1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Football Manager 2017 | Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by mukuki View Post
    Arkadaşlar fenerbahçeyle taktik deneme aşamasındayım şuan bir taktik üzerine yoğunlaştım. 2 gündür oynuyorum farklı taktikler denedim kendime göre bir taktik çıkardım tamamen hazır olduğunda forumda açıklamasıyla beraber paylaşıcam.
    Fenerbahçe de yapılması gereken bir çok şey var en önemlisi, sow hariç geri kalan bütün kanat oyuncuları gereksiz bunları satarak hem maaş yükünden kurtulursunuz hem de gelir sağlarsınız. Emenike forvette fırsatçı golcü konumunda kullanıldığında aşırı gol atıyor maxim tsigalkoyu anımsatıyor bana . Ofansif orta saha oyuncu sıkıntısı var şuanlık orda alperi kullanmak en verimlisi. Defansta kjaer sıkıntı. Çok ağır ve oyuncu kaçırıyor. Ozan tufan tamamen gelecek vaadeden müthiş bir yetenek.
    Hocam kjaerden ben verim alıyorum. Kjaer-skrtel ikilisi bugüne kadar oynadığım en iyi tandem. Benim derdim hücumla. Net bir santraforla orta sahada çeşitliliği arttıracak bir oyuncuya ihtiyacım var ama mali durum felç. Orta sahaya osmanlıdan ndiaye ilk tercihim. Santraforada bony tarzında bi eleman arıyorum.

Quote Originally Posted by hknshr View Post
    Hocam kjaerden ben verim alıyorum. Kjaer-skrtel ikilisi bugüne kadar oynadığım en iyi tandem. Benim derdim hücumla. Net bir santraforla orta sahada çeşitliliği arttıracak bir oyuncuya ihtiyacım var ama mali durum felç. Orta sahaya osmanlıdan ndiaye ilk tercihim. Santraforada bony tarzında bi eleman arıyorum.
    İnan emenike mali durumu göz önüne alınca muhteşem bir santrafor, orta sahadan neden memnun değilsin beklentilerin asist ve golse orta sahadan bunu bekleme bence ileri hücum hattında emenike-sow bunu çok güzel karşılıyor asistlerde de beklerim ve yine kanat oyuncularım gayet iyi istersen şuanki taktiğimi seninle paylaşayım biraz eksik yanları var onları deniyorum şuanda

Mesaj Yetkileri