Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 289 sonuç

Konu: Gökyüzünü Sarı-Laciverde Boyayacağız | Fenerbahçe SK

zar zor

sakatlıklardan ötürü yorgun düşen takım yine de üstün oynadı ama 2-1 hoşuma gitmedi.

antrenmanda ağırlık kaldırırken sakatlanan lincoln rövanşta yok :/

çok lazımdı çünkü gol atınca formayı çıkarıp baklava şov yapıcak eşşolusu.
    Last edited by tevfikken : 21.Nisan.2016 at 12:13

benassi de antrenmanda sakatlandı 2-3 hafta hey allaam... o da rövanşta yok.

e be kardeşim ama yuh!

25. haftadaki konya maçında ivan da sakatlandı, rize maçı için iğne vurdurduk, sonra benfica maçı var belki bir iğne vurma hakkı daha doğar.

maalesef olmadı, ivan da rövanşta yok

26. hafta sonunda ikinciyle aramızdaki fark 20 puana çıktı, sırada benfica deplasmanı var.

eksikler: sakat lincoln, benassi, ivan ve kart cezalısı thiago maia.
    Last edited by tevfikken : 21.Nisan.2016 at 12:49

çeyrek altın

ilk devre 3-0'ı bulduk ve son 6 dakikada yorgunluk baş gösterip 2 tane yesek de çeyrek final biletini kaptık.

çeyrek finaldeki rakibimiz manchester united oldu...

27. hafta sonunda 21 puan farkla lideriz, 28. hafta beşiktaş maçını alırsak şampiyonuz.

şampiyon fener

28. haftada bjk'yi 4-0 yenerek 24. şampiyonluğumuzu ilan ettik. seneye 5. yıldız için oynayacağız

28. haftayı bitirdik, sırada manchester maçı var.

felipe şoku

antrenmanda sakatlanan felipe anderson 6-9 gün arası yok. 1 hafta içinde oynanacak iki manu maçında da oynayamayacak.

manchester'i inceledik

yine bize 3'lü defans yine bize hüsran mı var yoksa? en uyuz olduğum taktik bu. ama hiç bir şey mükemmel değildir, mutlaka defoları vardır. kadrolarında depay, guidetti, rafinha, schweinsteiger gibi önemli isimler de mevcut.

manu'nun napoli'yle oynadığı şl 1. tur maçlarını izledim:

artılar:

+ kenar stoperler iyice kenara kayıyor, rakibin kanat oyuncularını beklerin de yardımıyla birlikte kitliyorlar.
    + stoperler hava toplarını asla vermiyorlar, forveti defansın arasına sızdırıp uzun topla tehlike yaratmak pek mümkün değil.
    + öndeki 3'lüye birden bire 4 kişi daha yardıma geliyor, denge bozuyorlar.

eksiler:

- ayağa pas yapıp göbekten delmeye müsait bir orta sahaları var.
    - stoperleri kenarlara çok yayıldığı için göbeği kalabalık tutarak maçı kontrol edebiliriz.

bu gözlemler ışığında şöyle bir taktik hazırladım:

amacım manu'nun stoperlerini göbeğe mahkum edip kanatları da kenarlardan ileri fırlatmak. kısa paslarla göbekten oyun kuracağız, false 9 oynayacak olan ivan sürekli gezip stoperlerin dengesini bozacak, pereira ve quintero ise bekleri kendilerine çekip rakibin kanatlarında boşluk yaratacaklar, topu oyun kurucu oynatacağımız maia'ya aktaracaklar, maia da beklerin yarattığı boşluklara doğru arkadan fırlayan kanatlarımıza uzun pasla top aktaracak.

kontrol modunda, ama çok akıcı şekilde oynayacağız. kısa paslarla merkezden oyun kuracağız, kanatları ileri çıkartıp ceza sahasına paslaşarak girmeye çalışacağız, kanatlara top aktarabilmek için boşluklara pas at'ı işaretledim, false 9 oynayan forvetimiz sayesinde stoperleri sürekli yerinden ederek denge bozacağı için ekstra avantaj sağlayacak. defans çizgimiz çok ileride olmayacak, normal seviyede, oyuncuların birbirine mesafesi ise en yakından bir tık uzakta. sürekli pres yapıp orta sahayı dar edeceğiz. kimse fazla top sürmeden sürekli paslaşmaya çalışacak, herkes gezerek oynayacak.
    Last edited by tevfikken : 22.Nisan.2016 at 19:11

ivan divandelen

şampiyonlar ligi çeyrek final ilk maçı'nda manchester united'ı ağırlayan fenerbahçe sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılırken ivan yine sahnedeydi.

başından sonuna hakimdik, peruzzi inanılmaz oynadı. thiago oyun kurucu olarak bekleneni veremedi, benassi'yi onun yerine çekip ozan'ı oyuna sokup boxtobox yaptık ve gol yemeden iki farkla rövanşı bekliyoruz.

iki manu arası 29. hafta idi, trabzon'u yendik. sırada manu deplasmanı var, 2-0'ın rahatlığı rehavete dönüşmemeli.

