Originally Posted by
Namzet
Az ye atmasanda olur der bir büyüğümüz Vitör Pereira

Mourinho çakması.

Şaka bir yana Bundesliga zor bir lig, her maç 1-0 yenebilsek keşke.

Originally Posted by
nfornirvana
Kariyer çok güzel ilerliyor hocam, takipteyim. İkinci sezona beklenenden daha iyi başlamışız böyle devam

Ben de nfornirvana nerelerde acaba diyordum.

Teşekkür ederim, ee iyi başladık ama;
Muhabir:18 yaş altı iddaa oynayan gençlere ne söylemek istersin ?
Sergen Yalçın: Bundesliga'ya oynamasınlar, çok sürpriz oluyor.

Originally Posted by
Omer9528
Başından itibaren okudum baya iyi gitmişiz tebrik ederim devamını dilerim.
Teşekkür ederim, ilk sezon şanslıydık da Bundesliga'ya doğrudan çıkabildik. Bu sezon iyi mücadele ediyoruz, kazandığımız her bir puan mücadelenin eseri.

Originally Posted by
MiroslavStoch
Her zaman bende alt liglerden takımla yükselmeyi istemişimdir ama bi türlü beceremedik 
Takipdeyim hocam , başarılar.
Benim en çok sevdiğim kariyer tarzıdır alt liglerden takım alıp önce yükseltmeye sonra da zirveye taşımaya çalışmak. Tamamen senin eserin olan bir kadro ve tırnaklarınla kazıdığın bir özgürlüğün oluyor takım ile ilgili konularda. Yıllardır oynadığım için oyunu bu konuda biraz tecrübe sahibiyim diyebiliriz. İlk sezon kesinlikle lig yükselmeyi beklemiyordum. Oyuncular iyi performans gösterdi ve şans da yanımızdaydı.
Bence sen de yapabilirsin ilk sezondan çıkmak çok kolay olmayabilir ama ikinci sezonda üst sıralara rahatlıkla oynanıyor. Tabii ekonomik durumu çok kötü olan bir takımla daha zor olabilir. Biz ilk sezondan çıkamasaydık, ekonomik durumlar nedeniyle çok büyük sıkıntı çekerdik ikinci sezon.
Arkadaşlar ilk sezonu iki günde bitirmiştim. Fakat kabul edeceğiniz üzere benim de sosyal bir yaşantım var, bu yüzden biraz yavaşladık ama durmayacağız.
Bugün şimdiye kadar güncelleme gelmedi ama bundan sonraki saatlerde bir güncelleme yapmayı düşünüyorum. Lige beklenenden iyi başladık ama önümüzde çok zorlu maçlar var. Wolfsburg, Stuttgart, Bayern, Dortmund gibi güçlü rakiplerle oynayacağız.
Hazırız (!)
Bu arada devre arasında Okotie'ye elveda diyeceğiz, sezon sonu sözleşmesi bitiyordu ve makul bir anlaşma yapamadık. Bu yüzden para kazanma yoluna gideceğiz.
Bana bir forvet önerebilir misiniz? Mümkünse 5 Milyon Euro'yu aşmasın bonservisi. Pivot santrafor istiyordum ama artık Pivottan vazgeçtim, ikinci ligde verimliydi ama artık verim alamıyoruz. Aklımda
Timo Werner var ama Stuttgart satmaya yanaşmıyor.