Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 291 sonuç

Konu: Elveda Galatasaray | Premier Lig'e Hoşgeldiniz | Manchester City (4. Sezon)

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Ardaya yıllık çok veriyoruz hocam .Genel olarak oyunculara çok veriyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Ardaya yıllık çok veriyoruz hocam .Genel olarak oyunculara çok veriyoruz
    Kıroyum ama para bende. Yani böyle oyuncuları getirmek için onlara (para) vermek gerekiyor.

Bir Real Madrid Efsanesi Galatasaray'da: Iker Casillas

Muslera kendi istediği için Paris Saint Germain'e gidişine izin vermiştik.
    Yerini doldurmak için düşündüğüm kaleciler vardı.

Bernd Leno için Leverkusen Muslera'yı sattığımız paranın üstünde paralar istedi.
    Kasper Schmeichel'i Leicester kilit oyuncu olması nedeniyle bırakmadı.
    Timo Horn'un 3 - 5 ay sürecek bir sakatlığı vardı. Sakat bir oyuncuya yatırım yapmak istemedim.
    Kevin Trapp deli bir yıllık ücret istedi ne yapacağımı şaşırdım.
    Cillessen pahalı bir transfer olacaktı ve Muslera'nın yerini dolduracağına ikna olamadım.

Şampiyonlar Ligi'ndeki grubumuz belli olunca, ki önceki senelere göre çok daha rahat geçireceğimiz bir gruba düştük, biraz risk alarak ucuz bir bedele Casillas'ı kadroya kattım.

Kendisine 750 Bin Euro bonservis ücreti ödedik. Yıllık 3 Milyon Euro'dan 1 yıllık sözleşme imzaladık. 25 maçta forma giyerse sözleşmesi otomatik olarak bir yıl uzayacak.

Türkiye'deki maçlarda Hayrullah da şans bulacak ve gidişata bakacağız, duruma göre devre arasında çok iyi bir kaleci transferi yapmak isteyebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

TFF Süper Kupa (vs Beşiktaş)

Şampiyonlar Ligi G Grubu

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Brezilyayı biraz araştır hocam iyi kaleciler çıkıyo seneye alırsın birini =)

casillas'ı direkt gençlere tutor yap eğitebildiği kadar eğitsin o fizikle zor oynar bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Brezilyayı biraz araştır hocam iyi kaleciler çıkıyo seneye alırsın birini =)
    Quote Originally Posted by tevfikken View Post
    casillas'ı direkt gençlere tutor yap eğitebildiği kadar eğitsin o fizikle zor oynar bence...
    Casillas'ın eğiteceği potansiyel vaad eden bir kaleci yok takımda. Şimdilik iş görüyor Casillas. Hamlede yavaş kaldığı ve gol yediğimiz zamanlar oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde hedefimiz final oynamak olduğu için Casillas'a bel bağlayamayacağız. Devre arasında takımımıza Alman bir kaleci katılacak.

Spor Toto Süper Lig

9 maçta 8 galibiyet almayı başardık. Çok iyi gidiyoruz, zorlandığımız 1 - 2 maç olsa da bu sezon rahatça şampiyon oluruz diye düşünüyorum. Önceliğimiz Şampiyonlar Ligi olduğu için ligdeki ve kupadaki sonuçları toplu bir şekilde ayrıntısız paylaşacağım.

-

G Grubu

Geçirdiğimiz 3 sezon içerisinde en kolay Şampiyonlar Ligi grupları serüvenimizi yaşıyoruz. 3 maçta 3 galibiyet aldık. Şaşırtıcı olan nokta en çok zorlandığımız maçın evimizde Maribor'a karşı oynadığımız maç olmasıydı.

1. Maç (D) vs Basel

2. Maç (E) vs FC Porto

3. Maç (E) vs Maribor

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Lige ve şlye iyi başlamışız. Benteke maç mı seçiyor ligde 1 golü var

Benteke şişirilmiş oyuncu keşke almasaydın en yakın zamanda gönder.
    Şl 3/3 güzel o

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lige ve şlye iyi başlamışız. Benteke maç mı seçiyor ligde 1 golü var
    Quote Originally Posted by Laggiaze View Post
    Benteke şişirilmiş oyuncu keşke almasaydın en yakın zamanda gönder.
    Şl 3/3 güzel o
    Benteke'yi Yaratıcı Forvet rolüne alıştırmaya çalışıyorum. Alışırsa daha etkili olacaktır. Avrupa'da atmaya devam ettikçe bir sıkıntı olmaz.

Manaj'ı devre arasında iyi bir paraya satıp daha iyi bir forvet alma düşüncem var açıkçası. Yaratıcı forvet rolünde oynayacak, çok gol atar dediğiniz bir forvet varsa önerilere açığım.

mitrovici al hocam

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Kardeşim. önceki sezon için tebrikler. Casillias Müthiş olmuş işinin bittigini düşünme sakın. birde hayrullah riskli bir kaleci. Söylemedi deme.. cok hatalı goller yiyor süper ligde..
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

benteke'yi eski versiyonda almıştım epey zor bir futbolcu, herkes ona çalışırsa belki iyi performans veriyor, takım çok kaliteli olmalı ki benteke bir şeyler yapabilsin yani. sneijder yaşlandı, onun kalitesine yakın en az 3 adam lazım sana (aml-amc-amr) beslemesi için.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by reis54 View Post
    mitrovici al hocam
    Benteke zaten Pivot santrafor tarzı bir oyuncu, Mitrovic'i almak saçma olur. Ben böyle Aubameyang, Diego Costa tarzında bir oyuncu arıyorum.