benassi şoku

antrenmanda sakatlanan benassi 2-3 hafta yok, manu maçını da kaçıracak.

babic'e iğne

babic olmazsa olmaz, iğne miğne bu rövanşa çıkmalı.

yeni boliç ivan

1996'da boliç'in yıktığı manchester'ı bu sezon ivan yıktı. şampiyonlar ligi çeyrek final rövanşında manu'yu 3-1 devirip yarı finale yükselen fenerbahçe'de ivan 2 gol atarak yine iş başındaydı.

rulli de ne kadar büyük bir kaleci olduğunu gösterdi.

kuralar çekildi

2008'de şampiyonlar ligi 1. turunda eleyip çeyrek finale çıktığımız sevilla ile eşleştik. bu sezon da iyi intikam yaptı ha önce benfica sonra manchester şimdi de sevilla

Last edited by tevfikken : 23.Nisan.2016 at 14:44

hulk ve felipe anderson şokları

ikisi de 3 hafta yoklar. felipe anderson en kritik maçlarda oynayamadı bu sezon :/ sevilla maçlarında da yok.

sevilla'yı inceledik

çeyrek finalde barcelona'ya karşı böyle oynamışlar, normalde 4-4-1-1 oynuyorlar. şl'de 1. turda leverkusen'i, çeyrek finalde barcelona'yı elemişler. maçlarını izledim, leverkusen klasik 4-4-2 ile, barcelona ise 4-4-1-1 ile oynamış ve pek varlık gösterememişler, iki turu da incelediğimde gördüm ki rakiplerin kanatları düz ayaklı oyuncularmış, yani sağ kanatta sağ ayaklılar sol kanatta sol ayaklılar oynamış. sevilla göbekte iki defansif orta saha ile rakibin hücumcularını kitlemiş, aynı zamanda rakibin düz ayaklı kanatlarıyla forvetin bağlantısını kesmiş.

bu bilgiler ışığında mevcut 4-2-3-1 taktiğimiz, içe kat eden ters ayaklı kanatlarımızla birlikte epey işe yarayacak gözüküyor, yeni bir taktik kurgulamaya gerek görmüyorum.

yarım düzine!

fenerbahçe şampiyonlar ligi yarı final ilk maçında sevilla'yı 6-0'la geçerek finale göz kırptı işaret yolladı selam çaktı gönderme yaptı.

tahmin ettiğim gibi zorlanmadık, çok şut çekmedik ama vurduğumuz da gol oldu.

6-0 nedir hocam şanslı galibiyet

Hocam ben GS liyim 6-0 falan olmuyo yani bilerek mi yapıyosun. Bizi mi koparıyosun anlamadım ki . Şaka maka iyi galibiyet olmuş tebrikler hocam.

Quote Originally Posted by reis54 View Post
    6-0 nedir hocam şanslı galibiyet
    aynen hocam diyorum ya vurduğumuz gol oldu

Quote Originally Posted by Omer9528 View Post
    Hocam ben GS liyim 6-0 falan olmuyo yani bilerek mi yapıyosun. Bizi mi koparıyosun anlamadım ki . Şaka maka iyi galibiyet olmuş tebrikler hocam.
    estafurullah keşke gerçekte avrupada 6-0 galibiyetimiz olsa da gs'yi en fazla 5'te bıraksak :P

teşekkürler hocam o kupa buraya gelecek mi bakalım.

32. hafta iki sevilla arasına geldi, rotasyon yaptığımız maçta mersin'e yenildik. sırada sevilla rövanşı var.

ramon sanchez pizjuan'da tarih yazıldı

6-0'ın rövanşında sevilla'yı 4-1 yenen fenerbahçe şampiyonlar ligi'nde finale kalarak tarihi baştan yazdı.

kart cezası sınırındaki bazı oyuncularımızı oynatmadık, çok şükür bu maçı da kazasız atlattık ve finale hazırız.

şampiyonlar ligi gol rekoru!

şampiyonlar ligi'nde 37 gol atarak bir sezonda en çok atma rekorunu kıran oyuncularımı tek tek kutladım. daha final var, çıtayı yükseltebiliriz.

finalde rakip juve

finalde real'i eleyen juve'yle eşleştik. kurtulamadık şunlardan. iki sezon önce şl yarı finalinde elendiğimiz, geçen sezon şl grubunda önümüze geçip gruptan çıkan ve bizi uefa'ya iten juve'den intikamımızı almaya çalışacağız. tam bir intikam sezonu oldu.

benfica: 2013'ün intikamı alındı

manu: 2004'ün intikamı alındı

sevilla: 2008'in rövanşı verilmedi

juventus: ?

türkiye kupası'nda eskişehir'i eledik ve finalde rize'yle eşleştik.

andrei ivan şoku!

yani ne diyeyim ki. antrenmanda sakatlandı, 3 hafta yok. bizi buralara kadar getiren en önemli adamımız finalde oynayamayacak.

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri