Zivkoviç çok iyi oldu en az 45 50 ye satılıyor ben anderletdeyken 40 sattım daha sonra bayerne geçtim 130 a aldım öyle bir oyuncu yani![]()
Zivkoviç çok iyi oldu en az 45 50 ye satılıyor ben anderletdeyken 40 sattım daha sonra bayerne geçtim 130 a aldım öyle bir oyuncu yani![]()
Bildiğiniz gibi takımlar 3 taktik üzerinde yoğunlaşabiliyorlar antrenmanlarda. Ben de iç saha ve deplasman taktiğinin dışında 3. taktiğimi ise çok önemli maçlarda rakibi 3 hafta evvelden analiz edip rakibe göre 5-3-2-1-1DOS, 4-1-3-2DarAlan gibi pek kullanılmayan taktiklere karşı rakipte zaaf görürsem onu çalıştırıyorum antrenmanlarda... Açıkçası şu ana kadar işime de yaradı bu uygulama...
İç Sahada klasik 4-2-3-1Geniş Alan taktiği ile Kontrollü ve Akıcı oyun felsefesiyle oynuyorum ve kanatları sık kullanıyorum;
![]()
Dış saha taktiğim ise rakip daha güçlü bir takım ise Kontratak ve Katı oyun felsefesiyle 4-4-1-1 taktiği üzerine kurulu. Eğer rakiple aynı güçteysek veya daha güçlüysek 4-4-1-1 Standart ve Dengeli bir oyun benimsiyorum...