1 ile 30 arası toplam 95 sonuç

Konu: İST takımları ve küme düşme

Hybrid View

Nesil
    2003

@aytekin79

Bence egitim olmadigi icin heba olmak bir yana, egitim olmadigi icin heba olma seviyesine bile gelemiyorlar. Yani futbolcularin potansiyelleri daha oyunda newgen olarak cikmadan eksik antrenman/egitim ile koreltilmis oluyor.
    Alt yapilardaki futbolculari, milli takimlara bile ulke olarak biz futbolcu veremez haldeyken, yukseltmek bence mantikli bir cozum degil.

Portekiz arastirma ekibi yeni ve bu sene goreve basladi. Oyunculari biraz fazla yuksek yapmis olabilirler ama bu surdurulebilir bir durum olmaz. Ocak ayinda yama calismalarina baslamadan once herkesin ne yaptiginin bir ustunden gecilir ve biraz asiriya kacmislarsa gerekli uyarilar yapilir.

Bu asamada kulupleri batakliktan ancak yeni yayin ihalesi kurtarir. Devre arasindan sonra cikacak yamaya da yansitilir. Sicak para girer, kulupler bir suru transfer yapar ve o giren parayi FM 2018'e kadar kuruturlar. FM 2017'nin son yamasindan, FM 2018'e kadar durum duzelir yani.

Bu arada en verimli cozum borc odemelerinin biraz daha dusuk olmasi gibi gorunuyor.
    Ama diger transfer butcesi yaratacak kadar sponsorluk alma isini de soracagim.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu arada en verimli cozum borc odemelerinin biraz daha dusuk olmasi gibi gorunuyor.
    Ama diger transfer butcesi yaratacak kadar sponsorluk alma isini de soracagim.
    hocam bu olayı resmi olarak yapamasak bile editor datasıyla ısteyenlerın kullanacagı bır yama şeklinde yapabilirmiyiz lutfen.yada yapmanın yolu nedır tarıf edersenız kendım yapmaya çalışayım.keza çok buyuk buglar olsun chelsea ile kapışsınlar istemiyorum .

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by steave View Post
    hocam bu olayı resmi olarak yapamasak bile editor datasıyla ısteyenlerın kullanacagı bır yama şeklinde yapabilirmiyiz lutfen.yada yapmanın yolu nedır tarıf edersenız kendım yapmaya çalışayım.keza çok buyuk buglar olsun chelsea ile kapışsınlar istemiyorum .
    Editor cikinca hallederim.

Mesaj Yetkileri