Yasin Öztekin'in 16 Flair'ına kimsenin itirazı yok mu gerçekten
Yasin Öztekin'in 16 Flair'ına kimsenin itirazı yok mu gerçekten
Kolbein Sigtorsson zıplama 13 'ün mantığını kimse anlatamaz. Random girilmiş değer büyük ihtimalle. Adam hiç zıplamasa bile boyu 190 olduğu için 14 olmalı zaten. Ki bu adamı euro 2016'da ve euro 2016 elemelerinde seyrettim adamın en önemli özelliği hava hakimiyeti ve iyi sıçrıyordu. Cesaret 13 Zıplama 13 ? Çok absürt olmuş. Bu yüzden de yaratıcı forvet olarak gözüküyor oyunda fakat bence sigtorsson'un asıl rolü çalışkan forvet veya pivot santrafor (hedef oyuncu) olmalı.
Sanırım oyunun eski sürümlerinde de zıplaması 13 kesinlikle büyük yanlış bu. Bir kaç kafa golünü seyredip de görebilirsiniz. Ben Türkiye'ye gelmeden önce de bu adamın takibindeydim büyük ihtimalle Galatasaray'da verimli oynamayacak ama zıplama özelliği kesinlikle yanlış. Hatta ligde şu an zıplayarak Sigtorsson'un zıplamasını geçecek bir stoper yok.
Beta bitmeden kesinlikle değiştirilmeli eğer dosyalar gönderilmediyse. Çünkü çok absürd.
Hızlanması 12 den düşebilir.
![]()
Last edited by Kdarkig : 31.Ekim.2016 at 16:53
Bunun istatistiksel bir açıklaması olamaz.Futbolcu maç içinde kendini gösterir.Mesela gözümüzün önünden örnek vereyim.Emre Mor yeteneğini belli ediyor. Flair,maç içinde beklenmedik hareketler yapmak denmiş oyun içinde. Tam karşılığına doğuştan gelen yetenek diyebiliriz yani. Yasin'in bu kadar yetenekli olduğuna inanıyor musunuz? Yasin'in beklenmedik bir hareketine örnek gösterebilir misiniz? Yapabildiği tek hareket Ronaldo Chop.
Flair tam olarak neyi ifade ediyor? Bu özellik kafamda bir türlü oturmadı.
Fenerbahçe'de ki antrenör sayısı neden bu kadar az ya ? sıfırdan değiştirince kadroya yetmiyor bile sayısı 5 şuanda bende sayı...
Ayrıca bu eşleştirme sistemi de düzelmiş
![]()
Last edited by Burak Akmanoğlu : 31.Ekim.2016 at 23:23
Bruma'nın güç 7 sanki az gibi. 2 sezon önce de yanlış hatırlamıyorsam bu değer böyleydi fakat Bruma ilk geldiği gibi değil artık ikili mücadelelerde bunu net gösteriyor. Bence bu değer 10-11 olabilir
steam : aytekin79
Veritabanı veya araştırma ile ilgili bir konu değil ama Forum'da FM17 Türkçeleştirme çalıştırmaları ile ilgili bir başlık göremedim. Bu nedenle buradan paylaşayım dedim.
Üçüncü Sosyal Ağ mesajında "Giroud'dan hala umudu olan var mı?" yazıyor. Bu mesaj Giroud'nun hattrick yaptığı ve 9.60 ortalamayla oynadığı popüler bir maç sonrasında atıldı. Acaba çeviride bir sıkıntı mı oldu, yoksa girdide anlam eksikliği mi var? İkisi de değil ve yapımcılar Ömer Üründül gibi yorum yapan karakterler eklediyse, bu durumdan gayet memnun kalabilirim.![]()
Edit: Forum'da böyle bir kısım varmış, altlarda kaldığı için dikkatimi çekmemiş. Oraya iletiyorum.![]()
Bence arkadaş haklı. Fiziği geldiğindeki gibi değil. Çok fark var. Sezon öncesi salondaydı sürekli.
2013 model
http://i.hizliresim.com/J3oEAn.jpg
2016 model
http://i.hizliresim.com/OE1dAA.jpg
Kasım ayında yapılacak yeni yayın ihalesi oyuna yansıtılır mı acaba ?
600M $ gibi rakamlarından bahsediliyor,bu veya bunun gibi rakamları şimdiden girmek mümkün mü?
Bu yıl ki taktik ekranında , takımın hazırlanabileceği kaç farklı kayıtlı format oluşturulabiliyor?
* Kastamonu 1966 takımının logosu değişmeli. Kulubün renkleri kırmızı siyah. Logosu da Kırmızı siyah beyaz. Formaları da
1.Forma siyah kırmızı çubuklu .
2. Forma Beyaz olmalı.
Şuanki logo ve formaların gerçekteki ile ilgisi yok.
https://www.pazar37.com/tr/Kastamonu...ma-c29c59.html
@perpetua, oyunun tam sürümünde oyuncu profillerinde değişiklik olacak mı?
Benim anladığım kadarıyla mesela Ronaldinho, Ronaldo, Neymar gibi oyuncular daha çok ayak-bilek hareketleriyle adam eksiltiyor, Messi, Maradona, Emre Mor gibi oyuncular, hız, çabukluk çeviklik gibi özellikleriyle adam eksiltiyor.
Her ikisi içinde flair gerekli diye düşünüyorum. Farklı örneklerde vereyim, mesela Emenike'nin topu 10 metre açıp oyuncuyu ekarte etmesi flair değil, İniesta yada Hazard'ın 3 kişinin arasından çıkması flair. Bilek hareketleriyle yada çabukluk-çeviklikle feyk atarak yapması farketmiyor.
Burak
Flair için oyuncunun beklenmedik hareketleri deneme sıklığı demişsiniz. Messi'nin Flair değeri 20, ki buna kimsenin itiraz edeceğini zannetmiyorum.Ama sizin yaptığınız özellik tanımına göre 20 alması saçma. Messi'nin yaptığı tek hareket Shoulder Feint diye tabir edilen hareket. Mesela Aboubakar'ın da 16+ olması gerekiyor çünkü ne zaman dikine top sürse Brezilyalı Ronaldo zannediyor kendini.Bu özellik sadece top sürerken mi geçerli yoksa pas atarken,şut çekerken de etkili mi? Eğer öyleyse Oğuzhan'ın beklenmedik ters pasları bununla alakalı değil mi?
Aynen bunu kastediyorum.
Last edited by Bafici : 02.Kasım.2016 at 01:34 Reason: 2.alıntı
Oyunun her alaninda gecerli.
Ozelligi soyle dusun.
1-4: Rakibi sasirtacak hareketleri daha az dener
5-8: Rakibi saistrtacak hareketleri az dener
9-12: Rakibi sasirtacak hareketleri bazen dener
13-16: Rakibi sasirtacak hareketleri cok dener
17-20: Rakibi sasirtacak hareketleri daha cok dener
Mesela Kerim Frei topu her ayagina aldiginda keni basina birseyler yaratmaya calisir. Bunu iyi yapar, kotu yapar, tek bir hareketle yapar ama surekli dener. Bu nedenle 17 almis.
Ama Andreas Beck basit oynamaya ozen gosterir. Bu nedenle 6 almis.
Olcay Sahan bu islere bazen kalkisir ama cogunlukla basit oynar. Bu nedenle 12 almis.
Denizlispor'a 2 dönem transfer yasağı gelmişti dün. Bilginize.