1 ile 30 arası toplam 291 sonuç

Konu: Elveda Galatasaray | Premier Lig'e Hoşgeldiniz | Manchester City (4. Sezon)

Hybrid View

deplasmanda göbekte dembele-arda ikilisiyle çıkmak cesurca o son dakikada attığın gol öyle kıymetli ki, tur için 4-0 gerekecekken şimdi 2-0 yetiyor mesela, inşallah başarırsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by reis54 View Post
    istanbulda 3 tane at hocam şu barçaya akıllansın
    Arena'da çok takım eledik bugüne kadar, aralarına Barça'yı da eklemek istiyoruz.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    çokmu yabancı var ne.Barça maçı kötü olmuş gibi.
    14 yabancı oyuncumuz var. Kaliteli Türk oyuncularımız da var, sürekli yabancıları oynatmıyorum. Ligde ve kupada zaten kadroya sadece 11 tanesini alabiliyoruz. Yabancı oyuncular arasında rahatça rotasyon yapabiliyorum o yüzden. Barça maçındaki skor iyi değil ama attığımız gol umut veriyor.

Quote Originally Posted by tevfikken View Post
    deplasmanda göbekte dembele-arda ikilisiyle çıkmak cesurca o son dakikada attığın gol öyle kıymetli ki, tur için 4-0 gerekecekken şimdi 2-0 yetiyor mesela, inşallah başarırsın.
    Mere cezalıydı, stoperde Semih'e güvenemedim ve Medel'i stopere çektim. Böyle olunca orta sahada Dembele savaşçı olarak oynadı. Yanına ya Selçuk'u ya Arda'yı çekecektim. Arda'da karar kıldım, aslında fena da oynamadı orta sahamız. Sakho'nun golü bize umut verdi, bakalım İstanbul'da elimizden geleni yapacağız.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri