Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Şlde iyiyiz ama Barselonayı eleyeceğimizi düşünmüyorum bu kadro ile.Bentekeyi sat daha iyi bir forvet bulursun.Baktığın genş isimler varsa söyle ben şimdiki istatistiklerine bakayım.
Kadromuz bence iyi, Barcelona kadar iyi değiliz belki ama tek eksiğimiz canavar gibi bir forvet. Genç isimlere bakmıyorum, daha çok bize şimdi katkı sağlayabilecek oyuncular peşindeyim ama teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by tevfikken View Post
dizi gibi hocam en heyecanlı yerinde kalmış barcelona maçlarını bekliyorum.
En heyecanlı yerlerinde zaten bir sınavım çıkıyor geliyor. Yarın çelik yapı dizaynı sınavım var. Evde çalışayım dedim yemek söyledim dışarıdan gelene kadar buradayım.

Quote Originally Posted by reis54 View Post
mitroviç demiştim hocam benteke şişirme
Benteke'yi sattık hocam, herkesin içi rahat etsin. Hem de iyi para kazandık. Mitroviç yine Pivot tipi santrafor, bana böyle koşacak atlayacak gerekirse uzaktan yapıştıracak bir forvet lazım ama öylelerinin fiyatları uçuk.

Forvet bakıyoruz şimdilik.

Transfer Dönemi Güncellemesi

Öncelikle takımımıza Alman bir kalecinin katılacağını söylemiştim, Timo Horn Galatasaray'da.

Piyangodan da Lozano çıktı ve çok ucuza kadromuza kattık.

Benteke'yi ise tam 30 Milyon Euro'ya Real Madrid'e satmayı başardık. 6 ayda %500 gibi bir kar elde ettik Benteke'den.

-

Timo Horn

Hirving Lozano

Bir sonraki hedefimiz, forvet transferi. Takımımızdan ayrılan yabancı bir oyuncu olmaz ise forvet transferiyle zaten yabancı oyuncu hakkımızı doldurmuş olacağız.