1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Football Manager 2017 | Fenerbahçe

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post
    Sanırım bu yıl Fenerbahçe kariyeri göremeyeceğiz kimseden. FFP kurallarının oyuna aktarılma şekline göre 2 sezon boyunca transfer bütçesi ve bütçe ayarlama seçenekleri yok.Varsa da ben görmedim. 2. sezonun ortasında bıraktım oyunu. İlk sezon bir şekilde idare edilse de özellikle 2. sezon eğer takımı siz kontrol etmiyorsanız küme düşmemeye oynuyor. Nasıl düzeltilir bilmiyorum ama bu yıl Süper Lig oynamak imkansıza yakın olacak gibi...
    bence bu sene daha güzel ve zorlu olacak Hiç bir seride Fenerbahçe kariyerinden vazgeçmedim başka takımla oynamıyorum desem yeridir. Ben şöyle bir uygulama yapıyorum başlangıçta v.persie stoch fernandao lens'den kurtuluyorum yerine kiralık maliyeti düşük oyuncular alıyorum 2 sezonluk

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

Quote Originally Posted by ErayTfkci View Post
    bence bu sene daha güzel ve zorlu olacak Hiç bir seride Fenerbahçe kariyerinden vazgeçmedim başka takımla oynamıyorum desem yeridir. Ben şöyle bir uygulama yapıyorum başlangıçta v.persie stoch fernandao lens'den kurtuluyorum yerine kiralık maliyeti düşük oyuncular alıyorum 2 sezonluk
    2. sezon sonunda duzeliyor mu peki bu sorun ?

Quote Originally Posted by anlatmaliymis_meger View Post
    2. sezon sonunda duzeliyor mu peki bu sorun ?
    oyunda hata çıktı belli bir tarihte oyundan atıyor 2. sezonun sonunu göremedim anlayacağın. ayrıca mali durumu kontrol altına aldığın zaman çözülemeyecek bir şey değil o problem. maaş bütçesini düşürmeye bak gelirlerini arttırmaya çalış bu şekilde düzelir

İlk iki sezon ffp den ötürü sıfır transfer bütçesiyle geçiliyor yönetim arada 3 miyon euro falan takviye yapıyor onu hemen kullanın yoksa sezon bitince sıfırlanıyor
    Tam 6 sezon gecirdim fenerde bir uefa aldım sonra m.city'e gectim ilk yıllar zor olsada kiralık ve serbest oyunculara yönelirseniz kaliteli takım kurulabiliyor.
    Başlarken yüksek maaşlı persie'yi yok pahasına satıp maaşından kurtulun derim

Mesaj Yetkileri