Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
Hiç üşenmeden en baştan en sona kadar okudum politikayı felan gerçekten çok beğendim bu sene ŞL'yi alabiliriz bence bir Galatasaray'lı olarak arkandayım
Keyif verebildiysem ne mutlu bana. Desteğin için teşekkür ederim ama ŞL'de işimiz zor görünüyor. Manchester Arsenal'den iyi bir takım.

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
Arsenal maçı süper tansiyon yüksek geçmiş. tottenham geleydi kurada iyiydi ya. ama manchester eski manchester degil.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Arsenal maçı tansiyonun ötesinde çok zevkli geçtik hem maçta hem de penaltılarda bir hoplayıp zıplayıp bir oturdum. Manchester'ı geçersek Tottenham gelsin daha iyi olur.

Quote Originally Posted by Namzet View Post
Realle final oynarız
Tottenham olmaz mı?

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
şl de her sezon böyle başarı muazzam bence
Amacımız bu zaten, kadro ligde şampiyonluğa oynamaya yeter de artar. Kadromuzu her sene daha da güçlendirip Şampiyonlar Ligi'nin bilinen, korkulan ekiplerinden biri haline gelmek istiyoruz. İki sezondur ŞL'de favori olarak çıktığımız maç sayısı gerçekten çok az.

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
al şu şl'yi artık
Bakacağız, en iyisini vermeye en yükseğe çıkmaya çalışıyoruz.

Quote Originally Posted by reis54 View Post
kupa bizim olaacak hocam
Ben o kadar peşin konuşmazdım.

Beyler şu ara sınav dönemindeyim. O yüzden pek aktif olamıyorum, günlerdir FM'yi de açamadım. Muhtemelen bu akşamki sınavdan sonra kafa dağıtma amacıyla oyuna girer en azından Manchester maçlarını oynamaya çalışırım.

Bu sene yoğun dönemim ve bu yarıyıl tam 22 sınava gireceğim. Evet yirmi iki. Bu nedenle arada böyle aralıklar vermem gerekecek. Şimdiden tüm bekletmeler için kusura bakmayın ve desteğiniz için teşekkür ederim.