34.Hafta
Puan Durumu
Oyuncu Detayları
Çok iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum.Takımı fazla bozmadan devam etmeyi planlıyorum.Giden olursa yerine adam alabiliriz. Kadroyu da fazla şişirmeyi düşünmüyorum.Gidenler olacaklar.Yaşı gelenler formu düşenler gönderilip maaş bütçesine katkı sağlamayı da düşünüyorum.Şimdiden yeni sezon hazırlıklarına başladım.
tebrikler lig 2.liği çok iyi
2.lik güzel olmuş..seneye genc oyunculara yatırım yapmanı öneriyorum kardeşim.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Süper Lig
Ziraat Türkiye Kupası
Sezonla ilgili genel bir değerlendirme yaparsak.İlk devreyi sürpriz bir şekilde lider bitirdiğimizi söyleyebilirim.Sezona başlarken hedefimiz ilk 5 idi.Oyuncuların gösterdiği performans ve diğer kulüplerin formsuzlukları bizi zirveye oynayan bir takım haline getirdi.Bu sezonda transferlerden büyük bir katkı sağladık.Özellikle Cenk ve devre arasında katılan Şener çok iyi oynadı.Sinan ise mükemmele yakın oynadı diyebilirim.Bu yılda bizimle oynayacak kiralık olarak alabilirsek bonservisini almaya çalışacağız. Joshua Kimmicde orta alanı kontrol eden isimdi.Onu bu sezon takımda zor tutacağız gibi Roma Everton gibi kulüpler ilgileniyo ve 11 Milyon avroya serbest kalıyor.Giderse de büyük bir kazanç elde ederiz.Emrenin yanına bir sol bek alacağız.
Yeni sezonda zirveye oynamayı hedefliyoruz.Adım adım şampiyonluğa ulaşmaya çalışacağız.Mali durumu düzeltip alt yapıya da önem vereceğiz.Ali çok iyi gelişme gösterdi.Bu sezon dediğim gibi Teknik ekibi de geliştireceğiz.
Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı.
Teşekkürler hocam
Maaş bütçemiz el verdiğince gençleri almaya çalışacağım.Daha sezon bitmeden yine bir oyuncu avına çıktık.Kuzey Avrupadan çok iyi gelişmeye açık oyuncular var ikna edebilirsek onları alıp geleceğe yatırım yapmayı da planlıyorum.
Transfer Özeti
Transfer Geçmişi
Daha önce dedim giden olursa transfer yapacağım diye ama ilk önce aldım sonra gönderdimİyi bir transfer dönemi geçirdik.Kaleyi sağlama aldık.Kimmici iyi paraya sattık.Nuri Şahin ucuza aldık ama fiziksel olarak çok kötü ama iyi bir örnek olur genç oyuncularımıza.Benteke ve Mitroğlu ile çok iyi transferler diye düşünüyorum.Powel da orta sahayı toplayacak nitelikte bir oyuncu.Yusuf ve Kerimi de rotasyon amaçlı kattık kadromuza.Takımda çok forvet var.Bunları sıkıntı çıkarmadan iyi bir biçimde kullanabilirsek çok iyi olacaktır.
Transferler iyi bakat kimmich i ucuza göndermişsin kardeşim ya.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Sezondan Beklentiler
İyi bir sezon geçirip ilk 4 de bitirebileceğimizi düşünüyorum.Yönetimde bizimle aynı fikirde bu husus çok önemli.
Alt Yapı Tesisleri
Teknik Ekip
Daha öncede dediğim gibi bu sezon teknik ekibimizi yenileyecektik.Öyle bir yeniledik ki Türkiye deki en iyi ekip olmayı başardık.19 yaş altı - 21 Yaş altı antrenörlüğüne de futbolu bırakan ünlü isimleri getirdik.Kurumsal bir yapı oluşturmayı başardık.Şimdi adım adım başarı gelecektir.Bizim tek yapmamız mali durumumuzu bozmadan arttırmak olacaktır. Kimmich gibi ucuza aldığımız oyuncuları 2 veya 3 katına satarak bunu yapabiliriz.Şuan kadromuzda bu nitelikte bir oyuncumuz yok.Bu yöntemi de ilerleyen sezonlarda uygulayacağız.
Süper Lig ve Avrupa Ligi Başlıyor.
Tebrikler.Yeni sezonda başarılar dilerim.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
transferler çok iyi bu sezon şampiyonluk gelicek sanki
Avrupa Liginde'de City gelmiş şanssızlığın![]()
O transferler ne hocam öyleŞampiyonluk gelmeli bu sene, ancak sezon başı durgun sonuçlar alacağını düşünüyorum çok transferden dolayı, sonradan açılıp ipi göğüslersin ama
avrupa ligi grubu zor olmuş Ev sahibi olduğun maçların değeri çok yüksek.