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Kardeşim. önceki sezon için tebrikler. Casillias Müthiş olmuş işinin bittigini düşünme sakın. birde hayrullah riskli bir kaleci. Söylemedi deme.. cok hatalı goller yiyor süper ligde..
    Casillas'ın Şampiyonlar Ligi performansı iyi ama Süper Lig'de hamlede geç kalıp gol yediğini gördüm. Şampiyonlar Ligi'nde üst turlarda Manchester, Barcelona gibi takımlarla oynarsak kaldıramayabiliriz bu durumu. Bu yüzden dünya güzeli bir Alman kaleciyle piyasaya göre uygun bir fiyatta anlaştık. Hayrullah'ı da arada sırada oynatıyorum ama maç kaybettirmedi henüz.

benteke'yi eski versiyonda almıştım epey zor bir futbolcu, herkes ona çalışırsa belki iyi performans veriyor, takım çok kaliteli olmalı ki benteke bir şeyler yapabilsin yani. sneijder yaşlandı, onun kalitesine yakın en az 3 adam lazım sana (aml-amc-amr) beslemesi için.
    Sneijder yaşlandı ama yine de takımın en iyi oyuncusu. Takımın Beyni olarak oynatıyorum, fiziksel eksiğini mental eksikliğiyle tamamlıyor.

Ofansif orta saha kısmında da Deulofeu - Sneijder - Arda güzel bir üçlü ama biri ön plana çıktığı zaman diğerleri ortalıkta görünmeyebiliyor. Buna bir çözüm bulmak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Spor Toto Süper Lig

Ligde son haftalarda çok iyi oynayamayıp kaybettiğimiz maçlar oldu. Buna rağmen liderliğimizi koruyoruz. Benteke'den çok memnun olduğum söylenemez.

-

Şampiyonlar Ligi'nde ise gruplardaki son 3 maçımızdan ikisini kazanıp birini kaybettik. Gruptan lider olarak çıktık ama bunun pek bir manası olmadı ve 1. Eleme Turu'nda Barcelona ile eşleştik.

4. Maç (vs Maribor)

5. Maç (vs Basel)

6. Maç (vs Porto)

-

-

Barcelona
    'ya cehennemi yaşatmak istiyoruz. Bu nedenle öncelikle bir kaleciyi kadromuza katacağız. Transfer dönemini de çok verimli geçirmemiz gerekecek. Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilecek yüksek kalitede oyuncularla ilgileneceğiz.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Şlde iyiyiz ama Barselonayı eleyeceğimizi düşünmüyorum bu kadro ile.Bentekeyi sat daha iyi bir forvet bulursun.Baktığın genş isimler varsa söyle ben şimdiki istatistiklerine bakayım.

dizi gibi hocam en heyecanlı yerinde kalmış barcelona maçlarını bekliyorum.

mitroviç demiştim hocam benteke şişirme

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şlde iyiyiz ama Barselonayı eleyeceğimizi düşünmüyorum bu kadro ile.Bentekeyi sat daha iyi bir forvet bulursun.Baktığın genş isimler varsa söyle ben şimdiki istatistiklerine bakayım.
    Kadromuz bence iyi, Barcelona kadar iyi değiliz belki ama tek eksiğimiz canavar gibi bir forvet. Genç isimlere bakmıyorum, daha çok bize şimdi katkı sağlayabilecek oyuncular peşindeyim ama teşekkür ederim.

dizi gibi hocam en heyecanlı yerinde kalmış barcelona maçlarını bekliyorum.
    En heyecanlı yerlerinde zaten bir sınavım çıkıyor geliyor. Yarın çelik yapı dizaynı sınavım var. Evde çalışayım dedim yemek söyledim dışarıdan gelene kadar buradayım.

mitroviç demiştim hocam benteke şişirme
    Benteke'yi sattık hocam, herkesin içi rahat etsin. Hem de iyi para kazandık. Mitroviç yine Pivot tipi santrafor, bana böyle koşacak atlayacak gerekirse uzaktan yapıştıracak bir forvet lazım ama öylelerinin fiyatları uçuk.

Forvet bakıyoruz şimdilik.

Transfer Dönemi Güncellemesi

Öncelikle takımımıza Alman bir kalecinin katılacağını söylemiştim, Timo Horn Galatasaray'da.

Piyangodan da Lozano çıktı ve çok ucuza kadromuza kattık.

Benteke'yi ise tam 30 Milyon Euro'ya Real Madrid'e satmayı başardık. 6 ayda %500 gibi bir kar elde ettik Benteke'den.

