1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kjaerin 20 cesaretini neye dayanarak veriyorsunuz böyle saçmalık görmedim.En yakın örnek Egemen vardı cesaret özelliği 20 olan hak ediyordu fakat Kjaer ile Egemeni aynı kefeye koymak normal değil.Sezonun yarısından fazlası bitti 1 tane tekmeye kafa uzattığını veya rakibin şutuna atladığını görmedim.Pozisyon alarak oynayan bir oyuncu Kjaer.. temaslı değil.

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Kjaerin 20 cesaretini neye dayanarak veriyorsunuz böyle saçmalık görmedim.En yakın örnek Egemen vardı cesaret özelliği 20 olan hak ediyordu fakat Kjaer ile Egemeni aynı kefeye koymak normal değil.Sezonun yarısından fazlası bitti 1 tane tekmeye kafa uzattığını veya rakibin şutuna atladığını görmedim.Pozisyon alarak oynayan bir oyuncu Kjaer.. temaslı değil.
    brune alves in 20 olması lazım kafa göz giriyor adam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Danimarkalı araştırmacıların bir bildiği yok diye düşünmüşlerse demek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Danimarkalı araştırmacıların bir bildiği yok diye düşünmüşlerse demek.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Her şeyin en iyisini türk araştırmacı arkadaşlarımız bilir beyler. Bir daha onları sorgulamayalım. Özellikle istedikleri özelliklerde yabancı araştırmacıların bir bildiği varken bazı özelliklerde bir bildikleri yoktur.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri