Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 198 sonuç

Konu: Hedef 2020; Müzeyi Tamamlamak||v16.2

Şampiyonlar liginde çekilebilecek en iyi kurayı çekmişsin iki maçtada cimbom çalmış el oynamış ama oyuncularla konuşup anında çözebilme şansımız var moral iyi herhalde çabucak üstesinden gelinir.

Quote Originally Posted by Lipton View Post
    Şampiyonlar liginde çekilebilecek en iyi kurayı çekmişsin iki maçtada cimbom çalmış el oynamış ama oyuncularla konuşup anında çözebilme şansımız var moral iyi herhalde çabucak üstesinden gelinir.

Şampiyonlar Ligi'nde en zor grubu lider bitirdik sonra çektiğimiz kura ödülümüz oldu takımda moraller yüksek ama bazı oyuncularda performans düşüklüğü var o oyunculardan bazılarına satış listesi uyarısı yapmayı düşünüyorum

Türkiye Kupası 4.turda Akhisar Belediyespor ile karşılaştık. Maçta farka gittik ve çeyrek finale kaldık...

Bruma şeytanın bacağını kırdı ve Kayserispor maçında galibiyetin mimarı oldu

Türkiye Kupası Çeyrek Finalinde Osmanlıspor'u 3-1'le geçtik Osmanlıspor'un maç boyunca çektiği tek şut gol oldu (Böyle çok maç oldu bu sezon bu çok ağrıma gidiyor ama yapacak birşey yok )

Olymiakos deplasmanı öncesi bazı oyuncularımızı dinlendirdiğimiz maçta Trabzonspor'a karşı şanssızdık 3 topumuz direkten döndü Bruma yine çok iyiydi ve yine 40.dakikada kalemize çekilen ilk şut gol oldu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

o olaya uyuz oluyorum ya sen maç boyu yüklen direk döv gol atama bir kere gelip gol atsınlar uuyuz oluyorum

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    o olaya uyuz oluyorum ya sen maç boyu yüklen direk döv gol atama bir kere gelip gol atsınlar uuyuz oluyorum
    Bir bu bir de tacı kullandıktan sonra ceza sahasına yakın defans oyuncum topu kaybettikten sonra yediğim goller sinir ediyor beni..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

o herkeste vardır ya kendi yarısahandan kullanacağın taçlar çok zalım sonuçlar doğurabiliyor

Şampiyonlar Ligi 1. Ayak maçında Olympiakos'a deplasmanda tek farkla yenildik ama skordan çok oyun üzdü beni...

Antalyaspor'dan fark yiyerek ligdeki ilk mağlubiyetimizi aldık ilginçtirki yine 0-0ken direkler bize izin vermedi...

Kayseri Erciyesspor'a karşı net bir galibiyet aldık bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı...

Tam toparladık derken bu kez de Gaziantepspor'a puan kaybettik ve süper ligde 13.haftada 15 olan puan farkı 5'e indi... Bu maçtan sonra bazı lig maçlarında takımı daha ofansif oynatmaya karar verdim...

Olacak iş değil Olympiakos maçı öncesi bir puan kaybı daha yaşadık ama neyseki 2. Fenerbahçe mağlup oldu
    Bu arada takımın morali çok düştü Olympiakos'a elenirsek şampiyonlukta gidebilir...

Kulüpte yüz güldüren olaylarda olmuyor değil:

Bonservisi elinde çok iyi bir genç futbolcuya imza attırdık:

Altyapımızdan çıkan Alper Şentürk büyük bir hızla gelişmeye devam ediyor

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Lozana ve alper çok iyi.Lozanoyu ilerleyen yıllarda iyi bir fiyata satabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hayırdır bu düşüş neden yapay zeka taktiği mi çözdü acaba

Quote Originally Posted by MattiasSammer View Post
    Hocam öncelikle oyunu belirli bir taktiğe bağlı oynamadığımı belirtmek isterim. Oyunda rakip analizlerine büyük önem veriyorum ve rakip çok zayıf değilse maçı oturup izliyorum yani ama bu sezon iç sahada ve dış sahada genelde kullandığım taktikler var;

Bu taktik genelde iç sahada kullandığım taktikti. Dış sahada ise daha mücadeleci ve önceden de söylediğim gibi topu rakibe veren ve kanatlardan hızlı hücuma kalkan bir anlayış benimsedim...

