1 ile 30 arası toplam 291 sonuç

Konu: Elveda Galatasaray | Premier Lig'e Hoşgeldiniz | Manchester City (4. Sezon)

Hybrid View

benteke'yi eski versiyonda almıştım epey zor bir futbolcu, herkes ona çalışırsa belki iyi performans veriyor, takım çok kaliteli olmalı ki benteke bir şeyler yapabilsin yani. sneijder yaşlandı, onun kalitesine yakın en az 3 adam lazım sana (aml-amc-amr) beslemesi için.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by reis54 View Post
    mitrovici al hocam
    Benteke zaten Pivot santrafor tarzı bir oyuncu, Mitrovic'i almak saçma olur. Ben böyle Aubameyang, Diego Costa tarzında bir oyuncu arıyorum.

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Kardeşim. önceki sezon için tebrikler. Casillias Müthiş olmuş işinin bittigini düşünme sakın. birde hayrullah riskli bir kaleci. Söylemedi deme.. cok hatalı goller yiyor süper ligde..
    Casillas'ın Şampiyonlar Ligi performansı iyi ama Süper Lig'de hamlede geç kalıp gol yediğini gördüm. Şampiyonlar Ligi'nde üst turlarda Manchester, Barcelona gibi takımlarla oynarsak kaldıramayabiliriz bu durumu. Bu yüzden dünya güzeli bir Alman kaleciyle piyasaya göre uygun bir fiyatta anlaştık. Hayrullah'ı da arada sırada oynatıyorum ama maç kaybettirmedi henüz.

Quote Originally Posted by tevfikken View Post
    benteke'yi eski versiyonda almıştım epey zor bir futbolcu, herkes ona çalışırsa belki iyi performans veriyor, takım çok kaliteli olmalı ki benteke bir şeyler yapabilsin yani. sneijder yaşlandı, onun kalitesine yakın en az 3 adam lazım sana (aml-amc-amr) beslemesi için.
    Sneijder yaşlandı ama yine de takımın en iyi oyuncusu. Takımın Beyni olarak oynatıyorum, fiziksel eksiğini mental eksikliğiyle tamamlıyor.

Ofansif orta saha kısmında da Deulofeu - Sneijder - Arda güzel bir üçlü ama biri ön plana çıktığı zaman diğerleri ortalıkta görünmeyebiliyor. Buna bir çözüm bulmak lazım.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri