Ne Semih tartışması dönmüş arakdaş Bütün yorumları okudum ve şu kanıya vardım, Nocna Mora ve asg23'e tamamen katılıyorum ancak demekki göremediğimiz bir durum var ki bizim gözden kaçırdığımız perpetua yakalamış, ve Semih'in değerleri bu şekilde olmuş. Belki başka sebepleri de vardır. Mesela Oyunda Türk bir defans oyuncusunun iyi olmasını istemiştir araştırma sorumluları o yüzden Semih bu şekilde oluşmuştur. Ancak kendi şahsi fikrim Semih sadece GS'ın alt yapısından çıktığı için başta avrupa kupalarında kadro bildiriminde ki kurallar gereği takımda tutulan, ayrıca kendi kariyerinin başında oturmuş bir kadroya adepte olan, özellikle sağlam orta sahası sayesinde defansın yükünü hafiflediği için kendisine fazla yükümlülük binmeyen, o yükümlülükle karşı karşıya kaldığında ilk saydığım (alt yapı) sebepten ötürü aman canım bizim evladımız küstürmeyelim deyip mazur görülen, ancak futbolda 'el bombası' dediğimiz tabirde gerçekten elinde patlayan bir defans oyuncusudur Semih Kaya. ama perpatua hocamda farklı bir durum demek ki tıpkı Cem Yılmaz'ın Yahşi batı filminde dediği gibi, Güzeli görmek hüner ister ve nereye baktığın önemli değil orada ne gördüğün önemli.

Benim perpatua hocama Semih ile sormak istediğim çok farklı bir bir soru var. Kendisinin de dikkatini çekmiştir, Semite çok eksantirik bir durum var. Bu adam ayakta duramıyor o ayrı ama düştüğü zaman kalkamıyor. Sakatlanmaları çok acaip Semih'in. İDMAN sakatlanması yok, adele sakatlığı yok, Ancak Aşk-ı Memnu daki Nihal gibi düşüyor ve bayılıyor. Bu çok sık olmuyor ama bir kere yaşadığı zaman 3-4 maç içinde yine nüksediyor. özellikle kafa topuna çıkınca, işin garibi bu çocuk başını da koruyamıyor, mesela yere düşerken kafayı yere vuruyor, hoop gitti Semih için oyuncu değişikliği vakti. Neyse sorum şu böylesine eksantirik bir sakatlık durumu olan Semih'in sakatlık eğilimi, vucut zindeliği gibi özellikleri ayarlanırken, bu göz önünde bulundurulamazmıydı? Ya da göz önünde bulunudurulup ta verilen değerler buysa biraz bonkör davranmış olmuyormusunuz? Ben Semih konusuna bu açıdan bakmak istedim.