Anlaşılacağı üzere kanat oyununu çok önemsiyorum oyunda. Ve gol yememeyi de gol atmak kadar önemsiyorum. Ve rakibe göre 75'ten sonra rölanti oyunu tercih edip zamana oynuyorum

Hocam Fikirlerine ihtiyacım var. Rakip analizi olayını ne kadar incelediysem yapamadım bir türlü biraz yaptıklarından bahseder misin ? Mesela Şampiyonlar liginde ilk iki maçı Psg ve M.utd yendim roma ile berabere kaldım grupta 8 puanla liderliğe oturdum diğer takımlar ise 4 puandaydı, son iki maç kala tamamdır bu iş dedim bir beraberlik bana yetecek ama son iki maçı da kaybettim gruptan 3. olarak UEFA ya düştüm. Rakibin hangi özelliklerine bakıyorsun neye göre hazırlıyorsun taktiğini biraz bilgi verir misin ? Bu arada kariyer çok güzel gidiyor başarılarının devamını dilerim...

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Lozana ve alper çok iyi.Lozanoyu ilerleyen yıllarda iyi bir fiyata satabiliriz.

Lozano'yu Meksika Ligi'nden bulduk 20 gözlemcimiz olunca her futbolcudan haberimiz oluyor ama hem bedelsiz transfer edip iyi bir fiyata satarsak çok daha iyi olur

Hayırdır bu düşüş neden yapay zeka taktiği mi çözdü acaba

Hocam sen çok mu kısmetliyiz dediğinden beri her maç en az bir topumuz direkten dönüyor aslında kötü de oynamıyoruz ama Calleri gol atamayınca Sneijder'in verimi düşünce bu sonuçlar çıktı

Quote Originally Posted by cilqin View Post
    Hocam Fikirlerine ihtiyacım var. Rakip analizi olayını ne kadar incelediysem yapamadım bir türlü biraz yaptıklarından bahseder misin ? Mesela Şampiyonlar liginde ilk iki maçı Psg ve M.utd yendim roma ile berabere kaldım grupta 8 puanla liderliğe oturdum diğer takımlar ise 4 puandaydı, son iki maç kala tamamdır bu iş dedim bir beraberlik bana yetecek ama son iki maçı da kaybettim gruptan 3. olarak UEFA ya düştüm. Rakibin hangi özelliklerine bakıyorsun neye göre hazırlıyorsun taktiğini biraz bilgi verir misin ? Bu arada kariyer çok güzel gidiyor başarılarının devamını dilerim...

Çok teşekkür ederim Ben kariyerimde 2 garanti taktik ve 1 rakibe göre taktikle oynuyorum ama taktik ayarlarken paslaşma tarzı, markaj, tempo ve pres şeklini önemsiyorum. Benim seçtiğim diziliş 4-2-3-1(Kontrollü) diğer seçtiğim diziliş ise 4-4-1-1(Kontra)... Rakibin belirli bir taktiğe zaafiyeti varsa zaten rakip takım raporları gelince belli ediyor kendini o zaman ise 3-5-2 olur 4-1-4-1 olur 4-4-2 olur olur da olur ona göre maça çıkıyoruz yani ama dediğim gibi pres şeklini, paslaşma tarzını, maç içindeki tempoyu sabit tutmayı daha çok önemsiyorum...

Rakip analizlerinde ise rakibin attığı gollere, uyguladığı taktiklere bakıyorum mesela rakip eğer attığı 20 golün %50sini orta ile bulmuşsa kanat oyuncularına özel markaj uyguluyorum keza yediği goller genelde kanatlardan oluyorsa oyunu kanatlara taşıma talimatı veriyorum beklerin hücuma daha çok çıkması için talimat veriyorum

Eğer rakibin forveti pivot santraforsa kesinlikle sıkı markaj talimatı veriyorum aynı şekilde eğer hızlı, teknik bir forvetse ayakta savun talimatı veriyorum.

Eğerki rakibin her istatistiği dengeli ise genelde kanat oyununu oynamayı tercih ediyorum...

Onun dışında zor maçlarda eğer skor avantajına sahipsem takıma rölanti futbol oynatıyorum ve zamana oynuyor takım kaleciye ayrı bir talimat vermek gerekiyor topu oyuna ağır sok diye yoksa hemen vuruyor topa keratalar

Umarım dilediğin cevapları vermişimdir...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çok kısmetliyimdir soylemesi ayıp adım attığım yer kurur maşallah😊

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Takım toplantısından ziyade oyuncuların son 5 maçlık performansına bakarak 7 altı olanların kulagını cek

Çok kısmetliyimdir soylemesi ayıp adım attığım yer kurur maşallahğŸ˜Å*
    Maşallah Hocam

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Takım toplantısından ziyade oyuncuların son 5 maçlık performansına bakarak 7 altı olanların kulagını cek

Önerin için teşekkür ederim Daha önce uyarı verince işe yaramıştı yine işe yaradı

Olympiakos'u sahamızda 2-0'la geçtik. Çeyrek Final'e çıktık... 2-0'dan sonra çok net pozisyonlar gördük kalemizde ama neyseki gülen taraf olduk ...

Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Finale kalarak yönetime vaadettiğimiz başarı hedefine eriştik bundan sonra elde edilecek her başarı ekstra başarı olacak
    Bu zorlu Yarı final yolunda rakip ise Atletico Madrid oldu...

Ligde Kasımpaşa deplasmanından net bir skorla ayrılmayı başardık...

Topla oynama oranının %50'ye %51 gösterildiği ve 5-3lük galibiyetimizle biten Gençlerbirliği maçının ilginç bir şekilde görüntüsünü alamadım

Bursaspor maçında rakibi kontratakla vurmayı planladık ama nedense 50. dakikadan sonra atak futbol oynatma isteği geldi. Sonuçta mağlup olduk ama istatistikler bir hayli ilginçti maç sonunda

Ligde 2. ile aramızdaki puan farkı 3'e inmesine rağmen zorlu Atletico Madrid maçı öncesinde rotasyon uyguladığımız maçta Başakşehir'i tek golle geçtik...

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalinde Atletico Madrid'i sahamızda bozguna uğrattık Maç 3-1 bitti ama rakip de biz de çok pozisyon kaçırdık...

Atletico Madrid maçları arasında Karabük deplasmanına gittik 4 topumuzun direkten döndüğü maçı kazanmasını bildik...

Her maçsonu basın toplantısında klasik hale gelen en az 2 en fazla 4 topun direkten döndüğünü vurgulayan sinir bozucu soru

Şampiyonlar Ligi 2.ayak maçında Atletico Madrid ile 2-2 berabere kalarak YARI FİNALE çıktık Rakip çok baskılı oynarken Wesley Sneijder frikikten attığı golle ve Zivkovic'e yaptığı asist ile turu getirdi...

Yarı finalde rakip gelene geçene en az 3 atan Messi'li Arda'lı Barcelona oldu... Tek umudumuz grup aşamasında Real'e karşı oynadığımız efsane futbol

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Yari final çok iyi olmuş.Barça maçları çok zor olacak.

Real Madrid maçlarından hiç ümidim yoktu ama 5-1 yenince şoka girmiştim şu anda da ümidim yok ama bakalım ne olacak

Şampiyonlar Ligi'nde Yarıfinal'e kalmanın verdiği özgüvenle Şanlıurfaspor'a patladık

Türkiye Kupası' Yarıfinalinde Erciyesspor'u deplasmanda yenerek final için dev bir adım atmış olduk...

Barcelona maçı öncesi puan kaybına tahammülümüz olmamasına rağmen rotasyon uyguladık... 2.yarıda oyuna giren Zivkovic maçı bize getiren isim oldu

4 yıllık planımız doğrultusunda almayı planladığımız Şampiyonlar Ligi'nde 2.senemizde finalin kapısını araladık ama deplasmanda işiimiz zor olacak

Maçın görünen kahramanı Calleri ama BRUMA diyorum başka birşey demiyorum

Önümüzdeki Barcelona maçını düşündüğümüzde Beşiktaş maçını zerre önemsemedik hiçbir as oyuncumuzu sahaya dahi sürmedik yenildiğimiz için bundan sonraki ilk puan kaybımızda Beşiktaş liderliğe yükselebilir ama olsun Şampiyonlar Ligi Finali için değer

Bu arada eğer finale kalırsak ve finalde Real Madrid'le eşleşirsek o kadar Mardin diye dalga geçtikten sonra da yenilirsek fena rezil olurum burada

VEEEE FİNALDEYİZ...... Messi 2-0 yapınca maçın son anlarını izlemek zulüm gibiydi ama sonuçta adımızı finale yazdırdık

Maça bu kadroyla çıkmıştık ama sanırım bu maça özel Telles'in yerine Carole'ü oynatmalıydım ayrıca Mammana'yı sağa çekip Chedjou Rojo ikilisini defansın ortasında oynatmalıydım eğer finale gidemeseydik tercihlerimden ötürü bayağı kötü hissederdim

VE SÜPER LİG'DE BİZİM.. SIRA TÜRKİYE KUPASI'NDA

Ligde Beşiktaş'ın art arda puan kaybetmesi ve bizim moralli kadroyu bozmadan çıktığımız 3 maçı da kazandık 32.haftadaki Fenerbahçe galibiyetiyle şampiyonluğumuzu ilan etmemiz daha bir güzel oldu

Alex Telles'in 3 asistle oynadığı maçta Osmanlıspor'u farklı geçtik...

Türkiye Kupası Yarı final 2. maçında Kayseri Erciyes'i sahamızda tek golle geçtik ve Finale adımızı yazdırdık... Rakip ise Trabzonspor

Fenerbahçe'yi sahamızda net bir skorla yendik ve şampiyonluğumuzu ilan ettik...

Türkiye Kupası'nı zorlanmadan kazanıyoruz... Üst üste 2.kez çifte zafer yaşadık..

Ligde şampiyonluğu ilan etmemize rağmen Şampiyonlar Ligi finali için oyuncuların maç kondisyonu eksilmesin diye tam kadro çıktığımız maçı kazanmayı bildik...

PSG maçı öncesi bu kez büyük bir rotasyon uyguladık sonuçta kaybettik

Bruma başarılarımızın baş mimarı 3 kez üst üste kazandığı ayın oyuncusu ödülü ve peşindeki kulüpler...

Bu sezon oluşan puan durumu, gol krallığı ve asist krallığı istatistikleri şöyle oluştu

Bu arada PSG ile yapacağımız final maçını yine maç oynanırken ilk yarı / ikinci yarı olarak paylaşacağım... Muhtemelen saat 8 gibi oynatırım maçı
    Last edited by MattiasSammer : 12.Şubat.2016 at 19:39

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Finale kalmak çok iyi olmuş hocam Tebrik ederim

Finale kalmak çok iyi olmuş hocam Tebrik ederim

Umarım kupayı kazanmak çok iyi olmuş dersin hocam

Başlıyoruz bakalım ne olacak

Maç öncesi kadrolar ve son taktiklerimiz haydi rastgele

An itibarıyla ilk yarı sonucu Müzeyi tamamlama hedefimiz beklenenden kısa sürecek anlaşılan

VEEEE GALATASARAY TARİHİNDE İLK KEZ ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU OLUYOR

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Tebrikler hocam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hacı tebrikler neler olmuş oyle yokluğumda
    maşallah ee beklenenden erken oldu ne yapacaksın

Tebrikler hocam.
    Teşekkür ederim ...

hacı tebrikler neler olmuş oyle yokluğumda
    maşallah ee beklenenden erken oldu ne yapacaksın

Teşekkür ederim Hedef için Dünya Kulüpler Kupası'nı da almalıyız eğer alırsak emekliye ayrılmayı düşünüyorum

Sezon öncesi Şampiyonlar şampiyonu Galatasaray'a 38 MN Euro/8.50 MN Euro transfer/maaş bütçesi ayırıldı... PSG Calleri'ye 45 MN Euro teklif etti Madrid Cancelo'ya 25 MN Euro teklif etti, Barça Bruma'ya 36 MN Euro teklif etti, Milan 7,5 MN Euro'ya aldığımız Rojo'ya 34 MN Euro teklif etti, Bayern Mammana'ya 25 MN Euro+12 MN Euro bonus teklif etti... Hiiiiç birini kabul etmedik Çünkü zaten hedeflerimizden erken kazandığımız Şampiyonlar Ligi'nde her sene en az çeyrek final gören bir takım olabilmek için kadromuzu korumalıydık

Her neyse işte takıma kattığımız oyuncular ve gidenler;

Geçen sene çok önemli maçlarda yüzümüzü güldüren Fellaini'nin bonservisini de aldık...

Lozano'yu bedelsiz transfer ettik

Sezonun en önemli transferlerinden Thiaogo Maia...

775Bin Euro karşılığı transfer ettiğimiz Caju(Kardeş Kulüp Krasnodar'a kiralandı)

Rotasyon uygulayacağımız maçlarda kaleyi güvenle teslim edeceğimiz Onur Kıvrak

Scout ekibinin önerisiyle aldığımız genç Ahmet Tintin

Ve son olarak Sneijder'le takasta kullanarak transfer ettiğimiz Arda Turan

Özet olarak şöyle bir tablo oluştu:

Last edited by MattiasSammer : 14.Şubat.2016 at 23:05

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri