit averajda tamamladık.

Almanya'da ikili averaj kuralından ziyade gol sayısına öncelik verildiği için Bundesliga'ya merhaba diyen taraf biz olduk.

SON. (Sezona tabii ki)

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Asın bayrakları,çıkın sokaklara ey!! 1860lılar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sezon Sonu

Ligi beklentilerimizin çok üstünde, ikinci olarak bitirdik. Önümüzdeki sezon Bundeslig'ya tutunmaya çalışacağız.

Ligin şampiyonu RB Leipzig takımı oldu. Gol kralı Okotie, asist kralı Wolf oldu.

Taraftarlarımız da yılın on birini belirledi ve bazı oyuncuları ödüllendirdi.

Yardımcım Tugay Kerimoğlu sezonun antenman raporunu sundu. Sezon boyu gelişimleriyle göze çarpan oyuncular performansları ile de takdir toplamışlardı.

Bundesliga'ya yükselme başarısı gösterdiğimiz için 11 Milyon Euro'luk bir ödül kazandık. Kötü olan mali durumumuz biraz rahatladı. Yeni sponsorluk anlaşmaları ile de takıma nakit akışı arttı.
    Boş transfer harcamaları yapmak yerine bu nakit tesislerimizi geliştirmek için kullanılacak.

Pivot Santrafor önerisi olan var mıdır?

Nesil
    2014

Çok ilginç şekilde bu kariyeri yeni fark ettim Tamamını bir solukta okudum Mali durum epey yıpratıcı, bonservis yerine öncelik sanırım kaliteli kiralıklar ve kaliteli serbest oyuncular olacakdır.
    Vollmann'ı çok beğendim. Yaşı da çok genç uzun yıllar orada takıma liderlik yapar. Sonraki sezon için başarılar.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

tebrik ederim hocam

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Tebrikler..

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Bundesliga süper olmuş özellikle mali tablonun bu an önce düzelmesi ve gelirlerin artması için iyi bir iskelet var. Tesislere yatırım yapmamı çok takdir ettim doğru bir karar. Pivot için ıranlı bu genç var şimdi ismi aklıma gelmiyor tabi ben anadolu takımı için kullanmıştık senin işini görür mu bilmem.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Çok ilginç şekilde bu kariyeri yeni fark ettim Tamamını bir solukta okudum Mali durum epey yıpratıcı, bonservis yerine öncelik sanırım kaliteli kiralıklar ve kaliteli serbest oyuncular olacakdır.
    Vollmann'ı çok beğendim. Yaşı da çok genç uzun yıllar orada takıma liderlik yapar. Sonraki sezon için başarılar.
    Dediğin gibi önceliğimiz serbest oyuncular ve kiralık oyunculardı. Fakat yeni sponsorluk anlaşmaları ve başkanın değişmesiyle ekonomik açıdan güvenli bir duruma geldik. Üstüne bir de satacağımız oyuncular da olacak ve bir kaç oyuncuya bonservis bedeli ödeyebileceğiz.

Vollmann çok yönlü çok tatlı bir arkadaşımız. Kendisini her 1860'la oynadığımda sevmişimdir. 1 sezon sonra sözleşmesi bitecek, bakalım ne olacak.

Başarı dileklerin için de teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    tebrik ederim hocam
    Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Tebrikler..
    Teşekkür ederim, şansın yardımıyla Bundesliga'ya çıkmayı başardık. Umarım Bundesliga'da da o şans bizimle olur.

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    Bundesliga süper olmuş özellikle mali tablonun bu an önce düzelmesi ve gelirlerin artması için iyi bir iskelet var. Tesislere yatırım yapmamı çok takdir ettim doğru bir karar. Pivot için ıranlı bu genç var şimdi ismi aklıma gelmiyor tabi ben anadolu takımı için kullanmıştık senin işini görür mu bilmem.
    Bundesliga'ya çıkmadan önce Mali Tablo 0 çizgisinin altına kadar düşmüştü ama hem ikinciye verilen 11 Milyon Euroluk ödül hem de sponsorluk anlaşmaları bizi Mali olarak daha idare edebilir bir konuma getirdi. Yine de halen gelir - gider dengesi oluşmuş değil.

Allianz Arena'ya yıllık 4 Milyon Euro kira ödüyoruz, acaba yöneticiler ilerde bu kiradan kaçabilmek için yeni bir stadyum inşaatı düşünür mü bilmiyorum. 75000 kişilik Allianz Arena'yı doldurabileceğimizi zannetmiyorum. Stadın hakları da tamamen Bayern'de.
    35000 kişilik kendi mabedimizi inşa edip dolu tribünlere oynamayı tercih ederim ben.

Tesislere yatırım uzun yıllar Bundesliga'ya tutunabilmek ve başarı sağlayabilmek için kilit nokta. Eğer tesislerin yeterince iyi değilse sana geleceğin Ronaldinho'ları Messi'leri gelsin, sen onlardan ancak ve ancak Piatti ayarında oyuncular yaratabiliyorsun.

Yönetimin tek şartı kendi altyapımızdan genç oyuncular yetiştirmek olduğu için de bu isteklerimizi reddetmediler. Kulüp felsefesine paralel isteklerdi çünkü bunlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bundesliga'da Transfer Dönemi Başladı

Geçen sezon takımımızda kiralık forma giyen Juventus'dan Romagna ve Vitale'nin, Barcelona'dan Aurelio Suarez'in de bu sezon bizimle kiralık olarak bizimle olacaklarını hatırlatmakta fayda var. Bu oyuncular için kulüp kasasından şimdiye kadar 1 kuruş bile çıkmadı, bu sezon da çıkmayacak.

Sözleşmesi biten ve kadroda bulunmalarında bir anlam göremediğim pek çok oyuncuyla yollarımızı ayırdık.

Kulüplerindeki sözleşmeleri biten 5 oyuncuyla sözleşme imzaladık. Bu oyunculardan Medran ve Untersee ilk onbirde kolayca şans bulabilirler. Liefering'den kadromuza kattığımız gençler ise neredeyse bedavaya oynayacaklar.

40. Alvaro Medran

43. Benjamin Kaufmann

45. Philipp Weisinger

28. Joel Untersee

44. Yaw Yeboah

Bundesliga'da Başarılar Bakalım İlk Sezon Münih Derbisi Nasıl Skorlarla Bitecek Merak Ediyorum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Merakla bekliyoruz yeni sezonu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1860 München Güçleniyor!

Hazırlık Kampı Sonuna kadar ayrılan oyuncular:
    30 Yaş üstü olan ve maaşlarını çok yüksek bulduğum Liendl ve Rodnei'yi bedeli ne olursa gönderecektim, Liendl'dan para kazanmayı başardık. Geçen sezonu kirada İspanya'da geçiren İlie ve Rodri'den 2,5 Milyon Euro kazandık.

Geçen sezon sonu 4 kalecimiz bulunuyordu. İki altyapı çıkışlı kalecimiz Eicher, ki as kalecimizdi, ve Ortega'yı yolladık. Daha kaliteli kaleciler ile görüşme halindeydik.

Korbinian Vollmann'ın sezon sonu sözleşmesi bitecekti. Onunla bir kaç kez masaya oturduk ama her seferinde hak etmediğini düşündüğüm yüksek paralar istedi. Bu sırada oyuncuya teklifler geliyordu ve en makul teklifi veren Kayserispor'a transferini onayladık. Vollmann'dan gelen nakit ile de başka transferler yapabilirdik.

Hazırlık Kampı Sonuna kadar kadromuza kattığımız oyuncular:

Transfer sezonunun resmen başlamasıyla ilk olarak Kiralık ve Serbest transfer ile kadromuza katabileceğimiz oyunculara yöneldik. İlk etapta Halilovic ve Lucas'ı kiralık olarak kadromuza kattık. Bu esnada sözleşmesi bitmiş olan Bendtner, Zivkovic ve Carrillo gibi yüksek maaş isteyen ama takıma sınıf atlatacak oyuncularla görüşme yaptık ama üç oyuncu da kulübümüze gelmek istemedi.
    Gelecek vaadeden Cissako ve Vico tekliflerimizi kabul etti ve takıma katıldı. Cissako'yu pişmesi için Duisburg'a kiralık yolladık.

Sattığımız oyunculardan kazandığımız parayı hemen takıma katkı yapabilecek ve ilerde çok yüksek paralar kazanabileceğimiz iki oyuncuya harcadık; Rajkovic ve Fossum.

10. Alen Halilovic

35. Lucas

0. Yarouba Cissako

17. Fede Vico

1. Predrag Rajkovic

8. Iver Fossum

Daha önce de belirttiğim gibi bir Pivot Santrafor arıyorum. Pivot bulamasak bile takıma bir forvet transfer etmeyi düşünüyorum. Transfer sezonunun kapanmasına da bir hayli süre var ve giden, gelen başka oyuncular da olabilir. Şimdilik yaptığımız transferlerden çok ama çok memnunum. Gerçekleştirebileceğimizi düşünmediğim transferler yaptık, Rajkovic ve Fossum'u bizden daha büyük kulüpler de takip ediyordu.

Ve tabii ki, her türlü öneriye açığım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bundesliga'da Başarılar Bakalım İlk Sezon Münih Derbisi Nasıl Skorlarla Bitecek Merak Ediyorum
    Bayern alır ya rahat.

Merakla bekliyoruz yeni sezonu
    Sezon zor ya.

Hazırlık Dönemi ve Kupa'da 1. Tur Maçı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bundesliga Başlıyor!

1. Hafta - D - vs Schalke 04

Lig açılışını zorlu bir deplasmanda, Veltins Arena'da yaptık. Ciddi anlamda Schalke'nin ezici üstünlüğüyle geçen maçı şansımız ve Vitale'nin muhteşem golüyle berabere bitirmeyi başardık.

2. Hafta - E - vs Frankfurt

Evimizdeki maça favori olarak ve ilk galibiyetimizi alma isteğiyle çıktık. Umut veren bir futbol oynadık ama net pozisyon üretme konusunda çok becerikli olduğumuzu söyleyemem. Wolf ve Vico işbirliğiyle ceza sahasına girerken Wolf'ü yere indirdiler ve penaltı kazandık. Penaltıyı Okotie kusursuz bir şekilde kullandı ve 12 yıl aradan sonra Bundesliga'daki ilk galibiyetimizi aldık.

--

Transferde süre daralıyor ve bir futbolcumuz açıkça takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Onu gönderip, tanıdık bir yüzü takıma katmayı düşünüyoruz. 3. Hafta Leverkusen deplasmanındayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Transfer Dönemi Sonlandı

Takımın ağabeylerinden Stahl, yeni heyecanlar yaşamak amacıyla takımdan ayrılmak istediğini iletti. Biz de kararına saygı duyup transferine izin verdik.

2015 yılında Dortmund'a satılan, 1860 München çıkışlı Weigl'ı kiraladık. Aslında böyle bir transfere ihtiyacımız yoktu ama oyuncuya karşı büyük sempati beslediğim için transfer ettim. Pivot santrafor arayışlarımız ise şimdilik sonuçsuz kaldı. Okotie ve Mulic ile devam edeceğiz.

6. Julian Weigl

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Iver foossum la pregdan rajkoviçi beğendim bildğim oyuncular ama kadro yinede bundesliA seviyesinde değil ama mucadele eder bu kadro

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Halilovic is coming.... Coming Soon!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Iver foossum la pregdan rajkoviçi beğendim bildğim oyuncular ama kadro yinede bundesliA seviyesinde değil ama mucadele eder bu kadro
    Çok iyi bir kadromuz yok ama oyuncularımız genç ve gelişmeleri lazım. Bu yüzden gençlere bol bol şans veriyorum. Rajkovic takıma çok büyük katkı sağladı. İlk 6 maç sonunda Bundesliga'nın en az gol yiyen takımı konumundayız. İyi mücadele ediyoruz ama gol yollarında daha iyi olmamız lazım.