-

Timo Horn

Hirving Lozano

Bir sonraki hedefimiz, forvet transferi. Takımımızdan ayrılan yabancı bir oyuncu olmaz ise forvet transferiyle zaten yabancı oyuncu hakkımızı doldurmuş olacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Degişiklik olabilir gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

kale 10 yıl güvende Lozano da çok iyi olmuş .

bentekeyi mükemme lsatmısız hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    Degişiklik olabilir gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Her şey iyi güzel de forvet bulamadık ya. Benteke'yi geri alıcaz diyormuşum.

kale 10 yıl güvende Lozano da çok iyi olmuş .
    10 yıl güvende değil kariyer devam ederse 2 seneye yine 30'a okuturuz.

bentekeyi mükemme lsatmısız hocam
    Sattık satmasına da forvet alamıyoruz, Mitrovic'i mi alsam bari dedim, gelmek istemiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Diafra Sakho Galatasaray'da

Forvete Sakho'yu transfer ettik. Soru işaretleriyle 16 Milyon Euro kasamızdan uçtu. Bakalım ne yapacak.

bu transferlerden sonra taktik ve dizilişini merak ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bu transferlerden sonra taktik ve dizilişini merak ediyorum
    Aslında taktik ve dizilişte çok bir değişiklik yapmayacağız. Kanatların içe kat ettiği bir 4 - 2 - 3 - 1 oynuyoruz 4 sezondur. Fakat Barcelona'ya karşı ilk maçımızı deplasmanda oynayacağız ve muhtemelen 4 - 4 - 1 - 1 dizilişiyle oynayacağım. Barcelona'yı Camp Nou'da yenemeyiz ama bi beraberlik veya tek farklı bir mağlubiyet alıp şansımızı İstanbul'a taşımak istiyoruz.

Spor Toto Süper Lig

Ligde ikinci sırada bulunan Bursaspor'la farkı açmaya başladık. Geçtiğimiz 3 buçuk sezondur ligde oynadığımız en keyifli maçı Beşiktaş'a karşı deplasmanda oynadık.

İşte o maç:

3 - 1 geriye düştüğümüz maçı ikinci yarıdaki süper oyunumuzla 4 - 5 kazanmayı bildik. İkinci yarıda öyle iyi oynadık ki 5 gol yemesine rağmen maçın adamı Tolga Zengin oldu. Bu kadar iyi oynamasaydı rahatlıkla 10 gol atmış olabilirdik.

-

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1. Eleme Turu

1. Maç (Camp Nou)

Sezonun en büyük testini dünya devi Barcelona karşısında verdik. Suarez ve Neymar tutulmadı, Messi ise sakat olduğu için maçta oynamadı. Bizim eksiklerimiz ise cezalı Vrsaljko ve Mere'ydi.

Barcelona 2 farklı üstünlüğü çok zorlanmadan buldu. Bu sırada Deulofeu sağ kanatta Alba'yı çılgına çeviriyordu ve Alba dayanamadı iki sarı kart gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Sonrasında biz daha net fırsatlar bulmaya başladık ama hem rakip defans hem de Ter Stegen gol pozisyonlarımız hayır dedi. Barcelona'dan kontra yiyip (), tutulamayan Suarez'in golüyle tur ümitlerimiz iyice düşmeye başladı.

Son dakikalarda Deulofeu'nun ortasında Sakho golü attı ve İstanbul'a biraz ümit taşımamızı sağladı.

istanbulda 3 tane at hocam şu barçaya akıllansın

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

çokmu yabancı var ne.Barça maçı kötü olmuş gibi.

deplasmanda göbekte dembele-arda ikilisiyle çıkmak cesurca o son dakikada attığın gol öyle kıymetli ki, tur için 4-0 gerekecekken şimdi 2-0 yetiyor mesela, inşallah başarırsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

istanbulda 3 tane at hocam şu barçaya akıllansın
    Arena'da çok takım eledik bugüne kadar, aralarına Barça'yı da eklemek istiyoruz.

çokmu yabancı var ne.Barça maçı kötü olmuş gibi.
    14 yabancı oyuncumuz var. Kaliteli Türk oyuncularımız da var, sürekli yabancıları oynatmıyorum. Ligde ve kupada zaten kadroya sadece 11 tanesini alabiliyoruz. Yabancı oyuncular arasında rahatça rotasyon yapabiliyorum o yüzden. Barça maçındaki skor iyi değil ama attığımız gol umut veriyor.

deplasmanda göbekte dembele-arda ikilisiyle çıkmak cesurca o son dakikada attığın gol öyle kıymetli ki, tur için 4-0 gerekecekken şimdi 2-0 yetiyor mesela, inşallah başarırsın.
    Mere cezalıydı, stoperde Semih'e güvenemedim ve Medel'i stopere çektim. Böyle olunca orta sahada Dembele savaşçı olarak oynadı. Yanına ya Selçuk'u ya Arda'yı çekecektim. Arda'da karar kıldım, aslında fena da oynamadı orta sahamız. Sakho'nun golü bize umut verdi, bakalım İstanbul'da elimizden geleni yapacağız.

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri