1 ile 30 arası toplam 405 sonuç

Konu: 4. Geleneksel Football Manager Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Bence 3 büyüklerin küme düşme olayına el atılmalı.

Gerçekte bunun ihtimali bile söz konusu değilken,oyunda böyle olması gerçekçiliği baltalıyor.

Quote Originally Posted by BlackAnaconda View Post
    Krasafcik'in L'pool incelemesinde gördüğüm kadarıyla James Milner sol bek oynayamıyor. Bu sezon L'pool'un neredeyse bütün maçlarında sol bek oynadı James Milner ve çok da sırıtmadı açıkçası. Sol bek özelliği eklenmeli diye düşünüyorum.
    Merhaba Şimdi tekrar baktım James Milner Ortasaha sağ, merkez ve ofansif orta sağ olarak gözüküyor.

''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by lionslaw View Post
    Arkadaşlar ilk izlenimler bölümüne aynı hadiseyi yazmış ben de burada yazayım. 2.sezonumda Galatasaray küme düştü Fenerbahçe 11. bitirdi Balıkesirspor 4. oldu. Bunun sebebi araştırma yetersizliği mi ? Oyunun henüz beta aşamasında olması mı? Yoksa kulüplerin mali yapısından mı kaynaklanıyor?
    Quote Originally Posted by Adana Demirspor View Post
    Bence 3 büyüklerin küme düşme olayına el atılmalı.

Gerçekte bunun ihtimali bile söz konusu değilken,oyunda böyle olması gerçekçiliği baltalıyor.

Cok buyuk finansal zorluk olmadigi surece bunun oldugunu gozlemlemedim. Ornek alabilirsem nedenini arastiririm.

Ama tabii binlerce (belki de onbinlerce) kisinin oynadigi oyunda buyuklerden birisinin bir defa dusmesi olabilir bir durum. Bunun surekli gerceklesmesi engellenmesi gereken bir sey.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Cok buyuk finansal zorluk olmadigi surece bunun oldugunu gozlemlemedim. Ornek alabilirsem nedenini arastiririm.

Ama tabii binlerce (belki de onbinlerce) kisinin oynadigi oyunda buyuklerden birisinin bir defa dusmesi olabilir bir durum. Bunun surekli gerceklesmesi engellenmesi gereken bir sey.
    Abi ben benim oyunlarımda küme düştüğüne şahit olmadım ancak saçma transfer politikaları sayesinden orta ve alt sıralara yerleştikleri oldu, 4-5 sezon boyunca alt sıra orta sıra takımı olabiliyorlar. Bazen öyle mevkilerde öyle kötü oyuncular ilk 11 de oynuyor ki gerçekte olması mümkün değil, nasıl engellenir bilmiyorum..
    Burak

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Abi ben benim oyunlarımda küme düştüğüne şahit olmadım ancak saçma transfer politikaları sayesinden orta ve alt sıralara yerleştikleri oldu, 4-5 sezon boyunca alt sıra orta sıra takımı olabiliyorlar. Bazen öyle mevkilerde öyle kötü oyuncular ilk 11 de oynuyor ki gerçekte olması mümkün değil, nasıl engellenir bilmiyorum..
    FM 2017'den mi bahsediyorsun? Yoksa eski oyunlardan mi?

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    FM 2017'den mi bahsediyorsun? Yoksa eski oyunlardan mi?
    2016 ve öncesi, 2017 henüz yok bende
    Burak

Mesaj Yetkileri