Halilovic is coming.... Coming Soon!
    Şimdiden bize puanlar kazandırdı. Vitale'nin 2. Haftadaki golünün asistini yapmıştı, son iki hafta da attığı gollerle bize 6 puan kazandırdı.

3. Hafta - E - vs Bayer Leverkusen

Maç öncesinde Leverkusen'in hücum hattını gördüğümde zaten yeniliriz demiştim ama iyi mücadele ettiğimiz sırada uydurma bir penaltıyla golü yedik ve yenildik.

4. Hafta - D - vs Mainz

Mainz bizi paramparça edecekti ama bizim çocuklar izin vermedi. Gözbebeğim Neudecker attığı golle bize 3 puanı kazandırdı.

5. Hafta - E - vs Augsburg

Maç savunmalar savaşı gibi geçti. Daha iyi savunma yapan kazandı.

6. Hafta - D - vs Hertha Berlin

Yine çok iyi savunma yaptığımız bir maçtı. 10 kişi kalsak bile üstün mücadelemiz sayesinde bu sezon ilk kez ikinci golü attık ve maçı kazandık.

Bundesliga Puan Durumu

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Az ye atmasanda olur der bir büyüğümüz Vitör Pereira

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kariyer çok güzel ilerliyor hocam, takipteyim. İkinci sezona beklenenden daha iyi başlamışız böyle devam

Başından itibaren okudum baya iyi gitmişiz tebrik ederim devamını dilerim.

Her zaman bende alt liglerden takımla yükselmeyi istemişimdir ama bi türlü beceremedik

Takipdeyim hocam , başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Az ye atmasanda olur der bir büyüğümüz Vitör Pereira
    Mourinho çakması. Şaka bir yana Bundesliga zor bir lig, her maç 1-0 yenebilsek keşke.

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Kariyer çok güzel ilerliyor hocam, takipteyim. İkinci sezona beklenenden daha iyi başlamışız böyle devam
    Ben de nfornirvana nerelerde acaba diyordum. Teşekkür ederim, ee iyi başladık ama;

Muhabir:18 yaş altı iddaa oynayan gençlere ne söylemek istersin ?

Sergen Yalçın: Bundesliga'ya oynamasınlar, çok sürpriz oluyor.

Quote Originally Posted by Omer9528 View Post
    Başından itibaren okudum baya iyi gitmişiz tebrik ederim devamını dilerim.
    Teşekkür ederim, ilk sezon şanslıydık da Bundesliga'ya doğrudan çıkabildik. Bu sezon iyi mücadele ediyoruz, kazandığımız her bir puan mücadelenin eseri.

Quote Originally Posted by MiroslavStoch View Post
    Her zaman bende alt liglerden takımla yükselmeyi istemişimdir ama bi türlü beceremedik

Takipdeyim hocam , başarılar.
    Benim en çok sevdiğim kariyer tarzıdır alt liglerden takım alıp önce yükseltmeye sonra da zirveye taşımaya çalışmak. Tamamen senin eserin olan bir kadro ve tırnaklarınla kazıdığın bir özgürlüğün oluyor takım ile ilgili konularda. Yıllardır oynadığım için oyunu bu konuda biraz tecrübe sahibiyim diyebiliriz. İlk sezon kesinlikle lig yükselmeyi beklemiyordum. Oyuncular iyi performans gösterdi ve şans da yanımızdaydı.

Bence sen de yapabilirsin ilk sezondan çıkmak çok kolay olmayabilir ama ikinci sezonda üst sıralara rahatlıkla oynanıyor. Tabii ekonomik durumu çok kötü olan bir takımla daha zor olabilir. Biz ilk sezondan çıkamasaydık, ekonomik durumlar nedeniyle çok büyük sıkıntı çekerdik ikinci sezon.

Arkadaşlar ilk sezonu iki günde bitirmiştim. Fakat kabul edeceğiniz üzere benim de sosyal bir yaşantım var, bu yüzden biraz yavaşladık ama durmayacağız.

Bugün şimdiye kadar güncelleme gelmedi ama bundan sonraki saatlerde bir güncelleme yapmayı düşünüyorum. Lige beklenenden iyi başladık ama önümüzde çok zorlu maçlar var. Wolfsburg, Stuttgart, Bayern, Dortmund gibi güçlü rakiplerle oynayacağız.

Hazırız (!)

Bu arada devre arasında Okotie'ye elveda diyeceğiz, sezon sonu sözleşmesi bitiyordu ve makul bir anlaşma yapamadık. Bu yüzden para kazanma yoluna gideceğiz.

Bana bir forvet önerebilir misiniz? Mümkünse 5 Milyon Euro'yu aşmasın bonservisi. Pivot santrafor istiyordum ama artık Pivottan vazgeçtim, ikinci ligde verimliydi ama artık verim alamıyoruz. Aklımda Timo Werner var ama Stuttgart satmaya yanaşmıyor.

Eee! Hani Bayern Maçı? Hadi Bir Bayern'e 5 At da Amacımıza Ulaşalım Çok Bekledik Yahu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    06

İleriye dönük taksiti artırıp da alabilirsen eğer forvet Zivkovic'i alabilirsin. Calleri eğer satılmadıysa kaçırma derim. Enes de ucuza alabileceğini düşündüğüm diğer isim.

Bu arada kariyer çok güzel gidiyor. Okudum hepsini , işleyişin çok hoşuma gitti.
    Başarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Eee! Hani Bayern Maçı? Hadi Bir Bayern'e 5 At da Amacımıza Ulaşalım Çok Bekledik Yahu
    Münih derbisini birazdan oynayacağım. Tek maç olarak paylaşacağım. Evimizdeyiz diyeceğim ama stadyum Bayern'in zaten.

7. Hafta - E - vs Wolfsburg

Güzel futbol oynadık, iyi mücadele ettik ama skoru koruyamadık.

8. Hafta - D - vs Hoffenheim

7. Haftanın bir kopyası sanki, yine güzel futbol, iyi mücadele ama kalitemiz skoru korumaya yetmedi.

Dikkat Çeken Oyuncu:

Son haftalara damgasını vuran kıymetlimiz; Richard Neudecker

- birazdan -

Münchner Derbisi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bayern'e kral kim gösterelim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    İleriye dönük taksiti artırıp da alabilirsen eğer forvet Zivkovic'i alabilirsin. Calleri eğer satılmadıysa kaçırma derim. Enes de ucuza alabileceğini düşündüğüm diğer isim.

Bu arada kariyer çok güzel gidiyor. Okudum hepsini , işleyişin çok hoşuma gitti.
    Başarılar dilerim
    Zivkovic'in hem bonservisini hem de maaşını karşılayamayız. Calleri'yi Schalke biz ikinci ligde cebelleşirken almış ve en önemli hücum silahları. Enes'i ise Genk'e kiralamışlar, ucuz da değil öyle, alsak bile sezon sonunda bizimle olur.

Teşekkür ederim ayrıca.

Bayern'e kral kim gösterelim
    Kral tabii ki Zlatan İbrahimoviç. Keşke gelse

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu sene FM'ye biraz geç başladım hocam, oyun elimin altında değilken de çok takılmak istemedim buralarda Fossum hakkında düşüncelerini merak ettim, Lyon kariyerimde devre arası getirdim ve Lucas Lima-Gonalons-Ferri-kiraladığım Geis ve sakatlıktan dönen Grenier gibi ortalama üstü sayılacak orta saha oyuncuları arasında hiç sırıtmadı. Çok sağlam ve büyük oynuyor. Bayern maçında bir sürpriz bekliyorum :P

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

9. Hafta - Allianz Arena - Münchner Derbisi
    (vs Bayern München)

Tek taraflı bir maç oldu, konuşacak pek bir şey yok. Faul ve şut sayımız herşeyi açıklıyor. Sonuçtan memnunum.

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri